HDZovac iz općine Podstrana koji je u penziji od 32 godine(ahhaha) napada curu radi slike da "crni Hrvatsku"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: HDZovac iz općine Podstrana koji je u penziji od 32 godine(ahhaha) napada curu radi slike da "crni Hrvatsku"
nije me dugo nesto raspizdilo ka danas ovi HDZ-ovac
hvala dragane sto se osjetih ponovo ziv
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Re: HDZovac iz općine Podstrana koji je u penziji od 32 godine(ahhaha) napada curu radi slike da "crni Hrvatsku"
Leviathan2 wrote:yap, u solidworksu je davno doktorirao a katia mu je ko dobar dan, siemens je svladao za jedno jutro dok je cekao kavicu u lokalnom bircuorion wrote:debotoijusto wrote:Radno iskustvo:
1986-1988 zaposlen u bravarskom obrtu
1989-1990 zaposlen u trgovini građevinskog materijala
1991-1997 djelatnik MORH-a
1992-1997 zapovjednik voda u 4.gardijskoj brigadi
1997 u mirovini
Obrazovanje:
Časnik HV
Društvene djelatnosti:
2012- član udruge veterana 4.gardijske brigade
2013 član predsjedništva Braniteljske udruge Podstrana
2016 član predsjedništva općinskog odbora HDZ-a Podstrana
Ostala znanja:
Služim se osnovnim računalnim programima kao što su word i slično
Poznajem rad u Auto cad-u
Engleski jezik
koji CV - ovo je bomba .... rad u autoCAD-u .....ježuuuuš, sve u svemu mnogo svestran penzić
s autoCAD-om muku muče arhitekti, ali oni biće poglupi ....kladim se u Tita da je zaboravijo napisati da barata sa GIS-om.... ....i još sa puno dobrih i pametnih pomagala.
one druge CADove je zaboravio i kako se zovu jer su nevazni spomena,
a vjerovatno i sam programira u binarnom kodu rekreativno
, ma ok je coek, svestran, to se cijeni
mora da ima jebeno dobar komp ,
nećemo sad picajzlirati
..... bomba čovječe ....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
debotoijusto wrote:nije me dugo nesto raspizdilo ka danas ovi HDZ-ovac
kak te taj može raspizditi .... tak dobar totalni crnjak već dugo, dugo nije viđen .....
2017-06-06
neke firme koje znam bi ga zlatom placale, a on trune u hadezeuorion wrote:Leviathan2 wrote:yap, u solidworksu je davno doktorirao a katia mu je ko dobar dan, siemens je svladao za jedno jutro dok je cekao kavicu u lokalnom bircuorion wrote:debotoijusto wrote:Radno iskustvo:
1986-1988 zaposlen u bravarskom obrtu
1989-1990 zaposlen u trgovini građevinskog materijala
1991-1997 djelatnik MORH-a
1992-1997 zapovjednik voda u 4.gardijskoj brigadi
1997 u mirovini
Obrazovanje:
Časnik HV
Društvene djelatnosti:
Ostala znanja:
Engleski jezik
koji CV - ovo je bomba .... rad u autoCAD-u .....ježuuuuš, sve u svemu mnogo svestran penzić
s autoCAD-om muku muče arhitekti, ali oni biće poglupi ....kladim se u Tita da je zaboravijo napisati da barata sa GIS-om.... ....i još sa puno dobrih i pametnih pomagala.
nećemo sad picajzlirati
..... bomba čovječe ....
Leviathan2 wrote:neke firme koje znam bi ga zlatom placale, a on trune u hadezeuorion wrote:Leviathan2 wrote:yap, u solidworksu je davno doktorirao a katia mu je ko dobar dan, siemens je svladao za jedno jutro dok je cekao kavicu u lokalnom bircuorion wrote:debotoijusto wrote:
Društvene djelatnosti:
Ostala znanja:
Engleski jezik
nećemo sad picajzlirati
..... bomba čovječe ....
tuga veeelika .....
a i nije sve u euroma - nemoš protiv dubinskih afiniteta...čovjek je srcem i dušom u društvenim djelatnostima svete mu zemlje ....
2017-06-06
debotoijusto wrote:vili40 wrote:a da ga nisu otjerali u mirovinu još dan danas bi obijao brave i gledao kako da još zaradi u fušu,to bi bilo lijepo?
naravno da ne
upisao bi se u partiju i slusa okolo tko pijan piva vilu velebita , koef. 1.05 vidis da je radija jedva dvi g. i pribacija se u neko skladiste
onda bi malo partija pa sef skladista...ovako dosao rat kao dobar brat
a opet nije sve crno moga je i diplomu kupit i priselit u ZG , koju bi tu stetu napravija samo bog zna
gle njega, sta se kliberis :Dmutava baštarda wrote:debotoijusto wrote:vili40 wrote:a da ga nisu otjerali u mirovinu još dan danas bi obijao brave i gledao kako da još zaradi u fušu,to bi bilo lijepo?
