Plenki ruši sporazum iz Minska
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Plenki ruši sporazum iz Minska
..previse je on opterecen kao i ti o ma kom se radilo..znam ja sto on pise..zato i velim nije mu lako nema drugog posla nego citiratGnječ wrote:vuksadinare wrote:nije ni tebi lako...asilovski wrote:Pusti njega da odgovori na moje pitanje koje je ionako retoričko.vuksadinare wrote:..sa kim se ti svađas opet asila? ....
Ti ionako s obzirom na svoj fekalni karakter nisu u stanju odgovarati niti na retorička pitanja.
budaletino retardirana jel ne vidiš da citira Šekspira a Šekspir je u analnoj fazi po Freudu.
vuksadinare- Posts : 100329
2015-09-08
kic wrote:ali, mene zanima šta će Trump napraviti ovdje..
Ništa. Ali doslovce ništa.
Guest- Guest
...izdajnik ili ne on po onoj prvo sebi bradu stvori i boli ga kiki za drugekic wrote:vuksadinare wrote:zasto veleizdajnik?..covjek je ejdnostavno placen i poslan ovdje da odradi poslove za sefiove ma o kom se radilo...prije placenik..izdajnik je onaj koji je citav zivot zastupao jednu politiku onda s eodjednom promjenio...plenki s enije promjenio i kad je dolazio na vlast pricao je isto kao sto prica i danas...uostalom rekao je da je njemu jedini ideal europska unija i njena politika..znaci nije izdajnik jer nije promjenio stavove..mozda su prije izdajnici oni koji su glasali za takvog a znali su sto prica i kako radikic wrote:
ne treba velika pronicljivost da se zaključi kako je Plenković veleizdajnik, ali, mene zanima šta će Trump napraviti ovdje..
pa nije izdao sebe, već nas, zato veleizdajnik..
2015-09-08
asilovski wrote:"Osnovno je pitanje jesu li Sjevernokoreanci prebacili biološko i kemijsko oružje u SAD, ili će tek prebaciti. Ako nisu, onda Amerikanci moraju udariti nuklearnim bojevim glavama na Sjevenru Koreju i uništiti ih preventivno. Američki udar mora biti reolutan i preventivan kao da su s druge strane Rusi. Drugim riječima, Sjevernokoreance treba istrijebiti s lica Zemlje."
I koji je kreten autor ove idiotarije?
Guest- Guest
asilovski wrote:sad sam tek vidio šejker je u mistično-okultnoj fazi a i ponedjeljak je
Bože sačuvaj da bih se ja bavio tim praznovjernim idiotarijama za dupeglavce poput tebe. Bilo to u ponedjeljak ili bilo koji drugi dan. Bar nemam problema s mamurlukom.
Guest- Guest
Gnječ wrote:a Šekspir je u analnoj fazi po Freudu.
Freuda više nitko normalan ne uzima za ozbiljno.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:nema drugog posla nego citirat
Ma lako što on nema drugog posla, a kamoli pametnijeg, kvaka je u tome da nije u stanju išta iole relevantno napisati pa spama.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:..previse je on opterecen kao i ti o ma kom se radilo..znam ja sto on pise..zato i velim nije mu lako nema drugog posla nego citiratGnječ wrote:vuksadinare wrote:nije ni tebi lako...asilovski wrote:Pusti njega da odgovori na moje pitanje koje je ionako retoričko.vuksadinare wrote:..sa kim se ti svađas opet asila? ....
Ti ionako s obzirom na svoj fekalni karakter nisu u stanju odgovarati niti na retorička pitanja.
budaletino retardirana jel ne vidiš da citira Šekspira a Šekspir je u analnoj fazi po Freudu.
jadne one dvije amebe koje imaš u lubanji stalno se sudaraju u mraku...daj otvori oči pusti im malo svjetla otvori, uši su ti pune loja krompir ti iz ušiju raste jebote odštopaj to da amebe dobiju i malo svježeg zraka bogtejebo.
Guest- Guest
Ne tvoj problem je trajne naravislidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:sad sam tek vidio šejker je u mistično-okultnoj fazi a i ponedjeljak je
Bože sačuvaj da bih se ja bavio tim praznovjernim idiotarijama za dupeglavce poput tebe. Bilo to u ponedjeljak ili bilo koji drugi dan. Bar nemam problema s mamurlukom.
