Neslužbeno: Agrokorov dug postaje dug Hrvatske
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Neslužbeno: Agrokorov dug postaje dug Hrvatske
Naime, američki pravni savjetnici kažu da je dug Agrokora primjenom Lex Agrokora postao dug Republike Hrvatske. Dakle, sve što je Todorić "godinama stvarao" doista će postati vlasništvo RH. Konkretno - dug...Agrokor je prije desetak dana objavio nerevidirane podatke o stanju duga za 31. ožujka ove godine, iz kojih se može zaključiti da je dug, bez Mercatora i njegovih tvrtki-kćeri, sa 34,3 milijarde kuna u rujnu 2016. narastao na 40,4 milijarde kuna.
Danas se neslužbeno moglo doznati kako će savjetnici Agrokora koštati oko 300 milijuna dolara dok traje restruktutriranje.
Danas inače počinje proces rješavanja imovine koja nije neophodna za poslovanje tvrtke prodajom luksuznih jahti, helikoptera i automobila.
"U ovom trenutku izvanredna uprava Agrokora razmatra prije svega prodaju pokretnina koje nisu neophodne za poslovanje Agrokora d.d. i operativnih kompanija u sustavu Agrokora. Kao prvi korak, izvanredna uprava Agrokor d.d. priprema javni poziv za prikupljanje iskaza interesa potencijalnih kupaca moguće zainteresiranih za kupnju helikoptera i jahte koji su u vlasništvu Agrokora d.d., koji će biti objavljen sljedeći tjedan. Također, izvanredna uprava radi na smanjivanju voznog parka Agrokora d.d. te se u kontaktu s leasing kućama rješava pitanje najluksuznijih automobila iz tog voznog parka, prije svega marki Mercedes, Range Rover i Audi, koji nisu neophodni za poslovanje kompanije", glasi odgovor koji smo dobili od izvanredne uprave Agrokora. Napominju da će se "sve prodaje provoditi u skladu sa Zakonom o postupku izvanredne uprave u trgovačkim društvima od sistemskog značaja za RH te u skladu s jasnim pravilima koja garantiraju maksimalnu otvorenost procesa, a koja će biti objavljena na web stranicama kompanije", odgovor je Agrokora.
http://www.seebiz.eu/nesluzbeno-agrokorov-dug-postaje-dug-hrvatske/ar-156439/?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Razmjena%2Bprometa%2F/
Danas se neslužbeno moglo doznati kako će savjetnici Agrokora koštati oko 300 milijuna dolara dok traje restruktutriranje.
Danas inače počinje proces rješavanja imovine koja nije neophodna za poslovanje tvrtke prodajom luksuznih jahti, helikoptera i automobila.
"U ovom trenutku izvanredna uprava Agrokora razmatra prije svega prodaju pokretnina koje nisu neophodne za poslovanje Agrokora d.d. i operativnih kompanija u sustavu Agrokora. Kao prvi korak, izvanredna uprava Agrokor d.d. priprema javni poziv za prikupljanje iskaza interesa potencijalnih kupaca moguće zainteresiranih za kupnju helikoptera i jahte koji su u vlasništvu Agrokora d.d., koji će biti objavljen sljedeći tjedan. Također, izvanredna uprava radi na smanjivanju voznog parka Agrokora d.d. te se u kontaktu s leasing kućama rješava pitanje najluksuznijih automobila iz tog voznog parka, prije svega marki Mercedes, Range Rover i Audi, koji nisu neophodni za poslovanje kompanije", glasi odgovor koji smo dobili od izvanredne uprave Agrokora. Napominju da će se "sve prodaje provoditi u skladu sa Zakonom o postupku izvanredne uprave u trgovačkim društvima od sistemskog značaja za RH te u skladu s jasnim pravilima koja garantiraju maksimalnu otvorenost procesa, a koja će biti objavljena na web stranicama kompanije", odgovor je Agrokora.