naravno da ne
upisao bi se u partiju i slusa okolo tko pijan piva vilu velebita , koef. 1.05 vidis da je radija jedva dvi g. i pribacija se u neko skladiste
onda bi malo partija pa sef skladista...ovako dosao rat kao dobar brat
a opet nije sve crno moga je i diplomu kupit i priselit u ZG , koju bi tu stetu napravija samo bog zna
znas li ti autocad a
sanja da popravlja brave od 9-15. onda se s vriskom budi.Gnječ wrote:mutava baštarda wrote:ali zato je općinski vijećnik da ne ispadne lijenčinaPinochet wrote:penziji sa 32godine a ima par godina staža.. jel kome to normalno ? :D
kako može biti općinski vijećnik kad ima dijagnozu PTSP? ili na osnovu koje bolesti je umirovljen? isto tako kako penzioner može biti općinski vijećnik primati novac od penzije i plaću vijećnika ?
i kaže - jebate, opet san četnike sanja!
-ća su radili?
-trčali za mnom, lovili me , ja pobiga u zadnji čas
- a jebate, užas..eno zvoniii..poštar je s pemzijom..fala kurcu ..zaslužija si posli tih užasa..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
sanja san da me zovuu u skladište radit...a šef četnik..aaaa...i probudi se znoju
pa nećuuu raditi majku ti jeben četničku
pa nećuuu raditi majku ti jeben četničku
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
poznavao sam jednog,umro sad prije nekih mjesec dana.Preživio je Vukovar,bio tamo do zadnjeg dana pa nekim čudom preživio tako što se i zakapao pod zemlju dok konačno nije došao do naših.Nisam liječnik ali pošto sam ga poznavao i prije rata,poslije više nije bio taj.Ptsp ili što drugo,velim nisam liječnik ali pukao je skroz.Dobričina inače,znao sam i popričati sa njim ali nalokavao se dugo vremena pa su ga i izbjegavali.I opet,nisam liječnik ali za toga znam da je jako obolio na živce a evo i umro je.
Zašto to pišem?Zato jer me boli da se neki,a ima ih jako puno,skrivaju iza takvih i primaju benificije i velike mirovine i još takvi umjesto da se od sramote skrivaju,pametuju i vrijeđaju druge ko ovaj koji sa sigurne udaljenosti slika požare i onda vrijeđa konkurenciju da šire ne znam što.A doma djeci govori svoj ratni put sve od desanta na drvar pa do trenutka kad je ušao u banja luku pa se tamo usrali od njega.
I takvi sad brane hrvatsko dostojanstvo a zapravo su njena gangrena.
Pravi i istinski heroji domovinskog rata se ni ne javljaju i ne krešte svako malo,za njih nije ni čuti.
Zašto to pišem?Zato jer me boli da se neki,a ima ih jako puno,skrivaju iza takvih i primaju benificije i velike mirovine i još takvi umjesto da se od sramote skrivaju,pametuju i vrijeđaju druge ko ovaj koji sa sigurne udaljenosti slika požare i onda vrijeđa konkurenciju da šire ne znam što.A doma djeci govori svoj ratni put sve od desanta na drvar pa do trenutka kad je ušao u banja luku pa se tamo usrali od njega.
Pravi i istinski heroji domovinskog rata se ni ne javljaju i ne krešte svako malo,za njih nije ni čuti.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:poznavao sam jednog,umro sad prije nekih mjesec dana.Preživio je Vukovar,bio tamo do zadnjeg dana pa nekim čudom preživio tako što se i zakapao pod zemlju dok konačno nije došao do naših.Nisam liječnik ali pošto sam ga poznavao i prije rata,poslije više nije bio taj.Ptsp ili što drugo,velim nisam liječnik ali pukao je skroz.Dobričina inače,znao sam i popričati sa njim ali nalokavao se dugo vremena pa su ga i izbjegavali.I opet,nisam liječnik ali za toga znam da je jako obolio na živce a evo i umro je.
tako je čovječe .... ljudi koji su prošli kavariju bore se da što manje misle na strahote koje su se dogodile .... zato se grozim kad čujem i vidim likove poput ovog kvazi penzića koji bi nas još uvijek u zubima nogao nositi, ili kojekakve estradne huškače tipa Marko Perković ....sve u svemu bljuje mi se od njih.....
..... i nije mi jasno, zašto masi nije jasno, zašto se sprdamo iz njih ....
2017-06-06
kaja wrote:sanja da popravlja brave od 9-15. onda se s vriskom budi.Gnječ wrote:mutava baštarda wrote:ali zato je općinski vijećnik da ne ispadne lijenčinaPinochet wrote:penziji sa 32godine a ima par godina staža.. jel kome to normalno ? :D
kako može biti općinski vijećnik kad ima dijagnozu PTSP? ili na osnovu koje bolesti je umirovljen? isto tako kako penzioner može biti općinski vijećnik primati novac od penzije i plaću vijećnika ?
i kaže - jebate, opet san četnike sanja!
