Pavle Vujisić:'Da mi na sprovodu komunist ne održi govor,ali niti jedne reči ne progovori'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pavle Vujisić:'Da mi na sprovodu komunist ne održi govor,ali niti jedne reči ne progovori'
Pavle mi je bija drug jedne noći u jednoj zagrebačkoj prčvarnici(reče da snima nekakav film, ne sjećam se koji...) ...ala smo se naroljali, jebote .... On više i morao sam pazit da se ne sruši sa stolice.
Eroo- Posts : 79069
2016-07-22
Re: Pavle Vujisić:'Da mi na sprovodu komunist ne održi govor,ali niti jedne reči ne progovori'
Eroo wrote:ala smo se naroljali, jebote ....
a čudno bi bilo da niste, obzirom na pajinu reputaciju
makar, kažu da je bio gospodin čo'ek... na svoj način, jasno
On je došao već poprilično nakresan, a ja sam mu se samo nepredviđeno pridružio.marcellus wrote:Eroo wrote:ala smo se naroljali, jebote ....
a čudno bi bilo da niste, obzirom na pajinu reputaciju
2016-07-22
Stalno mi se izvinjavao zbog svoga stanja...ne znam dal' meni ili ovima oko nas,marcellus wrote:makar, kažu da je bio gospodin čo'ek... na svoj način, jasno
jer mi je teško bilo skužit u kom smjeru gleda...
2016-07-22
Opet svrtanje s teme. Tito nije primjer nikakve racionalnosti i dobroga usmjeravanja novca, a osobito ne da bi nješto "osigural" iz svoga džepa. Titov fond, za razliku od Zuckerbergova, nije punil Tito od svojih prihodah, već država iz poreza.pismejker wrote:nauciste od najboljih....Regoč wrote:Generalštab JNA tražil je da se troškovi Maršalata skinu s vojnoga proračuna. Tek toliko o mažnjavanju i usmjeravanju.pismejker wrote:tito je osigural,da to ne mazne neka ekipa,kakve danas na svakom koraku,nego da bude usmjereno prema skolarcima i studentima...Regoč wrote:Tito je to osigural iz svoga džepa?pismejker wrote:
Fakti su fakti ,Dear Watson....
isto kao sto je gadafi osigurao svakom gradjaninu slicne stvari.pa i vece.pa mu narod "zahvalio"..
Da nisu pasja sorta ti islamsisti,ne bi se tako lako dali nagovoriti od "zapadnih saveznika" da roknu Gadafija
REG,a real???.."iz svog džepa"??
Marcel je poznati jugonostalgičar.Sora wrote:Drago mi je da se Marcelko tako PRILJEZNO BAVI YU FILMOGRAFIJOM
IMA I CIME !
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Patrijarh Porfirije sutra ce drzat govor na sprovodu Bandicu
» ''Ovo je učiteljica engleskog. Šuičin govor reći će vam sve o hrvatskim školama''
» Na Američkom nosaču aviona 2/3 zaraženih nema simptome(niti fibru niti kašalj niti išta)
» Uljanik – Niti jedan od uhićenih nije Hercegovac, niti je Hrvatski nacionalist, nije kockastoglavi katoliban niti je desničar
» Domoljubni HDZov čardak ubica, pušten iz zatvora nakon ubojstva dvije osobe(jedne mlade djevojke i jedne starice)
» ''Ovo je učiteljica engleskog. Šuičin govor reći će vam sve o hrvatskim školama''
» Na Američkom nosaču aviona 2/3 zaraženih nema simptome(niti fibru niti kašalj niti išta)
» Uljanik – Niti jedan od uhićenih nije Hercegovac, niti je Hrvatski nacionalist, nije kockastoglavi katoliban niti je desničar
» Domoljubni HDZov čardak ubica, pušten iz zatvora nakon ubojstva dvije osobe(jedne mlade djevojke i jedne starice)
Page 2 of 2