http://www.seebiz.eu/nesluzbeno-agrokorov-dug-postaje-dug-hrvatske/ar-156439/?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Razmjena%2Bprometa%2F/
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Re: Neslužbeno: Agrokorov dug postaje dug Hrvatske
Tko bi rekao... stvarno. HDZ, Plenković, Anemija, Lex Todorić, Nacional Socijalizam, Čardak ni nebu ni na zemlji. Nadam se da će Agrokor povuć u bankrot ovu vukobijenu
Guest- Guest
Mda...sad sam tek uvjeren da su i politicki igraci imali udjela u ovome..dobro natrpati dzepove zajedno sa Todoricem,odvesti firmu u kurac zesci,a dug prebaciti na telad,odnosno gradjanstvo..koje ce se malo negodovati i mukati,ali vremenom i pomiriti sa cinjenicama..
Guest- Guest
Ma jok..nazalost..utanaciti ce se rate,koje ce se moci isplacivati iz Proracuna,a telad i marva nek drlja i placa porez..Pinochet wrote:Tko bi rekao... stvarno. HDZ, Plenković, Anemija, Lex Todorić, Nacional Socijalizam, Čardak ni nebu ni na zemlji. Nadam se da će Agrokor povuć u bankrot ovu vukobijenu
Guest- Guest
ne brinite nista sve ce to lose zavrsit
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
gdje su sad državotvorni rvat'ne i rvat'ce mrzitelji zločinca Tite kako mu oni tepaju koji im je poklonio Istru i vratio otoke i dalmaciju?
Guest- Guest
I HDZ će opet biti relativni pobjednik na prijevremenim izborima na jesen...Sad su na lokalnim osvojili 13 županija, oko četrdesetak gradova...Bravo građani!
red wolf-
2016-02-10
samoupravljanje drugovi
2014-04-15
Što se sada dogodilo?
Što bi se dogodilo da je nacionalizirano?
Mislim, da li je razlika u nekim pojmovima?
Ništa ja ne razumijem...
Ništa ja ne razumijem...
Guest- Guest
pa nacionalizirano je , nacionalizirana je firma, samo vrijednost firme je u minusu par desetaka milijardi kunamate wrote:Što se sada dogodilo?
Ništa ja ne razumijem...
HDZov nacional socijalizam 21og stoljeća
Guest- Guest
pa će prodati helikopter,jahtu i dva auta...poso je poso
Da podsjetim možda po deseti puta što su rekli slovenci koji znaju više o nama nego mi sami:Hrvati budu iz velikog problema napravili još puno veći.
A ja bih na to dodao:I nitko zbog toga neće visjeti a rejting raste i slave se pobjede.
(baš je sad na tv neka emisija o sjevernoj koreji)
Da podsjetim možda po deseti puta što su rekli slovenci koji znaju više o nama nego mi sami:Hrvati budu iz velikog problema napravili još puno veći.
A ja bih na to dodao:I nitko zbog toga neće visjeti a rejting raste i slave se pobjede.
vili40-
2015-08-02
vidiš ti kako je HDZ opra pare.. uvalio svoje savjetnike, koje ćemo platiti 2milijarde kuna(ako je ovo istina, 2milijarde kuna) da ovi usput razjebavaju i pljačkaju.vili40 wrote:Danas se neslužbeno moglo doznati kako će savjetnici Agrokora koštati oko 300 milijuna dolara dok traje restruktutriranje.
umjesto da smo agrokor preupustili tržištu da obavi svoje i adio.
i onda normalno za nahraniti takve gubitke i uhljebe, ove lopine dižu poreze, a veći porezi znače manje posla, više iseljavanja i manji standard. a onda ovce opet glasuju za HDZ
Guest- Guest
preglup narod sve proguta i što ih više gaziš to te više štuju.Pinochet wrote:vidiš ti kako je HDZ opra pare.. uvalio svoje savjetnike, koje ćemo platiti 2milijarde kuna(ako je ovo istina, 2milijarde kuna) da ovi usput razjebavaju i pljačkaju.vili40 wrote:Danas se neslužbeno moglo doznati kako će savjetnici Agrokora koštati oko 300 milijuna dolara dok traje restruktutriranje.
