Eben se outao iz države
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Eben se outao iz države
Nema branja maslina ove godine
Zemlja je na meni
Sav plod će past dole
Niti kap maslinovo ulje ove godine
Usudi se i pilam stabla stara dvjestotinjak godina
Izgubio si mi mačića jebeni kretenu
PLATITI ĆEŠ ZATO
Zemlja je na meni
Sav plod će past dole
Niti kap maslinovo ulje ove godine
Usudi se i pilam stabla stara dvjestotinjak godina
Izgubio si mi mačića jebeni kretenu
PLATITI ĆEŠ ZATO
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
nisam ga Htjeo tučipismejker wrote:E jebi ga...razumijem te...I meni su Mačke svetinja..Doduse ja imam jednu vremesnu baka-Mačku...jako je privrzena i mazna,mirna..po ciujele dane se vuse po dvoristu,po travi izmedj uzelenia vockica i u basti..skriva se u hladovini..RayMabus wrote:lošepismejker wrote:OooooLongi,ljubi te brat,kako si?RayMabus wrote:Izgubio mi je mačića
Osvetoljubiv sam
Zabrana biranja maslina ove godine
Ubere li iti jednu radi pila
Sve pilam
Odem dva dana od kuće nešto radit i otac izgubi mačića iako sam mu pedeset puta rekao da ga nepušta
Nazvao zeta i rekao mu da mu ne padne na pamet pomoć oko maslina ove godine
15 TISUĆA KUNA
ZAPAMTI ĆE ME
Cuj,mozda i mače nabaulja natrag...znaju macke tako..obici kutju u krugu 200 metara...mozda cujes i maukanje,ako je ogladnilo ili ozednilo...
Kazna koju si odrezao je postena...
Ima 74 godine, šećer i kilu
PLATITI ĆE MI ZA NEPOSLUH
2014-04-11
Al hoće voziti državnim cestama?epikur37 wrote:Neće da ima ništa s državom
drzavne??? Probaj ponovno Denny..danni1 wrote:Al hoće voziti državnim cestama?epikur37 wrote:Neće da ima ništa s državom
sagradjene iz drzavnog proracuna koji se puni tlakom i porezima od gradjana-dakle gradjani platitli..
Guest- Guest
RayMabus wrote:nisam ga Htjeo tučipismejker wrote:E jebi ga...razumijem te...I meni su Mačke svetinja..Doduse ja imam jednu vremesnu baka-Mačku...jako je privrzena i mazna,mirna..po ciujele dane se vuse po dvoristu,po travi izmedj uzelenia vockica i u basti..skriva se u hladovini..RayMabus wrote:lošepismejker wrote:OooooLongi,ljubi te brat,kako si?RayMabus wrote:Izgubio mi je mačića
Osvetoljubiv sam
Zabrana biranja maslina ove godine
Ubere li iti jednu radi pila
Sve pilam
Odem dva dana od kuće nešto radit i otac izgubi mačića iako sam mu pedeset puta rekao da ga nepušta
15 TISUĆA KUNA
ZAPAMTI ĆE ME
Cuj,mozda i mače nabaulja natrag...znaju macke tako..obici kutju u krugu 200 metara...mozda cujes i maukanje,ako je ogladnilo ili ozednilo...
Naravno...ipak je mlaćanje po džepu najbolja kazna...
Guest- Guest
Doduše, da je izradio vlastiti helikopter i otišao u nebo, morala bi država dignuti MIG da mu stane na krajdanni1 wrote:Al hoće voziti državnim cestama?epikur37 wrote:Neće da ima ništa s državom
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
drzavni je qrc..samo nedotupavo prihvacanje nacionalne teladi,da saka lopina "za njih" uredjuje i vodi "drzavu...SVE telad plati,nitko nis nije duzan drzavi..drzava jest narodu..
Guest- Guest
A da je lik bogat ko Roman Abramovič i kupio vlastitu eskadrilu borbenih aviona te unajmio pilote, država bi srala u gaće od straha, skupa s Vladom i Saborom.melkior wrote:Doduše, da je izradio vlastiti helikopter i otišao u nebo, morala bi država dignuti MIG da mu stane na krajdanni1 wrote:Al hoće voziti državnim cestama?epikur37 wrote:Neće da ima ništa s državom
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
to je samo početakpismejker wrote:RayMabus wrote:nisam ga Htjeo tučipismejker wrote:E jebi ga...razumijem te...I meni su Mačke svetinja..Doduse ja imam jednu vremesnu baka-Mačku...jako je privrzena i mazna,mirna..po ciujele dane se vuse po dvoristu,po travi izmedj uzelenia vockica i u basti..skriva se u hladovini..RayMabus wrote:lošepismejker wrote:
OooooLongi,ljubi te brat,kako si?
