Filmski dnevnik forumaša
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Filmski dnevnik forumaša
Ithildin wrote:Jucer je predstavljen iscekivani trailer adaptacije Kingova epskog serijala Kula tmine (Revolveras - prvi dio). Hmmm..
ronald kao crnac i bez čuvenog šešira,mislim da sam već čuo ili čito negdje o tome kak je to izazvalo lavinu kontroverzi no navodno se king s tim složio ili čak i sam birao glumce,vidi MM glavni negativac..
mizantrop- Posts : 300
2017-05-01
Da. :-) Revolverasa definitivno nisam zamisljala kao Ildrisa, a i MM mi kao MiB ne odgovara. Imam osjecaj da cu iscekivati kad ce spomenuti da kontemplira o Kristovoj muci, vjecnom vracanju i Yellow Kingu. :-) Usput, kad vec spominjemo adaptacije, pocela se prikazivati serija Americki bogovi (Neil Gaiman). Vidio?
Guest- Guest
Ithildin wrote: Americki bogovi (Neil Gaiman). Vidio?
ne al čito knjigu,sjećam se relativno ok dojmova,danas pogledo Ghost in the shell,seksipilnu SJ u ulozi mračne cyberpunk heroine,neću puno komentirat,preporuka samo za zagrižene sf frikove;
mizantrop-
2017-05-01
Pa kazu da je poprilicno vjeran originalu. :-) A to me raduje.
---
Nedavno sam odgledala prekrasan Angel's Egg. Ostavit cu ga ovdje . :-)
---
Nedavno sam odgledala prekrasan Angel's Egg. Ostavit cu ga ovdje . :-)
Guest- Guest
Ithildin wrote:Pa kazu da je poprilicno vjeran originalu. :-) A to me raduje.
---
free the nipple!!
blade runner zakon,jedan od rijetkih kultnih klasika koje mogu pogledat više puta bez dosade,konačno nastavak,cant wait!
jučer pogledo de nira u jednoj (ne)specifičnoj ulozi s puno brutalnog crnog humora,psovanja i političke nekorektnosti(bez cenzure!)a da nije mafijaški film(iako ima i jedan stari sličan iz 80`s-The king of comedy-većina ljudi ne zna da je roby inače odnosno bio sjajan stand up komičar);
jučer pogledo de nira u jednoj (ne)specifičnoj ulozi s puno brutalnog crnog humora,psovanja i političke nekorektnosti(bez cenzure!)a da nije mafijaški film(iako ima i jedan stari sličan iz 80`s-The king of comedy-većina ljudi ne zna da je roby inače odnosno bio sjajan stand up komičar);
mizantrop-
2017-05-01
Boobah the owl wrote:
Zigurat Tyrell korporacije i njegova unutrašnjost i dalje je vjerna originalu. :) Po prvi put ugledali smo "konzerviranje" replikanata u onim neobičnim visećim vrećama.. Jedna mi se misao provlači umom nakon odgledanog trailera. Replikantica koja podsjeća na Rachael obraća se agentu K kao da mu želi reći da je i on "stvoren"? Čini se kao da izabrane scene upućuju na to. Zašto je uopće krenuo u potragu za Deckardom? Je li moguće da je scena iz romana o čitavoj policijskoj postaji prepunoj replikanata poslužila kao motiv filma za eksperimentalnu infiltraciju androida i na takve položaje poput "istrebljivača"? Vodi li Jared Leto neku tajnu organizaciju koja za krajnji cilj ima prevlast nad ljudima?
Zanimljive su mi riječi lika kojeg tumači Robin Wright (K-ova šefica?):
“There is an order to things. That’s what we do here, we keep order.
The World is built on a wall that separates kind. Tell either side there's no wall... You bought a war."
Malo mi smetaju oni hologrami koji me jako podsjećaju na holograme iz filma Ghost in the Shell.
Guest- Guest
Ithildin wrote:
Malo mi smetaju oni hologrami koji me jako podsjećaju na holograme iz filma Ghost in the Shell.
pogledo prve 2 epizode AG,epic no radije bi da mi je cijela sezona na dlanu,sad ću željno iščekivat kaj bu s shadowom nakon izgubljene partije dame(spoiler-odvaljivanje maljem u glavu kao kravu u klaonici,lol),btw zanimljiva mi je koncepcija da se ne zna na prvu loptu ko je čovjek,ko bog,fascinantni su onaj techno klinac i sex božica koja guta svoje žrtve u ženski spolni organ..
mizantrop-
2017-05-01
Moxy wrote:Taj trainspotting ne mogu naći
pa ima ga na torrentima i str.za gledanje filmova,prije par dana je stigo i prevod(ne mogu ti tu stavit link jer je to kršenje autorskih prava,google i kic su tvoji najbolji prijatelji)..
mizantrop-
2017-05-01
ja u browseru imam tražilicu ugrađenu za torrente a prevod skidam na titlovi.com,bolje ti je skinut nego streamat takav film zbog kvalitete,ako baš oćeš direktno gledat probaj na vojvodina.net ili gledalici..
mizantrop-
2017-05-01
ne znaš šta propuštaš,onda barem skini aplikaciju popcorn time,tu imaš stream uz vrhunsku kvalitetu,ponudu i dizajn..
doduše,tebi kao prezaposlenoj mamici za opuštanje više paše nešto nježno a ne nasilno,recimo The Shack(pročital i knjigu prije par god.)
http://www.imdb.com/title/tt2872518/
u međuvremenu pogledah i novog aliena i kužim zake su zadrti sf freakovi revoltirani no meni nije tolko loš,jedva čekam nastavak..
što se ne bi moglo reć za john wick 2 s neuništivim keanu reewesom,čak mu i kolega iz matrixa laurence fishburne tu drži svijeću..
http://www.imdb.com/title/tt4425200/?ref_=nv_sr_1
doduše,tebi kao prezaposlenoj mamici za opuštanje više paše nešto nježno a ne nasilno,recimo The Shack(pročital i knjigu prije par god.)
http://www.imdb.com/title/tt2872518/
u međuvremenu pogledah i novog aliena i kužim zake su zadrti sf freakovi revoltirani no meni nije tolko loš,jedva čekam nastavak..
što se ne bi moglo reć za john wick 2 s neuništivim keanu reewesom,čak mu i kolega iz matrixa laurence fishburne tu drži svijeću..
http://www.imdb.com/title/tt4425200/?ref_=nv_sr_1
mizantrop-
2017-05-01
Pogledat ću taj popcorn a predrasude si stavi tamo gdje si najuži
Guest- Guest
Moxy wrote:predrasude si stavi tamo gdje si najuži
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t18479-nova-moda-na-zapadu-i-instagramu#864717
mizantrop-
2017-05-01
last night ...it was just fucking awesome
EstebanEnrique-
2014-04-16
Uz novi Twin Peaks bacila sam se na gledanje The Handmaid's Tale, nove sezone House of Cards i kao guilty pleasure, nove sezone Masterchefa.
Guest- Guest
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Similar topics
» Filmski dnevnik forumaša
» psiholoski profil i filmski karakter forumasa
» Glazbeni dnevnik forumaša
» psiholoski profil i filmski karakter forumasa
» Glazbeni dnevnik forumaša