Filmski dnevnik forumaša
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Filmski dnevnik forumaša
Nije loša serija, nije za svakoga, pogotovo za ženski rod. Meni je svakako među top 5 serija u zadnjih 10 godina, ali je na 5 mjestu :D
Guest- Guest
Zasto nije za zene? Obrazlozi,pls.
:-)
:-)
2014-04-12
sunrise wrote:Nije loša serija, nije za svakoga, pogotovo za ženski rod. Meni je svakako među top 5 serija u zadnjih 10 godina, ali je na 5 mjestu :D
Seriously?
Koliko se sjećam, na ovom forumu samo su dvije osobe apoteozno iščekivale svaku novu epizodu i nakon nje ispisivale plahte komentara, analiza i predviđanja buduće radnje... i vidi vraga, obje smo žene.
Guest- Guest
Megi, jednostavno nije. Nema se tu šta više reći. Ako ja kažem da nije onda nije. Simple as that
----
Nije me bilo u to vrijeme valjda...
Vas dvije ne računam jer ste muškobanjaste,lol
----
Guest- Guest
Pitanje je sada da li si ti dovoljno muško da popraviš muški prosjek?
Guest- Guest
sunrise wrote:Megi, jednostavno nije. Nema se tu šta više reći. Ako ja kažem da nije onda nije. Simple as that
----
Toliko smo muškobanjaste da smo obje od napetosti čupkale svoje kozje bradice tijekom gledanja.
Umjesto da pišeš takve nebuloze, radije pogledaj preostale tri epizode, kao prava muškarčina.
Guest- Guest
ne vjerujem nista dok ne objasnis ;-)sunrise wrote:Megi, jednostavno nije. Nema se tu šta više reći. Ako ja kažem da nije onda nije. Simple as that
----
2014-04-12
maggie13 wrote:ne vjerujem nista dok ne objasnis ;-)sunrise wrote:Megi, jednostavno nije. Nema se tu šta više reći. Ako ja kažem da nije onda nije. Simple as that
--
Probaj pa ćeš vidjeti da sam u pravu. Samo kažem da je ne preporučam ženskom rodu. Ali možda ti se svidi, tko zna!
Guest- Guest
Koji plot twist u 7 epizodi. Izraz lica od Therese kad sazna da je cijelo vrijeme zapravo spavala sa robotom Bernardom lol. I onda je on još po zapovjedi Anthony Hopkinsa sravna sa zemljom tj zidom :D
Guest- Guest
Od prve epizode omiljena rečenica :D Evo priznajem da me to baš iznenadilo. Uvijek predvidim i pogodim, ali ovo nisam
Guest- Guest
Bah, mi smo to bile predvidjele barem 2-3 epizode unaprijed.
Šalu nastranu sada na stranu, ako ti ne smetaju spoileri, virni na Westworld temu nešto niže dolje.
A možeš ostaviti i kakav osvrt tamo...
Šalu nastranu sada na stranu, ako ti ne smetaju spoileri, virni na Westworld temu nešto niže dolje.
A možeš ostaviti i kakav osvrt tamo...
Guest- Guest
Obožavam spoilere :D Ali ipak navratim kad pogledam sve, pa ću dati završnu misao..
Guest- Guest
ja sam musko :Dsunrise wrote:maggie13 wrote:ne vjerujem nista dok ne objasnis ;-)sunrise wrote:Megi, jednostavno nije. Nema se tu šta više reći. Ako ja kažem da nije onda nije. Simple as that
--
Probaj pa ćeš vidjeti da sam u pravu. Samo kažem da je ne preporučam ženskom rodu. Ali možda ti se svidi, tko zna!
Mozda mi se svidi :-)
2014-04-12
Koji propust s moje strane. A tko bi rekao! Probaj prvu epizodu pogledati pa ti se možda svidi, dude. Meni još dvije ostalo..maggie13 wrote:
ja sam musko :D
Guest- Guest
:Dsunrise wrote:Koji propust s moje strane. A tko bi rekao! Probaj prvu epizodu pogledati pa ti se možda svidi, dude. Meni još dvije ostalo..maggie13 wrote:
ja sam musko :D
Ne budi prestrog prema sebi.
Hvala na preporuci, pogledam bas kad stignem ;-)
2014-04-12
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Similar topics
» Filmski dnevnik forumaša
» psiholoski profil i filmski karakter forumasa
» Glazbeni dnevnik forumaša
» psiholoski profil i filmski karakter forumasa
» Glazbeni dnevnik forumaša