Big brother
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Big brother
aben wrote:cvit marihuane,
sad me strah da nisi neko neiskvareno djevojče, pa da te ne navučen na grieh :/
Zašto se bojiš?
Bez obzira koliko si tvrd u stavovima, uvijek prevladava strah u jednom segementu. I ja mislim kako sam super! Kao i što svi misle o sebi...Uopće mi nije to kriterij po kojem klasificiram. A, svi to radimo...
Guest- Guest
pa strah, bogati, nikad ne znaš vako preko neta, možda imaš tlinajst godina, a ja te učin motati:)
a ovo ne bi komentira, sumnjan da razgovaran policijskin službenikon za suzbijanje internet pedofilije, pa mi podmeće "kako si tvrd", "svi to radimo" spike :Dkoliko si tvrd u stavovima, uvijek prevladava strah u jednom segementu. I ja mislim kako sam super! Kao i što svi misle o sebi...Uopće mi nije to kriterij po kojem klasificiram. A, svi to radimo...
2014-04-16
aben wrote:a ovo ne bi komentira, sumnjan da razgovaran policijskin službenikon za suzbijanje internet pedofilije, pa mi podmeće "kako si tvrd", "svi to radimo" spike :Dkoliko si tvrd u stavovima, uvijek prevladava strah u jednom segementu. I ja mislim kako sam super! Kao i što svi misle o sebi...Uopće mi nije to kriterij po kojem klasificiram. A, svi to radimo...
Hahahahha, , ti si meni odličan jer me tjeraš na razmišljanje kao i postojanje osobe poput Blocka, koji je miljama daleko od mene. Ali, ja sam zahvalna na svakom susretu koji me obogati mada i ne za misao s kojom se slažem. Da nisam tebe susrela, ne bih znala za njega. Sve me to obogaćuje kao osobu. Ja sam zahvalna na svakom poticaju. Zapravo, obožavam svaki poticaj....koji me tjera da se ne prepustim učmalosti života..
Guest- Guest
možda ti nisan smia odma spomenuti blocka..
sam sam bio nacionalni socijalist, i uzeo u ruke nozicka prije jedno deset godina, al nije mi leglo. izliječia san se tek kad san dobia bruto income, i vidia koliko triban dati državi:)
nikad nisan nikoga okrenua, a danas san se čak i sa ženon posvadia jer je rekla da je dobro šta su kaznili big bradera radi seksa. možda san najviše postiga s kicom, koji je također danas zavapio "možda je aben u pravu", al to je samo dok se izbjeglička kriza ne stabilizira, onda opet ide po starom:)
htjedoh ti kazati,
dobro početi sa learn liberty na youtubu, ili s bullshit penna i tellera, jer se blocku, rothbardu, d friedmanu, hoppeu i sličnima valjda mozak prejako odupire...
sam sam bio nacionalni socijalist, i uzeo u ruke nozicka prije jedno deset godina, al nije mi leglo. izliječia san se tek kad san dobia bruto income, i vidia koliko triban dati državi:)
nikad nisan nikoga okrenua, a danas san se čak i sa ženon posvadia jer je rekla da je dobro šta su kaznili big bradera radi seksa. možda san najviše postiga s kicom, koji je također danas zavapio "možda je aben u pravu", al to je samo dok se izbjeglička kriza ne stabilizira, onda opet ide po starom:)
htjedoh ti kazati,
dobro početi sa learn liberty na youtubu, ili s bullshit penna i tellera, jer se blocku, rothbardu, d friedmanu, hoppeu i sličnima valjda mozak prejako odupire...
2014-04-16
aben wrote:možda ti nisan smia odma spomenuti blocka..
Ostalo što si napisao, ne postoji!
Jesi budala, al veća od mene, sumnjam!
Guest- Guest
a dobro, bar propusti penna i tellera
2014-04-16
Ok :) Think pink, vjerujem da je tvoja spoznaja žena.. Ajme, smijem ti se, zbilja! Ali, zbilja.! A, što mogu drugo od sebe, nego samo kimnuti glavom Nema veze!!!
Guest- Guest
"pray?! fuck that shit, we ve been doing that shit for thousands and thousand of year, and it got us nowhere" :)
ma kakav think pink, moraš pogledati do kraja, prvo ti govori šta peace nije
ma kakav think pink, moraš pogledati do kraja, prvo ti govori šta peace nije
2014-04-16
dobro, možda su razvukli stvar na tri videa..nać ću ti bit..ček..
