Plenki ruši sporazum iz Minska
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Plenki ruši sporazum iz Minska
slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:
ne, nipošto
ni orbanu ne pada na pamet napustiti eu, samo mu isto tako ne pada na pamet raditi što mu oni diktiraju, nego ono što je u najboljem interesu mađarske, pa ove u briselu ladno stavlja na ignore. I mađarima jebeno ide. I dobri su si s rusima.
Tako ispada na osnovu onoga što si gore napisao, pa je očito bilo potrebno dodatno pojašnjenje.
Mađarska je puno dulje u EU od nas, koji smo uostalom dugo bili izloženi kojekakvim pritiscima zbog okruženja u kojem se nalazimo, a i danas smo, što se vidi iz podrške iz EU arbitražnom postupku oko granice sa Slovencima. Osim toga Mađarska očito ima kompetentniju političku elitu od ove naše koja se tako može nazvati samo pejorativno i to je već dulje vrijeme jedna konstanta o kojoj se mora voditi računa.
Kvaka je u tome da nema garancija da bi naše tzv. političke elite ishodile povoljniju poziciju za Hrvatsku kada bi se ponašale poput Orbana. Dapače, puno su veće šanse da bi tada nešto još gore zabrljali nego što su do sada.
I da, proizvodnja hrane kod nas uopće nije rentabilna, osim ako je ne uklopimo u turističku ponudu kada puno više cijene mogu bezbolno proći na tržištu, ali i tu smo prilično tanki s ponudom i prečesto slabo možemo konkurirati uvoznoj robi.
evo još jedan glupan. šta je ovo danas na forumu dan glupana? fešta od budala????
Guest- Guest
ne treba velika pronicljivost da se zaključi kako je Plenković veleizdajnik, ali, mene zanima šta će Trump napraviti ovdje..
zasto veleizdajnik?..covjek je ejdnostavno placen i poslan ovdje da odradi poslove za sefiove ma o kom se radilo...prije placenik..izdajnik je onaj koji je citav zivot zastupao jednu politiku onda s eodjednom promjenio...plenki s enije promjenio i kad je dolazio na vlast pricao je isto kao sto prica i danas...uostalom rekao je da je njemu jedini ideal europska unija i njena politika..znaci nije izdajnik jer nije promjenio stavove..mozda su prije izdajnici oni koji su glasali za takvog a znali su sto prica i kako radikic wrote:
ne treba velika pronicljivost da se zaključi kako je Plenković veleizdajnik, ali, mene zanima šta će Trump napraviti ovdje..
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Izdajnik je izdajnik... Da li radi za pare ili iz ideologije - isti kurac...vuksadinare wrote:zasto veleizdajnik?..covjek je ejdnostavno placen i poslan ovdje da odradi poslove za sefiove ma o kom se radilo...prije placenik..izdajnik je onaj koji je citav zivot zastupao jednu politiku onda s eodjednom promjenio...plenki s enije promjenio i kad je dolazio na vlast pricao je isto kao sto prica i danas...uostalom rekao je da je njemu jedini ideal europska unija i njena politika..znaci nije izdajnik jer nije promjenio stavove..mozda su prije izdajnici oni koji su glasali za takvog a znali su sto prica i kako radikic wrote:
