Putinova diplomatska majstorija
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Putinova diplomatska majstorija
To si neki dan govorio i za Erdogana.Eroo wrote:Štaš vraćat, oni su prijatelji i saveznici.jastreb wrote:Slažem se. Samo kako ćemo Amere vratiti na Jelouston i uz čiju pomoć? mislim da su se previše osilili,a mi brižni,sami,bez igdje ikoga.Eroo wrote:Polovit ih, stavit pod ključ i omekšat im kosti...a strane elemente protjerati odakle su pripuzali.jastreb wrote:Misliš kao na Majdanu?Eroo wrote:Zna se kako treba s petokolonašima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Možda i opet bude, nikad se ne zna...Ako mačka miše lovi, neka je.jastreb wrote:To si neki dan govorio i za Erdogana.Eroo wrote:Štaš vraćat, oni su prijatelji i saveznici.jastreb wrote:Slažem se. Samo kako ćemo Amere vratiti na Jelouston i uz čiju pomoć? mislim da su se previše osilili,a mi brižni,sami,bez igdje ikoga.Eroo wrote:Polovit ih, stavit pod ključ i omekšat im kosti...a strane elemente protjerati odakle su pripuzali.jastreb wrote:
Misliš kao na Majdanu?
Eroo- Posts : 79089
2016-07-22
Ero u ulozi cincarskog Sun TzuaRingo10 wrote:E trebo bi VVP tebe uzeti za savjetnika. Tvoja sposobnost logičkog promišljanja je nadaleko poznata. Svaki dan nas to zabavlja po forumu.Eroo wrote:Putin je dobar čovjek i dokazan diplomat, ali mu nedostaje sposobnost logičkog razmišljanja.
Kao i svim političarima, uostalom.Naime, ako bi logički razmišljao vidio bi da Sirija kakva je
nekad bila uopće nije više moguća. Zbog toga je izlišna svaka priča o Asadovoj budućnosti u nemogućoj Siriji.
Nisam političar, ali imam nešto od diplomatske sposobnosti i iznad svega sposobnost logičkog
razmišljanja, što se vidi i iz prethodno napisanog.
Kermit-
2014-04-17
Nit mu ide umijeće ratovanja nit predviđanja. A nije ni nekaj lijep.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Jes vala, nije da nisu, to mi Hrvati u BiH svaki dan osjetimo na svojoj koži.Eroo wrote:Štaš vraćat, oni su prijatelji i saveznici.jastreb wrote:Slažem se. Samo kako ćemo Amere vratiti na Jelouston i uz čiju pomoć? mislim da su se previše osilili,a mi brižni,sami,bez igdje ikoga.Eroo wrote:Polovit ih, stavit pod ključ i omekšat im kosti...a strane elemente protjerati odakle su pripuzali.jastreb wrote:Misliš kao na Majdanu?Eroo wrote:Zna se kako treba s petokolonašima.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Izraelska diplomatska ofenziva u Africi
» Dodikova službena posjeta je diplomatska katastrofa za Vatikan
» Mate Granic napao kriticare njegovog dokumentarca 'Diplomatska oluja'.
» Je li Plenkovićeva diplomatska “oluja” nastavak Tuđmanove Oluje u gradnji europske Hrvatske
» Putinova Armija
» Dodikova službena posjeta je diplomatska katastrofa za Vatikan
» Mate Granic napao kriticare njegovog dokumentarca 'Diplomatska oluja'.
» Je li Plenkovićeva diplomatska “oluja” nastavak Tuđmanove Oluje u gradnji europske Hrvatske
» Putinova Armija
Page 2 of 2