15 TISUĆA KUNA
ZAPAMTI ĆE ME
Naravno...ipak je mlaćanje po džepu najbolja kazna...
Vodim ga u bolnicu
Sad nek plaća Hitnu
Pa ćeš se naučit
POŠTOVANJU
2014-04-11
Pedeset puta sam mu rekao
Pedeset
PLATITI ĆEŠ
Pedeset
PLATITI ĆEŠ
2014-04-11
uffff..vrutje opako,a nikak kisa..Medjimurci dobise po pički ledom velicine stolnoteniske loptice,razbijalo im sve zivo..odoh u vodu..ajd Bok Longi i malo prosetaj poganjaj koju Curu..
Guest- Guest
nije okpismejker wrote:Oke,oke ,Longi..
Kreten mi je izgubio mačića
Pedeset puta sam mu rekao da ga ne pušta
Užasno sam Osvetoljubiv
2014-04-11
jebla te zoljamelkior wrote:Ako nisi spreman zoljom dignuti u zrak čitavu policijsku postaju, bolje se ne kurči.Leviathan2 wrote:a jebga, neki dobiju pendrekom a neki ponude pendrekasu ugovor, on mene udari a ja mu odrezem sakumelkior wrote:I što kad tog Čovjeka naguzi državna sila pendrekom iza rešetaka? Koja je definicija fizičke osobe a koja Čovjeka? Zna se koja je definicija države: monopol fizičke sile, tako je bilo oduvijek, čak i u vremenima koja nisu poznavala pravni termin "fizičke osobe".epikur37 wrote:
DRŽAVA MISLI DRUKČIJE
Zadranin potpisanu "Objavu o nepostojanju osobe" uputio svim institucijama i smatra da za njega zakoni više ne vrijede
Zadranin Vedran Miočić-Stošić vlasnik je automobila ford fusion na kojemu se nalaze pločice MG100616GM. To su njegove privatne pločice koje je sam računalno dizajnirao, izradio i postavio na svoj automobil, njegovo pomoćno sredstvo za kretanje
Privatne pločice na automobilu temeljene su na "Objavi o nepostojanju osobe", dokumentu kojim je raskinuo sve fiktivne, imaginarne, izmišljene veze između njega i fiktivnog entiteta - države. Riječ o možda najvećem obliku građanskog otpora u Hrvatskoj koji je još uvijek relativno nepoznat, no slučaj Zadranina nije jedini, piše Slobodna Dalmacija.
Ovaj dokument temeljen je na "univerzalnom ljudskom pravu živog čovjeka" na kojeg se, ako to on odluči te se zakonski prema državi tako i deklarira, od tog trenutka zakoni više ne odnose. Pravno gledajući, sve fizičke osobe su tvrtke, a kako je to i država, Miočić-Stošić tvrdi kako se ovdje radi o svjevrsnom raskidu ugovora.
"Do njega se došlo istraživanjem nekoliko godina kojim se osmislio način kako da čovjek preuzme nazad suverenitet nad svojim životom, ostvari svoju slobodu te se zaštiti od "države" koja sredstvima prisile porobljuje ljude na sve moguće načine, istovremeno se obavezujući da pritom neće drugom živom čovjeku ni njegovoj imovini činiti štetu", kaže Miočić-Stošić.
Koncept su osmislili Dražen Kasalo iz Solina i Vladimir Perić Valter iz Zagreba prema kojima se zakoni odnose samo na fizičke osobe, a ne na čovjeka. Na taj način sistem i ljudi koji ga provode imaju "legalnu podlogu" kako porobiti čovjeka u svakom pogledu njegova postojanja. Pravo porobljavanje nije u tome što nas "sistem tlači", već u tome što se čovjek na individualnoj razini identificira s fizičkom osobom i time predaje nadležnost nad svojim životom nekom drugom, nesvjestan da je prevaren
"Upravo tu po meni leži poanta priče, čovjek treba prvenstveno sebi osvijestiti tko je u duhovnom i fizičkom smislu, koje su mu mogućnosti i potencijali, koja su njegova prirodna prava, to je određeni put samospoznaje... Čovjek danas previše djeluje iz pozicije uma, ega, a premalo sluša svoje srce. Ja sam odlučio preuzeti odgovornost za svoj život u svoje ruke i graditi odnose s drugim ljudima i svojom okolinom na konstruktivan način", objašnjava Miočić-Stošić koji je inače diplomirani arhitekt, a Zadranima poznat i kao glazbenik nadimka "Gumeni" na alternativnoj sceni.
