Filmski dnevnik forumaša
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Filmski dnevnik forumaša
Fincher je genije...veber wrote:jeben film.
brad pitt odlično odglumio.
kraj, ono, nesmiješ to napravit....
....a napraviš.
Seven > Fight Club
:D
Guest- Guest
kolega. mi imamo tako sličan stil i tip filmova...
fight club meni preporuči jedan sančo, super čovjek. došao je iz hercegovine, mlatio se za lovu.
poslije posla otišli na cugu, čovjek meni. moraš pogledat.
bilo mi dosadno, skinem ja film...ono genijala.
norton i cusack, tim roth harvey keitel, brd pitt je isto odličan i al pachino i brando.
da li sam toliko star ili je sve postalo jedna sezona.
od sw meni je najbolji onaj poveznica na prva tri. ne da mi se guglat. kada zvijezda smrti opizdi a njih dvoje se grle na plaži.
za prva tri ne tipkam.
fight club meni preporuči jedan sančo, super čovjek. došao je iz hercegovine, mlatio se za lovu.
poslije posla otišli na cugu, čovjek meni. moraš pogledat.
bilo mi dosadno, skinem ja film...ono genijala.
norton i cusack, tim roth harvey keitel, brd pitt je isto odličan i al pachino i brando.
da li sam toliko star ili je sve postalo jedna sezona.
od sw meni je najbolji onaj poveznica na prva tri. ne da mi se guglat. kada zvijezda smrti opizdi a njih dvoje se grle na plaži.
za prva tri ne tipkam.
2014-12-30
Šta se tiče filmova, najviše volin zlatne devedesete...
Za mene, to je najbolja dekada filma uopće...
Da sad ne nabrajan koje filmove obožavam iz te ere, jer je tu bilo previše odličnih i utjecajnih filmova...
Jednom san radija top listu 20 najboljih pa san se mucija satima...
A i nakon te liste san dobija bar 20 drugih filmova koji bi mogli završit na tu listu...
Za mene, to je najbolja dekada filma uopće...
Da sad ne nabrajan koje filmove obožavam iz te ere, jer je tu bilo previše odličnih i utjecajnih filmova...
Jednom san radija top listu 20 najboljih pa san se mucija satima...
A i nakon te liste san dobija bar 20 drugih filmova koji bi mogli završit na tu listu...
Guest- Guest
Kic to drama neka?
Meni je u 7 tom zadnjom scenom prikazana vecina kako bi reagirala....ajd budi jak pa nemoj okinit....a spacey je tocno s tim racunao....psiho neuracunljiv a opet zna kako reagiraju normalni....
I tko se vatrom igra biva opržen....zato ja ne bih mogla bit policajac il detekziv....previse je nenormalnih kojima nista nije sveto....zapravo kad gledam ovaj svijet kupila bih kucicu u osami sa bastom,kravu i kozu,i zbogom svijete ludi i neuracunljivi....al to bi onda bio bijeg i stigne te kad tad....
Meni je u 7 tom zadnjom scenom prikazana vecina kako bi reagirala....ajd budi jak pa nemoj okinit....a spacey je tocno s tim racunao....psiho neuracunljiv a opet zna kako reagiraju normalni....
I tko se vatrom igra biva opržen....zato ja ne bih mogla bit policajac il detekziv....previse je nenormalnih kojima nista nije sveto....zapravo kad gledam ovaj svijet kupila bih kucicu u osami sa bastom,kravu i kozu,i zbogom svijete ludi i neuracunljivi....al to bi onda bio bijeg i stigne te kad tad....
Guest- Guest
u stvarnost ne bi se to desilo. kolega puca u tom slučaju i sve se zataška.Moxy wrote:Kic to drama neka?
no dramaturgija bila u pitanju. ja bi mu sukno dva okvira.
u biti onaj iz helikoptera bi ga vjerovatno suknuo.
2014-12-30
Meni je cijeli film poprilicno velik, ne samo kraj.
Lud je ovaj svijet u kojemu zivimo
Lud je ovaj svijet u kojemu zivimo
Guest- Guest
pa je.
ali kraj veli što bi većina nas napravila. ili htjela napravit.
dovoljan je bio jedan metak, ali je sva frustracija izašla kroz okvir. to je bit kraja.
nije pucao da bi ubio već zato jer je bio povrjeđen.
u nikog ne sukneš okvir da bi ga ubio. ili bol ili objest.
zato je ta scena na kraju dramatična. pucanjem u tipa izražava svu svoju bol i ljubav.
ali kraj veli što bi većina nas napravila. ili htjela napravit.
dovoljan je bio jedan metak, ali je sva frustracija izašla kroz okvir. to je bit kraja.
nije pucao da bi ubio već zato jer je bio povrjeđen.
u nikog ne sukneš okvir da bi ga ubio. ili bol ili objest.
zato je ta scena na kraju dramatična. pucanjem u tipa izražava svu svoju bol i ljubav.
2014-12-30
mislim da sam se zaljubio u...
Daenerys of the House Targaryen, the First of Her Name, The Unburnt, Queen of the Andals, the Rhoynar and the First Men, Queen of Meereen, Khaleesi of the Great Grass Sea, Protector of the Realm, Lady Regnant of the Seven Kingdoms, Breaker of Chains, and Mother of Dragons,
ko ce cekati jos godinu za nastavke
Daenerys of the House Targaryen, the First of Her Name, The Unburnt, Queen of the Andals, the Rhoynar and the First Men, Queen of Meereen, Khaleesi of the Great Grass Sea, Protector of the Realm, Lady Regnant of the Seven Kingdoms, Breaker of Chains, and Mother of Dragons,
ko ce cekati jos godinu za nastavke
EstebanEnrique-
2014-04-16
Pogledala sam i drugu sezonu TD...i dobra je...drugacija ali dobra...ovdje se vise bavi covjekom nego nekom svrhom postojanja i filozofijom....
Guest- Guest
Druga sezona je meni vrlo dobra...
Al prva je bila odlična...
Nadan se da će treća bit vrhunska...
;)
Al prva je bila odlična...
Nadan se da će treća bit vrhunska...
;)
Guest- Guest
Meni su prva i druga sezona 2 sasvim razlicita svijeta....u prvoj su mu zene proracunate,u drugoj vjerne....malo se obracunava sa zenama....
Guest- Guest
Nisam ni rekla da je samo u zenama...vec obracunava i sa njima....
Guest- Guest
Žene su uvik lipa tema u umjetnosti...
Bilo da su na pijedestalu, bilo da su u blatu...
;)
Bilo da su na pijedestalu, bilo da su u blatu...
;)
Guest- Guest
Ka i nas...
Al to je tako ljudski...
Btw. Al Pacino potvrdija da će glumit u novom Tarantinovom filmu...
Ajme, jedva čekan to...
<3
Al to je tako ljudski...
Btw. Al Pacino potvrdija da će glumit u novom Tarantinovom filmu...
Ajme, jedva čekan to...
<3
Guest- Guest
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Filmski dnevnik forumaša
» psiholoski profil i filmski karakter forumasa
» Glazbeni dnevnik forumaša