Kermit-
2014-04-17
Zašto se svađamo, pa svi smo Hrvati.
crvenkasti-
2014-04-17
slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:a Šekspir je u analnoj fazi po Freudu.
to je tvoje mišljenje ili je to ...? objasni.
Guest- Guest
Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:a Šekspir je u analnoj fazi po Freudu.
Guglaj. Barem ti to relativno dobro ide.
Guest- Guest
asilovski wrote:Ne tvoj problem je trajne naravislidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:sad sam tek vidio šejker je u mistično-okultnoj fazi a i ponedjeljak je
Opet projiciraš svoje osobine na druge. Dosadan si.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:slidingdoorsoperator wrote:Gnječ wrote:a Šekspir je u analnoj fazi po Freudu.
Guglaj. Barem ti to relativno dobro ide.
ne neću guglat ti znaš više nego će Google ikad znati. imaš znanja ti si izvor. The Source.
give me the answer please.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Ne tvoj problem je trajne naravislidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:sad sam tek vidio šejker je u mistično-okultnoj fazi a i ponedjeljak je
malo prije si popljuvao Freuda a koristiš njegovu frojdovsku terminologiju. sad si mi stvarno sumljiv.
Guest- Guest
Ili:slidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Ne tvoj problem je trajne naravislidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:sad sam tek vidio šejker je u mistično-okultnoj fazi a i ponedjeljak je
"Tako da je i ovdje jasno kako samo blebećeš gluposti samo zato da blebećeš gluposti pa bi ti bilo najbolje da se odmah baciš u septičku jamu ovako još za jutra dok te još drži mamurluk nego da čekaš kraj dana kada ćeš ionako potpuno pijan završiti unutra."
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Ili:slidingdoorsoperator wrote:
"Tako da je i ovdje jasno kako samo blebećeš gluposti samo zato da blebećeš gluposti pa bi ti bilo najbolje da se odmah baciš u septičku jamu ovako još za jutra dok te još drži mamurluk nego da čekaš kraj dana kada ćeš ionako potpuno pijan završiti unutra."
I dalje spamaš. Trlababalan.
Guest- Guest
zasto boga psujes?..zar je i on kriv za tvoj jadni um?Gnječ wrote:vuksadinare wrote:..previse je on opterecen kao i ti o ma kom se radilo..znam ja sto on pise..zato i velim nije mu lako nema drugog posla nego citiratGnječ wrote:vuksadinare wrote:nije ni tebi lako...asilovski wrote:
Pusti njega da odgovori na moje pitanje koje je ionako retoričko.
jadne one dvije amebe koje imaš u lubanji stalno se sudaraju u mraku...daj otvori oči pusti im malo svjetla otvori, uši su ti pune loja krompir ti iz ušiju raste jebote odštopaj to da amebe dobiju i malo svježeg zraka bogtejebo.
2015-09-08
Gnječ wrote:
ne neću guglat
Zemlja će se prestati okretati oko Sunca...
Pardon, oko zajedničkog im baricentra.
Guest- Guest
kic wrote:
Freud je antiznanstven..
Previše filozofičan, a premalo znanstven. Ovdje si pogodio očito bez namjere. Slično vrijedi i za Junga.
Guest- Guest
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» SDA ruši sporazum Tuđman - Izetbegović o granici BiH i RH
» Trumpika ruši sporazum sa Iranom i lupeta o terorizmu
» Katastrofalan sporazum s Rusima:Rusi preko NIS-a Srbima srpske geotermalne izbore
» Albanija ruši Vašingtonski sporazum, traži prijem Kosova u Savet Evrope!
» (pro)pao sporazum s bankama
» Trumpika ruši sporazum sa Iranom i lupeta o terorizmu
» Katastrofalan sporazum s Rusima:Rusi preko NIS-a Srbima srpske geotermalne izbore
» Albanija ruši Vašingtonski sporazum, traži prijem Kosova u Savet Evrope!
» (pro)pao sporazum s bankama
Page 6 of 8