-ća su radili?
-trčali za mnom, lovili me , ja pobiga u zadnji čas
- a jebate, užas..eno zvoniii..poštar je s pemzijom..fala kurcu ..zaslužija si posli tih užasa..
Guest- Guest
lik ima 0 (nula) dana ratnog tijeka znači nikad nije ni primirisao rat ni bojišnicu a vidi vraga ima boračku penziju. nisam iznenađen da čardaklije taj podatak iznad je dokaz uopće ne zanima niti ga komentiraju čak štoviše taj podatak za njih ne postoji.
na koju foru je umirovljen i ima braniteljsku mirovinu ? pitanje je za čardaklije.
metilda? šekspir? ero? ostali?
na koju foru je umirovljen i ima braniteljsku mirovinu ? pitanje je za čardaklije.
Guest- Guest
Imam jednog slicnog Frenda..slicnog po zivotopisu.,.,a kuku koji je to toksin za zivce...najbolje ga u sirokom luku izbjegavati...dobro lik je bio vojni pandur..sam vrh retardiranosti i vrhunske poslusnosti..
Guest- Guest
pismejker wrote:Imam jednog slicnog Frenda..slicnog po zivotopisu.,.,a kuku koji je to toksin za zivce...najbolje ga u sirokom luku izbjegavati...dobro lik je bio vojni pandur..sam vrh retardiranosti i vrhunske poslusnosti..
da kužim. ali nisi odgovorio na pitanje kako i na koju foru lik ima braniteljsku mirovinu a nije ni sekunde bio u ratu.
Guest- Guest
bog te jebo, ovaj parazit stvarno nema niti jedan dan ratnog staža? na koje pravo je momak ušao u penziju sa 32godine ?Gnječ wrote:lik ima 0 (nula) dana ratnog tijeka znači nikad nije ni primirisao rat ni bojišnicu a vidi vraga ima boračku penziju. nisam iznenađen da čardaklije taj podatak iznad je dokaz uopće ne zanima niti ga komentiraju čak štoviše taj podatak za njih ne postoji.
Guest- Guest
Staž u HDZ-u. Više se cijene poslušni HDZ-ovci i veliki ognjištari,nego istinski branitelji.Pinochet wrote:bog te jebo, ovaj parazit stvarno nema niti jedan dan ratnog staža? na koje pravo je momak ušao u penziju sa 32godine ?Gnječ wrote:lik ima 0 (nula) dana ratnog tijeka znači nikad nije ni primirisao rat ni bojišnicu a vidi vraga ima boračku penziju. nisam iznenađen da čardaklije taj podatak iznad je dokaz uopće ne zanima niti ga komentiraju čak štoviše taj podatak za njih ne postoji.
valjda je don Anemio najbolji primjer toga. Ili Mamić. Ili Bujanec.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Gnječ wrote:pismejker wrote:Imam jednog slicnog Frenda..slicnog po zivotopisu.,.,a kuku koji je to toksin za zivce...najbolje ga u sirokom luku izbjegavati...dobro lik je bio vojni pandur..sam vrh retardiranosti i vrhunske poslusnosti..
da kužim. ali nisi odgovorio na pitanje kako i na koju foru lik ima braniteljsku mirovinu a nije ni sekunde bio u ratu.
A to..nisam shvatio da je meni upuceno pitanje..Otkud znam..to moras pitati Fuka,i ostale Borce ..ja nemam mirovinu,nego pod vremesne dane u 4-6 godina moram ugurati sto ljudi normalno postizu bar 20 godina...
kako su neki nabacili,a ja slusao,,ugl.svodi se na dobivanje par telefonskih brojeva,izgovaranje tocno utvrdjenih rijeci,i na listi za mirovinu si..ne dodjelu,nego si rjesen-dobivas je..
sto kazes??!! Lici na JACKPOTT
Guest- Guest
sto je?? Poapapala maca jezik??? da,da,tako to ide,ako vas bas interesira.,..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zašto smanjiti PDV burgerdžiji koji radi pola godine ?
» '' VIDEO KOJI JE ZGROZIO HRVATSKU 'Što se tu događa, pa vidite i sami. Većina to radi' ''
» RADI DELIJE KOJI PIŠA HRVATSKU SVETINJU PRETUČEN TETOVIRANI SRBIN -suprug i otac dvije djevojčice
» HDZ - ima li koji hdzovac na forumu -HDZ
» Crni petak ili šta nevidljiva ruka radi maloumnicima
» '' VIDEO KOJI JE ZGROZIO HRVATSKU 'Što se tu događa, pa vidite i sami. Većina to radi' ''
» RADI DELIJE KOJI PIŠA HRVATSKU SVETINJU PRETUČEN TETOVIRANI SRBIN -suprug i otac dvije djevojčice
» HDZ - ima li koji hdzovac na forumu -HDZ
» Crni petak ili šta nevidljiva ruka radi maloumnicima
Page 2 of 2