gledaj..prije je vucic izdajnik jer je prije bio veliki srbin a sad je veliki europejac ili sto god vec...plenkovic nije mjenjao politicke stavove kako je mislio prije dvadeset gdoina tako misli i danas...i nije prevario birace nego su biraci ograniceni...i sitni tapakrosi...plenkovic je 2/3 svog politickog zivota proveo vani i jedinu poveznicu sa hravtskom je imao sto ej tu dolazio na godisnji i praznike i sto je dobijao placu u hr kunama dok nije postao eu parlamentarni zastupnik kao i lovu sto je visio u raznim eu odborima...dok je vucic domaci proizvod srbijanske politike i brisel nije vidio dok nije postao premijerStanojko wrote:Izdajnik je izdajnik... Da li radi za pare ili iz ideologije - isti kurac...vuksadinare wrote:zasto veleizdajnik?..covjek je ejdnostavno placen i poslan ovdje da odradi poslove za sefiove ma o kom se radilo...prije placenik..izdajnik je onaj koji je citav zivot zastupao jednu politiku onda s eodjednom promjenio...plenki s enije promjenio i kad je dolazio na vlast pricao je isto kao sto prica i danas...uostalom rekao je da je njemu jedini ideal europska unija i njena politika..znaci nije izdajnik jer nije promjenio stavove..mozda su prije izdajnici oni koji su glasali za takvog a znali su sto prica i kako radikic wrote:
2015-09-08
No, jasno je da ti to nisu u stanju vidjeti iz perspektive septičke jame u kojoj se nalaziš nego nastavljaš prosipati svoje fekalije po svojoj neposrednoj okolini sve dok od njih ne spržiš svoj prvo jezik pa um i na kraju trajno ne završiš u ustanovi zatvorenog tipa.marcellus wrote:slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:
tisuću puta bolje za ekonomiju bi bilo da su rusi preuzeli Agrokor, onda bi i belje i ostali mogli konačno izvozit masovno na rusko tržište koje je jedino u europi koje masovno uvozi hranu, a hrana je uz turizam jedina donekle rentabilna grana ekonomije u hrvatskoj.
od tih eu fondova ćemo tanko srat bojim se
Ako sam dobro shvatio ti zapravo predlažeš da napustimo EU i bacimo se u rusku Euroaziju?
Da nisi pojeo što pokvareno jutros?
Mi u ovom trenutku jednostavno izvan EU nemamo realne alternative i to zaista nema smisla nikome normalnom objašnjavati.
ne, nipošto
ni orbanu ne pada na pamet napustiti eu, samo mu isto tako ne pada na pamet raditi što mu oni diktiraju, nego ono što je u najboljem interesu mađarske, pa ove u briselu ladno stavlja na ignore. I mađarima jebeno ide. I dobri su si s rusima.
Kermit-
2014-04-17
No, jasno je da ti to nisu u stanju vidjeti iz perspektive septičke jame u kojoj se nalaziš nego nastavljaš prosipati svoje fekalije po svojoj neposrednoj okolini sve dok od njih ne spržiš svoj prvo jezik pa um i na kraju trajno ne završiš u ustanovi zatvorenog tipa.kic wrote:
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:No, jasno je da ti to nisu u stanju vidjeti iz perspektive septičke jame u kojoj se nalaziš nego nastavljaš prosipati svoje fekalije po svojoj neposrednoj okolini sve dok od njih ne spržiš svoj prvo jezik pa um i na kraju trajno ne završiš u ustanovi zatvorenog tipa.kic wrote:
Samo nastavljaš puniti septičku jamu svoje duše, ali tome ipak ima kraja, pa ćeš kada se ista prepuni jako loše završiti.slidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:2. kada će početi invazija na S. Koreju koju si najavio sam što nije počela?
Evo vidiš.
I sad da ja odgovaram šaci jada i vreći govana što si ti zapravo kada mi stavljjaš u usta nešto što nikada nisam rekao.
I da, debeli vođa će otići sviđalo se to tebi ili ne, a navjerojatnije će ga maknuti njegova vlastita vojska kada shvati kakve će posljedice biti po njih ako se on zadrži na vlasti tako da nikakva invazija neće biti potrebna.
No, jasno je da ti to nisu u stanju vidjeti iz perspektive septičke jame u kojoj se nalaziš nego nastavljaš prosipati svoje fekalije po svojoj neposrednoj okolini sve dok od njih ne spržiš svoj prvo jezik pa um i na kraju trajno ne završiš u ustanovi zatvorenog tipa.