Temeljem "Objave", Miočić-Stošić godinu je dana neometano vozio automobil sa svojim privatnim pločicama, dok ga zbog prilično bezazlenog prekršaja u Biogradu nije zaustavio policajac. Kako sam kaže, vozio je baku na pregled u bolnicu u Biogradu i kad su se vraćali, skratio je put tako što je skrenuo u suprotnom smjeru od dozvoljenog i priključio se na magistralu bez da je ikom učinio štetu i doveo nekog u opasnost.
Priveden je u Policijsku postaju Biograd, gdje su mu oduzete privatne pločice te mu je poslan Obavezni prekršajni nalog, a zbog ručno izrađenih tablica dobit će i kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništu u Zadru zbog krivotvorenja isprava. S obzirom da policija u cijelom slučaju ignorira postojanje "Objave" i njenu pravomoćnost, Miočić-Stošić želi izaći u javnost i tvrdi kako mu je načinjena šteta te kako želi tužiti policajca koji ga je priveo. U međuvremenu je opet izradio svoje privatne pločice i kaže kako je ponovno na cesti.
"Ovo se možda može nazvati nekom vrstom građanskog neposluha, ali građani su osobe, a ovdje se radi o živom životu! Gandhi se borio građanskim neposluhom tako što je odbijao izvršavati naredbe, ali što da su imali valjani dokument u kojem stoji da se to što im je netko nametnuo jednostavno na njih ne odnosi? To je ta priča. Za mene je tužno da smo mi živi ljudi u ovom civilizacijskom trenutku sveli svoje postojanje na Zemlji na - poslovanje. Čovjekov potencijal je miljama iznad toga", zaključak je Vedrana Miočića-Stošića za Slobodnu Dalmaciju.
http://www.ezadar.rtl.hr/dogadaji/2701727/zadranin-potpisao-objavu-uputio-je-svim-institucijama-i-za-njega-zakoni-vise-ne-vrijede/
sto mislis da li udari
kad sam imao 14RayMabus wrote:nije okpismejker wrote:Oke,oke ,Longi..
Kreten mi je izgubio mačića
Pedeset puta sam mu rekao da ga ne pušta
Užasno sam Osvetoljubiv
Ulovio sam divlju mačku i okrutno je ubio
Ova mi je kakila po krevetu nikad je nisam kaznio
Spavao mi je na glavi
On ga je izgubio
Okrutno ću ga kazniti
Razvio sam majčinski instinkt prema njemu A kreten ga je zanemario
2014-04-11
Kad je uprljao njuškicu pola sata sam mu to brisat svojom pljuvačkom, to samo majka Radi
Platiti će mi Za ovo
Platiti će mi Za ovo
2014-04-11
I moj nadimak u svijetu koji vi ne poznajete je PAKAO
IZGUBIO MI JE MAČIĆA
IZGUBIO MI JE MAČIĆA
2014-04-11
Ove godine nema berbe maslina
Ako tko pokuša pilam stabla Stara dvjestotinjak godina
Isto tako ako te što zaboli zovi hitnu
PLATITI ĆEŠ ZA SVOJU AROGANCIJU IDOTE
Ako tko pokuša pilam stabla Stara dvjestotinjak godina
Isto tako ako te što zaboli zovi hitnu
PLATITI ĆEŠ ZA SVOJU AROGANCIJU IDOTE
2014-04-11
Ima mačića. Bar se mačke kote .RayMabus wrote:I moj nadimak u svijetu koji vi ne poznajete je PAKAO
IZGUBIO MI JE MAČIĆA
Trinity-
2014-04-17
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» T portal: ukinuti nacionalne države i proglasiti Sjedinjene evropske sovjetske države
» Most se outao
» Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
» obris.org, portal koji je 'objavio dijelove non-papera' se outao...
» Smeće od države i naroda
» Most se outao
» Roditelji Mirze Ganića, teroriste poginulog na strani islamske države, traže penziju od države Srbije
» obris.org, portal koji je 'objavio dijelove non-papera' se outao...
» Smeće od države i naroda
Page 3 of 6