PUŠI KURAC
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Re: PUŠI KURAC
ĆALE TI U ĐUBRETARIMA KEVA KURVA ZA STO DINARA OBEDUJEŠ IZ KONTEJNERA KAD SI BIO DETE MALO KOMŠIJA TE SILOVAO JASNO JE KO DAN VOLIŠ PARTIZAN
Guest- Guest
borba do zadnjeg čovjeka...amper vs sport do zadnje kapi krvikuracodigraca wrote:na net.hr-u pišu još samo sport i amper
Last edited by muckodjubre on 8/9/2015, 23:10; edited 1 time in total (Reason for editing : d)
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Sport je glup ko kurac, a ovaj drugi je bolesnik. Stvarno teška borba do kraja.
Guest- Guest
dajem amperu prednost jer je mlađi pa će pobjediti jer će vjerojatno duže živjeti
Dva pacijenta još uvijek raspravljaju (na 5 stranica) o tome da li je Subašić kriv za prvi gol Norvežana ili ne...blago li im se...
Last edited by jasambrend on 10/9/2015, 18:24; edited 1 time in total (Reason for editing : k)
darth_vader-
2014-04-17
muckodjubre wrote:dajem amperu prednost jer je mlađi pa će pobjediti jer će vjerojatno duže živjeti
Guest- Guest
Similar topics
» Niche pusi kurac
» Sotona (Ante puši kurac)
» jel još kome ide na kurac
» Sta je ovo kakav je ovo kurac
» Buduća premijerka Italije Đorđa Meloni: Puši, pije, karta se i želi Istru i Dalmaciju
» Sotona (Ante puši kurac)
» jel još kome ide na kurac
» Sta je ovo kakav je ovo kurac
» Buduća premijerka Italije Đorđa Meloni: Puši, pije, karta se i želi Istru i Dalmaciju
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1