Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
bafalo wrote:mandži treba doping za tehniku trčat samo i zna
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
jasambrend wrote:bafalo wrote:mandži treba doping za tehniku trčat samo i zna
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:bafalo wrote:mandži treba doping za tehniku trčat samo i zna
Guest- Guest
bože dragi šta se to dešava...slabo pratim utakmice,sad prebacim na levante-sociedad i padne jedan od najljepših golova koje sam ikada vidio...rekao bi već sad gol sezone
Morpheus wrote:http://sportske.jutarnji.hr/video/ligepetice-video/video-sto-se-to-dogodilo-na-klupi-reala-zidane-napravio-bizarnu-gresku-modric-ljut-kao-ris-napustio-teren/6572643/
Dežurni redikul objavi sliku van konteksta i ispadne glup po milijunti put.
Opet dokazuješ koliko si glup.
Proguglaj malo malo riječ:"ironija" . Slika s komentarom je čista ironija, vezano za ono suđenje u Osijeku tupsone
Guest- Guest
Kad bi ti znao što je ironija. Ti si bukva.isključivi krivac wrote:Morpheus wrote:http://sportske.jutarnji.hr/video/ligepetice-video/video-sto-se-to-dogodilo-na-klupi-reala-zidane-napravio-bizarnu-gresku-modric-ljut-kao-ris-napustio-teren/6572643/
Proguglaj malo malo riječ:"ironija" . Slika s komentarom je čista ironija, vezano za ono suđenje u Osijeku tupsone
Guest- Guest
Morpheus wrote:Kad bi ti znao što je ironija. Ti si bukva.isključivi krivac wrote:Morpheus wrote:http://sportske.jutarnji.hr/video/ligepetice-video/video-sto-se-to-dogodilo-na-klupi-reala-zidane-napravio-bizarnu-gresku-modric-ljut-kao-ris-napustio-teren/6572643/
Pomiri se s tim da si jedino ti ispao glup jer nisi shvatio ironiju s onom slikom i komentarom. Pitaj niche-a zašto se nasmija tupsone glupi. Da sliku van konteksta
Guest- Guest
Kod normalne osobe bi očekivao ironiju, ali kod tebe...nema šanse.
Guest- Guest
https://mobile.twitter.com/TorrenMemes/status/910617988159688709/video/1
pederko na aparatima
pederko na aparatima
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ceballos is furious that he hasn't gotten any minutes. He believes that he chose the wrong team and wishes he signed for Barça. [don balon]
Zidane saying that there are many other players ahead of him after the Betis game has caused Ceballos to become more distant. [don balon]
truni ciganče
Zidane saying that there are many other players ahead of him after the Betis game has caused Ceballos to become more distant. [don balon]
truni ciganče
2015-08-25
Da slika van kontekstaMorpheus wrote:Kod normalne osobe bi očekivao ironiju, ali kod tebe...nema šanse.
Btw. tupsone nisam ja autor te slike s komentarom, skinuo sam se neke od face stranica koje se već misecima sprdaju modrićevim svjedočenjem "ne sjećam se".
Ti si ko jedan u stanju tužiti portal news bar zbog lažne vijesti
Guest- Guest
A još je svašta pisa na netu protiv Barce, a sad mu je ža hahahahah...End wrote:Ceballos is furious that he hasn't gotten any minutes. He believes that he chose the wrong team and wishes he signed for Barça. [don balon]
truni ciganče
:D
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:A još je svašta pisa na netu protiv Barce, a sad mu je ža hahahahah...End wrote:Ceballos is furious that he hasn't gotten any minutes. He believes that he chose the wrong team and wishes he signed for Barça. [don balon]
truni ciganče
:D
Samo potpuni debili poput vas dvojice puše ove gluposti sa čergabalkana...
Guest- Guest
Eden Hazard: "I think Messi is the strongest, his dribbling always brings something. When he dribbles, it always brings a goal, a pass, it creates space. Even if he does not make a lot of technical gestures, it's impressive."
2015-08-25
https://streamable.com/fr5kx
primera
primera
2015-08-25
isključivi krivac wrote:Da slika van kontekstaMorpheus wrote:Kod normalne osobe bi očekivao ironiju, ali kod tebe...nema šanse.
Btw. tupsone nisam ja autor te slike s komentarom, skinuo sam se neke od face stranica koje se već misecima sprdaju modrićevim svjedočenjem "ne sjećam se".
Tak nešto je smiješno samo debilu poput tebe. Kakve veze imaju iskazi sa svjedočenja s pomutnjom na Realovoj klupi oko izmjena?
Guest- Guest
Morpheus wrote:isključivi krivac wrote:Da slika van kontekstaMorpheus wrote:Kod normalne osobe bi očekivao ironiju, ali kod tebe...nema šanse.
Tak nešto je smiješno samo debilu poput tebe. Kakve veze imaju iskazi sa svjedočenja s pomutnjom na Realovoj klupi oko izmjena?
Ti se očito ne misliš stati blamirati. Naravno da je smiješno, svakome tko ima imalo smisla za humor i ironiju. Eto, na toj stranici slika ima oko 600 lajkova (svi debili po tebi ). Pomutnja na Realovoj klupi, 11 igrača + golman na terenu u isto vrijeme su savršeno poslužilo da se još jednom narugamo beskičmenjaku koji mijenja iskaz i ne sjeća se mnogočega, premda je ne tako davno pričao da ima sjajnu memorija i da odlično pamti
Ako je tebi teško razumiti ironiju i humor, daj se bar nemoj blamirati
Guest- Guest
vrijeme i za alaves da upiše prve bodove ove sezone, čmarcelo out 1 month i kroos ne igra, jedinica ko dubai
2015-08-25
Niche, ova slika ti je van kontekstafridrih_niche wrote:
Guest- Guest
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Similar topics
» Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50