Kermit-
2014-04-17
Ad/Ikic wrote:asilovski wrote:No, jasno je da ti to nisu u stanju vidjeti iz perspektive septičke jame u kojoj se nalaziš nego nastavljaš prosipati svoje fekalije po svojoj neposrednoj okolini sve dok od njih ne spržiš svoj prvo jezik pa um i na kraju trajno ne završiš u ustanovi zatvorenog tipa.kic wrote:
Tako da je i ovdje jasno kako samo blebećeš gluposti samo zato da blebećeš gluposti pa bi ti bilo najbolje da se odmah baciš u septičku jamu ovako još za jutra dok te još drži mamurluk nego da čekaš kraj dana kada ćeš ionako potpuno pijan završiti unutra.
Kermit-
2014-04-17
..sa kim se ti svađas opet asila? ....
2015-09-08
Ad/IIasilovski wrote:Ad/Ikic wrote:asilovski wrote:No, jasno je da ti to nisu u stanju vidjeti iz perspektive septičke jame u kojoj se nalaziš nego nastavljaš prosipati svoje fekalije po svojoj neposrednoj okolini sve dok od njih ne spržiš svoj prvo jezik pa um i na kraju trajno ne završiš u ustanovi zatvorenog tipa.kic wrote:
Tako da je i ovdje jasno kako samo blebećeš gluposti samo zato da blebećeš gluposti pa bi ti bilo najbolje da se odmah baciš u septičku jamu ovako još za jutra dok te još drži mamurluk nego da čekaš kraj dana kada ćeš ionako potpuno pijan završiti unutra.
A s obzriom na tvoj podmukli, fekalni i upravo sotonski karakter očito ćeš ostati trajno zarobljen u stanju u kojem se sad nalaziš osim ako te netko pametan prisilno ne hospitalizira u ustanovu zatvorenog tipa kako bi konačno svojom pojavnošću prestao zagađivati neposrednu okolinu.
Kermit-
2014-04-17
Pusti njega da odgovori na moje pitanje koje je ionako retoričko.vuksadinare wrote:..sa kim se ti svađas opet asila? ....
Ti ionako s obzirom na svoj fekalni karakter nisu u stanju odgovarati niti na retorička pitanja.
Kermit-
2014-04-17
nije ni tebi lako...asilovski wrote:Pusti njega da odgovori na moje pitanje koje je ionako retoričko.vuksadinare wrote:..sa kim se ti svađas opet asila? ....
Ti ionako s obzirom na svoj fekalni karakter nisu u stanju odgovarati niti na retorička pitanja.
2015-09-08
"Osnovno je pitanje jesu li Sjevernokoreanci prebacili biološko i kemijsko oružje u SAD, ili će tek prebaciti. Ako nisu, onda Amerikanci moraju udariti nuklearnim bojevim glavama na Sjevenru Koreju i uništiti ih preventivno. Američki udar mora biti reolutan i preventivan kao da su s druge strane Rusi. Drugim riječima, Sjevernokoreance treba istrijebiti s lica Zemlje."slidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:2. kada će početi invazija na S. Koreju koju si najavio sam što nije počela?
Evo vidiš.
I sad da ja odgovaram šaci jada i vreći govana što si ti zapravo kada mi stavljjaš u usta nešto što nikada nisam rekao.
I da, debeli vođa će otići sviđalo se to tebi ili ne, a navjerojatnije će ga maknuti njegova vlastita vojska kada shvati kakve će posljedice biti po njih ako se on zadrži na vlasti tako da nikakva invazija neće biti potrebna.
No, jasno je da ti to nisu u stanju vidjeti iz perspektive septičke jame u kojoj se nalaziš nego nastavljaš prosipati svoje fekalije po svojoj neposrednoj okolini sve dok od njih ne spržiš svoj prvo jezik pa um i na kraju trajno ne završiš u ustanovi zatvorenog tipa.