i onda normalno za nahraniti takve gubitke i uhljebe, ove lopine dižu poreze, a veći porezi znače manje posla, više iseljavanja i manji standard. a onda ovce opet glasuju za HDZ
Radili su svašta ali ovaj trio Plenković-Marić-Dalić će nas napokon otpratiti na deponij.
vili40-
2015-08-02
Pinochet wrote:vidiš ti kako je HDZ opra pare.. uvalio svoje savjetnike, koje ćemo platiti 2milijarde kuna(ako je ovo istina, 2milijarde kuna) da ovi usput razjebavaju i pljačkaju.vili40 wrote:Danas se neslužbeno moglo doznati kako će savjetnici Agrokora koštati oko 300 milijuna dolara dok traje restruktutriranje.
ako ovo nije štokholmski sindrom neznam šta je...
Stockholmski sindrom je sindrom emocionalne veze i indentifikacije s agresorom. Nazvan je po pljački banke u Stockholmu 1973. kada su se žrtve emocionalno vezale za pljačkaše.
Ta solidarnost se može ponekad ispoljiti i u samom činu, kada taoci pomažu svojim otmičarima da ostvare svoje ciljeve ili da pobjegnu od policije. Ovaj sindrom su istraživali znanstvenici u okvirima viktimologije i došli do zaključka da se cijeli proces temelji na strahu da ne dođe do još veće patnje za taoca (šuti moglo bi bit gore) ali i zbog unutrašnje dobrote taoca da pomogne otmičarima (jes da kradu al su naši). Što više energije se utroši u taj odnos, to će biti teže raskinuti ovu vezu.
Guest- Guest
onaj stockholmski sindrom je kamilica za ovaj naš
vili40-
2015-08-02
ma koji kurcev stokholmski sindrom, ovo je cisto dobar seksGnječ wrote:Pinochet wrote:vidiš ti kako je HDZ opra pare.. uvalio svoje savjetnike, koje ćemo platiti 2milijarde kuna(ako je ovo istina, 2milijarde kuna) da ovi usput razjebavaju i pljačkaju.vili40 wrote:Danas se neslužbeno moglo doznati kako će savjetnici Agrokora koštati oko 300 milijuna dolara dok traje restruktutriranje.
ako ovo nije štokholmski sindrom neznam šta je...
Stockholmski sindrom je sindrom emocionalne veze i indentifikacije s agresorom. Nazvan je po pljački banke u Stockholmu 1973. kada su se žrtve emocionalno vezale za pljačkaše.
Ta solidarnost se može ponekad ispoljiti i u samom činu, kada taoci pomažu svojim otmičarima da ostvare svoje ciljeve ili da pobjegnu od policije. Ovaj sindrom su istraživali znanstvenici u okvirima viktimologije i došli do zaključka da se cijeli proces temelji na strahu da ne dođe do još veće patnje za taoca ali i zbog unutrašnje dobrote taoca da pomogne otmičarima. Što više energije se utroši u taj odnos, to će biti teže raskinuti ovu vezu.
narodna mudrost kaze da ako dobro poshevis zenu ona ce te obozavati jedan dan, ako to uredno radis ima da te obozava dozivotno, e hdz/sdp ekipa uredno zestoko jebe hrvatsku stoku sitnozubu , naravno , uz takvu jebacinu imaju obozavanje do besvijesti, osim naravno ako se ne pojavi bolji jebac,
al prica se ne mijenja :D
2014-04-17
de Ivice ne zajebavaj ljude :Dcrvenkasti wrote:Svi smo mi Agrokor, ili tako nekako ...
» Neslužbeno glasilo HDZ-a u kontradikciji s Karamarkom
» Rusi: Neka Hrvatska plati Agrokorov dug :-)
» Neslužbeno - Marija Pejčinović Burić na čelu Vijeća Europe
» Ministar finansija Marić: ipak će porezni obveznici plaćati Agrokorov dug
» Neslužbeno glasilo HDZ-a u kontradikciji s Karamarkom
» Rusi: Neka Hrvatska plati Agrokorov dug :-)
» Neslužbeno - Marija Pejčinović Burić na čelu Vijeća Europe
» Ministar finansija Marić: ipak će porezni obveznici plaćati Agrokorov dug
Page 1 of 2