Filmski dnevnik forumaša
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Filmski dnevnik forumaša
Pa vise je djelovalo kao bahato komentiranje, nego kompliment.
Ako sam pogrijesila, ispricavam se.. Doista mi se Majka trenutno ne gleda.
Guest- Guest
Pa bio je kompliment, ja ne vrijeđam ljude. Ako nešto loše mislim, klonim ih se.Vjetrovnjak wrote:Pa vise je djelovalo kao bahato komentiranje, nego kompliment.
U moru filmova koje pratim, ovaj je doista vrijedan analize.
Guest- Guest
Medjutim, vecina mi novijih filmova nekako ne odgovara. Imam osjecaj da su serije daleko zanimljivije, bolje napravljene. Mozda i zato sto volim to sporohodno stvaranje svijeta i razvoj likova.
Guest- Guest
mativka wrote:Pa bio je kompliment, ja ne vrijeđam ljude. Ako nešto loše mislim, klonim ih se.Vjetrovnjak wrote:Pa vise je djelovalo kao bahato komentiranje, nego kompliment.
U moru filmova koje pratim, ovaj je doista vrijedan analize.
Okej, pogledam. :-) Jos sam na Fortitude (seriji) pa nakon nje..
Guest- Guest
Isto to sam nedavno napisala.Vjetrovnjak wrote:Medjutim, vecina mi novijih filmova nekako ne odgovara. Imam osjecaj da su serije daleko zanimljivije, bolje napravljene. Mozda i zato sto volim to sporohodno stvaranje svijeta i razvoj likova.
Samo, kao što po ne znam koji put ponavljam, ja nisam rječita.
Guest- Guest
mativka wrote:Isto to sam nedavno napisala.Vjetrovnjak wrote:Medjutim, vecina mi novijih filmova nekako ne odgovara. Imam osjecaj da su serije daleko zanimljivije, bolje napravljene. Mozda i zato sto volim to sporohodno stvaranje svijeta i razvoj likova.
nope ja sam to napisao :p
idem gledati BM baš-
Aj, provjeri datum kada je tko :)kic wrote:mativka wrote:Isto to sam nedavno napisala.Vjetrovnjak wrote:Medjutim, vecina mi novijih filmova nekako ne odgovara. Imam osjecaj da su serije daleko zanimljivije, bolje napravljene. Mozda i zato sto volim to sporohodno stvaranje svijeta i razvoj likova.
nope ja sam to napisao :p
idem gledati BM baš-
Šta ideš gledati? :)
Guest- Guest
Ma ti si mala bedasta. :-) Imamo razlicit stil pisanja, ali to ne znaci da si manje rjecita. Zasto se stalno podcjenjujes?! Daj, ne ponavljaj si takve stvari poput neke mantre. Jedino i citam vas na Denkverbotu i privirim ovdje ili na Psihologiju.. Dakle, tisina s tim.
Guest- Guest
Ja sam htjela pogldati majku ali se jezim scene sa djetetom
To ne varim nikako
To ne varim nikako
Guest- Guest
Iskreno,Vjetrovnjak wrote:Ma ti si mala bedasta. :-) Imamo razlicit stil pisanja, ali to ne znaci da si manje rjecita. Zasto se stalno podcjenjujes?! Daj, ne ponavljaj si takve stvari poput neke mantre. Jedino i citam vas na Denkverbotu i privirim ovdje ili na Psihologiju.. Dakle, tisina s tim.
oduvijek osjećam da ne pripadam tu.
Da nema Abenda, ne bih niti bila :)
Imam osjećaj da svi žele neku nadmoć jedni nad drugima, kao da se sve svodi na neko dokazivanje nečega apstraktnog, bezvrijednog. Svi su tako inače nakostriješeni i negativni.
Meni se raznolikost sviđa. Smatram da učim iz oprečnih mišljenja jer, opet, ja osobno dolazim do svog zaključka. Nisam ovdje da bih se nekome svidjela, ostavila dojam. Ili osjetim ili ne.
Guest- Guest
Ima film prije, ali nije to taj. Ovaj je od Darrena Aronofskog.Moxy wrote:Ja sam htjela pogldati majku ali se jezim scene sa djetetom
To ne varim nikako
Guest- Guest
Boze.
Kao da citam/gledam neku americku teen sapunicu o mean djevojkama iz srednje skole....
Kao da citam/gledam neku americku teen sapunicu o mean djevojkama iz srednje skole....
Guest- Guest
mativka wrote:Iskreno,Vjetrovnjak wrote:Ma ti si mala bedasta. :-) Imamo razlicit stil pisanja, ali to ne znaci da si manje rjecita. Zasto se stalno podcjenjujes?! Daj, ne ponavljaj si takve stvari poput neke mantre. Jedino i citam vas na Denkverbotu i privirim ovdje ili na Psihologiju.. Dakle, tisina s tim.
oduvijek osjećam da ne pripadam tu.
Da nema Abenda, ne bih niti bila :)
Imam osjećaj da svi žele neku nadmoć jedni nad drugima, kao da se sve svodi na neko dokazivanje nečega apstraktnog, bezvrijednog. Svi su tako inače nakostriješeni i negativni.
Meni se raznolikost sviđa. Smatram da učim iz oprečnih mišljenja jer, opet, ja osobno dolazim do svog zaključka. Nisam ovdje da bih se nekome svidjela, ostavila dojam. Ili osjetim ili ne.
Ipak, od svih drustvenih mreza, iako pod nickovima i avatarima, ljudi su na forumima najiskreniji.. Osjecaj te ne vara. Dolazimo ovdje da bi se rasteretili.. Neki se konstantno nadmecu, neki traze svaku sitnicu da bi istresli gnjev, neki zele kakvu lijepu rijec i razumijevanje, neke privlace teme.. Kod mene zna prevladati moja klingonska narav pa razgovor krene u nezeljenom smjeru. Ali, u osnovi, privlace me ideje, neki osvrti, imam potrebu izreci i vlastito misljenje o nekim temama. Forumi znaju biti ugodno mjesto ako si pronadjes ekipicu ili nekog sugovornika/cu s kojim/om se kliknes bez obzira na vasa stajalista...
Ali dodje trenutak kad shvatis da je i ovaj eskapizam strahovit gubitak energije, vremena.
Last edited by Vjetrovnjak on Tue 20 Feb - 19:07; edited 1 time in total
Guest- Guest
PhoebeBuffay wrote:Boze.
Neka si ti nama rekla.. :-) Bitno je pridonijeti temi. :-D
Guest- Guest
Mene ti to ne diramativka wrote:Pho, fuck you!
Jel bolje? :)
Ma forum je zezancija i komunikacija. I upoznas ljude slicnih ukusa, prioriteta. Mozete caskati... i tako.
Ne shvacam potrebu za uvredama. Ma da to.govori cesto k osobi samoj...
Kad bi se svi vrijedali, svi koji imamo razlicite poglede na nesto, gdje bi zavrsili?
Uglavnom ne aludiram na nikoga. Kazem opcenito.
Guest- Guest
kic wrote:mativka wrote:Pho, fuck you!
Jel bolje? :)
to ithildi ne bi smjela reć :p
Kvragu, moram postat ostrija...
Guest- Guest
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» Filmski dnevnik forumaša