Big brother
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Big brother
Meni je to baš super . Divan sociološki eksperiment.
U prime tajmu gledam kako muslimani oskrvnjuju gotičarke katolkinje , kako su Romi školovani i poznaju moralne vrijednosti koje je današnja mladež zaboravila. Pritom nisam mislila na skupljanje željeza .
Ti hrabri ljudi svojim primjerom i hrabrošću nam pokazuju kako da izađemo iz anonimnosti .
Što vi mislite o reality showovima ?
Hoće li se složna obitelj Roma zavaditi kada se budu dijelili novci ?
U prime tajmu gledam kako muslimani oskrvnjuju gotičarke katolkinje , kako su Romi školovani i poznaju moralne vrijednosti koje je današnja mladež zaboravila. Pritom nisam mislila na skupljanje željeza .
Ti hrabri ljudi svojim primjerom i hrabrošću nam pokazuju kako da izađemo iz anonimnosti .
Hoće li se složna obitelj Roma zavaditi kada se budu dijelili novci ?
drop_dead_gorgeous- Posts : 57
2015-09-01
Re: Big brother
super stvar, jeftino a gledano.drop_dead_gorgeous wrote:
eno, walking dead se cijeli dan šminkaju, game of thrones prevale po svita radi ruševina, true detective masu platu gvalitetne glumce- a big brother uzme glumce muhte, kulise su in obična kuća i to sasvim blizu.
da mogu birati bi li rađe ima brothera ili bilokoju drugu seriju, izabra bi prvo.
2014-04-16
Zašto da izađemo iz anonimnosti? Zašto da se pošto-poto eksponiramo?
Ako išta volim to je moja anonimnost i privatnost.
Trinity-
2014-04-17
To ni meni nije jasnoTrinity wrote:Ti hrabri ljudi svojim primjerom i hrabrošću nam pokazuju kako da izađemo iz anonimnosti .
Zašto da izađemo iz anonimnosti? Zašto da se pošto-poto eksponiramo?
Ako išta volim to je moja anonimnost i privatnost.
Guest- Guest
Upravo gledam BB. Pročitala sve napisano. Sjetila se Abenda u svojim promišljanjima. Ljudi su tamo dobrovoljno i sve dok je tako, ja nemam prava da ikome sudim. Sloboda gledanja, ponašanja. No, postavila bih pitanje ljudske slobode osude....
Guest- Guest
i to je okej, tibamo moći osuditi sve šta nan se ne sviđa.mativka wrote:Upravo gledam BB. Pročitala sve napisano. Sjetila se Abenda u svojim promišljanjima. Ljudi su tamo dobrovoljno i sve dok je tako, ja nemam prava da ikome sudim. Sloboda gledanja, ponašanja. No, postavila bih pitanje ljudske slobode osude....
šta je loše u osudi? apsolutno ništa.
2014-04-16
aben wrote:šta je loše u osudi? apsolutno ništa.
Koja je svrha osude i koji su kriteriji?
Guest- Guest
kriteriji potpuno individualni, a svrha povećanje ugode.mativka wrote:aben wrote:šta je loše u osudi? apsolutno ništa.
Koja je svrha osude i koji su kriteriji?
recimo da ja imam predodžbu o voćnim kolačima kao o svetogrđu. osudim ih na nejedenje i tako si povećan ugodu.
umisto voćnih kolača moš stavit bilošto i opet će vriditi. stvar je u tomu šta tvoja osuda vridi samo za tebe.
2014-04-16
aben wrote:kriteriji potpuno individualni, a svrha povećanje ugode.
Da, tako sam i ja mislila....
Guest- Guest
al to nije loše, naprotiv, to je dobro.
primjeti da nisan osudia voćne kolače, i onda krenua u njihovo potpuno uništavanje da ih ni drugi slučajno pokušali jesti.
primjeti da nisan osudia voćne kolače, i onda krenua u njihovo potpuno uništavanje da ih ni drugi slučajno pokušali jesti.
2014-04-16
aben wrote:al to nije loše, naprotiv, to je dobro.
Itekako sam to primjetila, jer kao što si prethodno naveo: sve je individualno...
Guest- Guest
ček, nisan to reka, reka san da su kriteriji individualni, al ako neko krene primjenjivati svoje kriterije na svih ( recimo želju za pismenošću nacije) onda krene kolektivno ludilo i fašizam.
2014-04-16
aben wrote:ček, nisan to reka, reka san da su kriteriji individualni, al ako neko krene primjenjivati svoje kriterije na svih ( recimo želju za pismenošću nacije) onda krene kolektivno ludilo i fašizam.
Moje pitanje se nije odnosilo na primjenu, tek na promišljanje. (u ovom konkretnom slučaju) . Ali da, ja sam "fašist" Naime, smatram da imam sposobnost razlikovati slučaj od slučaja, no i to je individualno promišljanje.
Guest- Guest
naravski, slučaj do slučaja- al ako postoje sličnosti, naprimjer prisila, onda možemo podvuć zajednički nazivnik, jel tak
2014-04-16
Ako je to osoba koji voli svoju anonimnost i privatnost, jesam.drop_dead_gorgeous wrote:Trinity ti si teški introvert ?
Trinity-
2014-04-17
aben wrote:naravski, slučaj do slučaja- al ako postoje sličnosti, naprimjer prisila, onda možemo podvuć zajednički nazivnik, jel tak
No, također ovisno o slučaju, možda prisila i nije najmanji zajednički nazivnik...
Guest- Guest
najgori, prisila je uvik najgori zajednički nazivnik.mativka wrote:aben wrote:naravski, slučaj do slučaja- al ako postoje sličnosti, naprimjer prisila, onda možemo podvuć zajednički nazivnik, jel tak
No, također ovisno o slučaju, možda prisila i nije najmanji zajednički nazivnik...
neš nać goreg :)
2014-04-16
aben wrote:najgori, prisila je uvik najgori zajednički nazivnik.
neš nać goreg :)
A nešto se i mora
Guest- Guest
a e, napr. umriti, ili kupiti ženi cvit ako misliš mrkati, al to nije prisila, to je prirodno stanje stvari..
2014-04-16
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Dalić o "Lijepa li si": Kome se ne sviđa ta pjesma neka zatvori prozor i gleda Big Brother
» SIMONU JE BIG BROTHER JAKO UZRUJAO, ISUSA JE ZAMOLILA DA GA UKINE 'To je reklama za Lucifera, neka krv Kristova opere sudionike, amen'
» SIMONU JE BIG BROTHER JAKO UZRUJAO, ISUSA JE ZAMOLILA DA GA UKINE 'To je reklama za Lucifera, neka krv Kristova opere sudionike, amen'
Page 1 of 4