Filmski dnevnik forumaša
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Filmski dnevnik forumaša
fridrih_niche wrote:Coppolin Drakula mi je drag film isto...violator wrote:Ovaj, ne bih vam zeljela kvariti ugodjaj, ali meni je Coppolin Dracula nemjerljivo drazi od Mostova. :-D Trep-trep.
:D
Ma nemoj! A Sokolica ti je trash! A skoro pa isto prokletstvo, jednako nemoguca ljubav, samo s vise sismisa.. :-D
Guest- Guest
Gary Oldman!violator wrote:fridrih_niche wrote:Coppolin Drakula mi je drag film isto...violator wrote:Ovaj, ne bih vam zeljela kvariti ugodjaj, ali meni je Coppolin Dracula nemjerljivo drazi od Mostova. :-D Trep-trep.
Ma nemoj! A Sokolica ti je trash! A skoro pa isto prokletstvo, jednako nemoguca ljubav, samo s vise sismisa.. :-D
<3
Guest- Guest
a Ptice umiru pjevajući? :)
Meghan i Ralph...
koliko u stvari bola može stati pod ljudsku kožu i kakvih sve nesretnih i nemogućih ljubavi ima na ovom širokom svijetu?...
neke su unaprijed osuđene na propast, ali....
Meghan i Ralph...
koliko u stvari bola može stati pod ljudsku kožu i kakvih sve nesretnih i nemogućih ljubavi ima na ovom širokom svijetu?...
koji kurac radiš budna?Noor wrote:a Ptice umiru pjevajući? :)
Meghan i Ralph...
jebale te ptičurine. imam ovdje jednu vranu koja nikako da krepa, a "pjeva" od 5
2014-12-30
violator wrote:Moxy wrote:Lady pogle Painted veil ako jos nisi
Zar da jos malo place? :-(
Dobro je dok mozes plakati...znaci da si ziv....
Guest- Guest
Noor wrote:a Ptice umiru pjevajući? :)
Meghan i Ralph...
Ne volim stare klasike...ne znam zasto.. .
Guest- Guest
jebeš romantiku.fridrih_niche wrote:Vebera je prosa romantika mooda...laboodova
2014-12-30
fridrih_niche wrote:Gary Oldman!violator wrote:fridrih_niche wrote:Coppolin Drakula mi je drag film isto...violator wrote:Ovaj, ne bih vam zeljela kvariti ugodjaj, ali meni je Coppolin Dracula nemjerljivo drazi od Mostova. :-D Trep-trep.
<3
My Immortal Beloved! :-D
Ali Rutger u Sokolici, takodjer.. :-)
Inace, u samoj knjizi Drakula nije napaceni romantik, vec bezosjecajno cudoviste, zato mi je Coppolino tumacenje draze.. :-)
Guest- Guest
Noor wrote:a Ptice umiru pjevajući? :)
Meghan i Ralph...
Jedna od maminih omiljenih ljubavnih prica koju uvijek rado s njome pogledam.. :-)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Vebera je prosa romantika mood...
A ne znam, meni nije romanticno kad netko veli da voli zenE. Taj me "romantika mood" vise podsjeca na uspaljenost psetanca. :-P
Guest- Guest
kaj bi trebao?violator wrote:fridrih_niche wrote:Vebera je prosa romantika mood...
A ne znam, meni nije romanticno kad netko veli da voli zenE. Vise me podsjeca na uspaljenost psetanca. :-P
voljet dečke?
nekak su mi ženske zgodnije. i imaju ljepše noge.
2014-12-30
Zar je došlo vrime u kojem muškarci ne smiju rec da vole žene?violator wrote:fridrih_niche wrote:Vebera je prosa romantika mood...
A ne znam, meni nije romanticno kad netko veli da voli zenE. Taj me "romantika mood" vise podsjeca na uspaljenost psetanca. :-P
:(
Guest- Guest
Kljucna je rijec "voljeti". Kad "volis" zene, ne volis ni jednu posebno, ili je "volis" dok ne naidje neka "privlacnija". To je pohota, pozuda. Nema veze s ljubavlju.
Guest- Guest
svaku volim u njeno vrijeme. sve ih okupio na roštiljadi. da im nisam valjao ne bi ni došle.violator wrote:Kljucna je rijec "voljeti". Kad "volis" zene, ne volis ni jednu posebno, ili je "volis" dok ne naidje neka "privlacnija". To je pohota, pozuda. Nema veze s ljubavlju.
2014-12-30
kolega bumo se za rukicu zeli i malo se prošetali. mislim da u zegeju imamo veće šanse za preživjet.fridrih_niche wrote:Zar je došlo vrime u kojem muškarci ne smiju rec da vole žene?violator wrote:fridrih_niche wrote:Vebera je prosa romantika mood...
2014-12-30
Ma znan ja šta ti želiš rec...violator wrote:Kljucna je rijec "voljeti". Kad "volis" zene, ne volis ni jednu posebno, ili je "volis" dok ne naidje neka "privlacnija". To je pohota, pozuda. Nema veze s ljubavlju.
Al ja san ima nešto drugo na pameti...
Btw. odi niko od nas nije ženskar, dapače...
;)
Guest- Guest
Iskreno, u Splitu nisan nikad vidija taj prizor haha...veber wrote:kolega bumo se za rukicu zeli i malo se prošetali. mislim da u zegeju imamo veće šanse za preživjet.fridrih_niche wrote:Zar je došlo vrime u kojem muškarci ne smiju rec da vole žene?violator wrote:fridrih_niche wrote:Vebera je prosa romantika mood...
Guest- Guest
zato ti velim. bumo se držali za rukice i ithi fotku poslali.fridrih_niche wrote:Iskreno, u Splitu nisan nikad vidija taj prizor haha...veber wrote:kolega bumo se za rukicu zeli i malo se prošetali. mislim da u zegeju imamo veće šanse za preživjet.fridrih_niche wrote:Zar je došlo vrime u kojem muškarci ne smiju rec da vole žene?violator wrote:fridrih_niche wrote:Vebera je prosa romantika mood...
ali nedjeljom ujutro. oko dolca. kasnije te upoznam s jednom ženom. komad samo takav. a i tvojih je godina.
2014-12-30
Joj ptice umiru....
Da...
Ah...
Stari mi je u doba juge nakupovao svakakvih knjiga. Kada sam se preselila zlocin I kazna, emma bovary I par kmjiga od sestra bronte je doslo samnom...
Orkansi vosovi film- preferiram knjigu
Da...
Ah...
Stari mi je u doba juge nakupovao svakakvih knjiga. Kada sam se preselila zlocin I kazna, emma bovary I par kmjiga od sestra bronte je doslo samnom...
Guest- Guest
idem pogledat te ptičurine da mogu kvalitetno komentirat. s obzirom da sam se preselio u centar grada čekam tipa da mi spoji internet i tv pa kao test mogu skinut ptičurine se napikavaju.PhoebeBuffay wrote:Joj ptice umiru....
Da...
Ah...
2014-12-30
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Similar topics
» Filmski dnevnik forumaša
» psiholoski profil i filmski karakter forumasa
» Glazbeni dnevnik forumaša
» psiholoski profil i filmski karakter forumasa