Kermit-
2014-04-17
vuksadinare wrote:zasto veleizdajnik?..covjek je ejdnostavno placen i poslan ovdje da odradi poslove za sefiove ma o kom se radilo...prije placenik..izdajnik je onaj koji je citav zivot zastupao jednu politiku onda s eodjednom promjenio...plenki s enije promjenio i kad je dolazio na vlast pricao je isto kao sto prica i danas...uostalom rekao je da je njemu jedini ideal europska unija i njena politika..znaci nije izdajnik jer nije promjenio stavove..mozda su prije izdajnici oni koji su glasali za takvog a znali su sto prica i kako radikic wrote:
pa nije izdao sebe, već nas, zato veleizdajnik..
vuksadinare wrote:nije ni tebi lako...asilovski wrote:Pusti njega da odgovori na moje pitanje koje je ionako retoričko.vuksadinare wrote:..sa kim se ti svađas opet asila? ....
budaletino retardirana jel ne vidiš da citira Šekspira a Šekspir je u analnoj fazi po Freudu.
Guest- Guest
No, jasno je da ti to nisu u stanju vidjeti iz perspektive septičke jame u kojoj se nalaziš nego nastavljaš prosipati svoje fekalije po svojoj neposrednoj okolini sve dok od njih ne spržiš svoj prvo jezik pa um i na kraju trajno ne završiš u ustanovi zatvorenog tipa.vuksadinare wrote:nije ni tebi lako...asilovski wrote:Pusti njega da odgovori na moje pitanje koje je ionako retoričko.vuksadinare wrote:..sa kim se ti svađas opet asila? ....
Kermit-
2014-04-17
Sotonski karakter hehehe sad sam tek vidio šejker je u mistično-okultnoj fazi a i ponedjeljak jeasilovski wrote:Ad/IIasilovski wrote:Ad/Ikic wrote:asilovski wrote:No, jasno je da ti to nisu u stanju vidjeti iz perspektive septičke jame u kojoj se nalaziš nego nastavljaš prosipati svoje fekalije po svojoj neposrednoj okolini sve dok od njih ne spržiš svoj prvo jezik pa um i na kraju trajno ne završiš u ustanovi zatvorenog tipa.kic wrote:
A s obzriom na tvoj podmukli, fekalni i upravo sotonski karakter očito ćeš ostati trajno zarobljen u stanju u kojem se sad nalaziš osim ako te netko pametan prisilno ne hospitalizira u ustanovu zatvorenog tipa kako bi konačno svojom pojavnošću prestao zagađivati neposrednu okolinu.
Kermit-
2014-04-17
..previse je on opterecen kao i ti o ma kom se radilo..znam ja sto on pise..zato i velim nije mu lako nema drugog posla nego citiratGnječ wrote:vuksadinare wrote:nije ni tebi lako...asilovski wrote:Pusti njega da odgovori na moje pitanje koje je ionako retoričko.vuksadinare wrote:..sa kim se ti svađas opet asila? ....
budaletino retardirana jel ne vidiš da citira Šekspira a Šekspir je u analnoj fazi po Freudu.
2015-09-08
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» SDA ruši sporazum Tuđman - Izetbegović o granici BiH i RH
» Trumpika ruši sporazum sa Iranom i lupeta o terorizmu
» Katastrofalan sporazum s Rusima:Rusi preko NIS-a Srbima srpske geotermalne izbore
» Albanija ruši Vašingtonski sporazum, traži prijem Kosova u Savet Evrope!
» (pro)pao sporazum s bankama
» Trumpika ruši sporazum sa Iranom i lupeta o terorizmu
» Katastrofalan sporazum s Rusima:Rusi preko NIS-a Srbima srpske geotermalne izbore
» Albanija ruši Vašingtonski sporazum, traži prijem Kosova u Savet Evrope!
» (pro)pao sporazum s bankama
Page 5 of 8