2014-04-16
Shvati, meni tuđe mišljenje ne vrijedi, osim kao usputno govance ptice selice. A, dočekujem ih svako proljeće...
Guest- Guest
6:47 do 8
https://www.youtube.com/watch?v=ed4t8yC6uR0
https://www.youtube.com/watch?v=ed4t8yC6uR0
2014-04-16
n ti rakiju, jel to solipsizam?mativka wrote:Shvati, meni tuđe mišljenje ne vrijedi, osim kao usputno govance ptice selice. A, dočekujem ih svako proljeće...
2014-04-16
Ljudi najkvalitetnije uče iz vlastitih grešaka. Iako se kaže da pametni uče iz tuđih...Hm...
Guest- Guest
Eno, pogledala sam i večeras BB. Koliko licemjerja, borbe osobnosti, zapravo svijeta u kojem živimo. Danas jesi, sutra nisi. I ne, nije to samo BB od kojeg svi okreću glavom. To je slika i preslika cjeloukupnog društva. BB je nešto na glasu kao ružno, malograđanski, a svi bi željeli biti veliki. Svi bi željeli biti filozofi, psiholozi, sociolozi, društvene veličine. Svi žele biti moralne vertikale s malo temelja i samosvjesti u istom.
Što je zapravo ono što nas razlikuje?!
Što je zapravo ono što nas razlikuje?!
Guest- Guest
pa ča da tili biti veličine?
ki in broni. ah, da, ti. ti bi tila urediti društvo kako tebi tuko.
ki in broni. ah, da, ti. ti bi tila urediti društvo kako tebi tuko.
2014-04-16
aben wrote:pa ča da tili biti veličine?
ki in broni. ah, da, ti. ti bi tila urediti društvo
Voljela bih, istina, bolje društvo. Što se tiče te "veličine", mislila sam pri tome da svoju veličinu uglavnom grade na omalovažavanju drugog. Poput hrane, što više jedeš-deblji si.
Ja ne branim ništa, samo primjećujem. Ispod svakog članka o BB-u, ihaaaaj komentara, a kao nitko ne gleda. I dakako, svi su moralne vertikale. Zasmeta me ta lakoća osuđivanja....
Guest- Guest
aben wrote: kako tebi tuko.
Ni google translate mi ovo ne može prevesti. Može li pojašnjenje?
Guest- Guest
ali niko se u nikoga ne pačo, joke ličnosti će se siguro hroniti slabijima, ma svi su tote dobrovoljno. znoš kako merikunci osikivaju srednju skulu, uvika imoju nekoliko grup, popularni, štreberi, športisti, a unda i jednu grupu ko imo karakteristiku da ne sudjeluje u igrokazu, čudaci ili sl.. tako i vode, jo nika nis gljedo big bradera, ne sudjelujin u tin i toška, niko me ne tiro.mativka wrote:aben wrote:pa ča da tili biti veličine?
ki in broni. ah, da, ti. ti bi tila urediti društvo
Voljela bih, istina, bolje društvo. Što se tiče te "veličine", mislila sam pri tome da svoju veličinu uglavnom grade na omalovažavanju drugog. Poput hrane, što više jedeš-deblji si.
Ja ne branim ništa, samo primjećujem. Ispod svakog članka o BB-u, ihaaaaj komentara, a kao nitko ne gleda. I dakako, svi su moralne vertikale. Zasmeta me ta lakoća osuđivanja....
[size=34]osuđivanje je igra dominacije, postoju bolji i gori. ali uvika moreš odustati.
[/size]
kako tuko je kako ti odgovoro, kako oćeš.
2014-04-16
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Dalić o "Lijepa li si": Kome se ne sviđa ta pjesma neka zatvori prozor i gleda Big Brother
» SIMONU JE BIG BROTHER JAKO UZRUJAO, ISUSA JE ZAMOLILA DA GA UKINE 'To je reklama za Lucifera, neka krv Kristova opere sudionike, amen'
» SIMONU JE BIG BROTHER JAKO UZRUJAO, ISUSA JE ZAMOLILA DA GA UKINE 'To je reklama za Lucifera, neka krv Kristova opere sudionike, amen'
Page 3 of 4