LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
Kakva nemoć cigana predvodjenih najboljin igračem malih utakmica svih vremena...
Guest- Guest
Prele wrote:jalnirajko wrote:ovaj neymar je jedan od najvećih cigana ikada. kako se samo baca za svaki kurac
I da
Boze dragi kako je rakitic los, niti naprijed, niti nazad....ne postoji decko
Boze dragi kako je rakitic los, niti naprijed, niti nazad....ne postoji decko
nowitzki-
2014-04-27
Eno busquets pokazuje kuipersu koliko penala treba suditi
Juventus kao da je došao igrat protiv male djece. Cigani ne mogu meda. A fino sam rekao da se protiv Juventusa ne može 1:0 nadoknadit, a pogotovo ne 3:0
Cestitke misteru,ekipi i marottinowitzki wrote:Juve zid iza postavio bog dragi nemoze proc, tako se igra bunker sa transformacijom u napad
Bravo Allegri
Prele wrote:Kakva nemoć cigana predvodjenih najboljin igračem malih utakmica svih vremena...
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Chiellini Bonucci i Barzagli
.. definitivno najbolji obrambeni trojac svih vremena... to nije obrana to je Zid ..a na golu najveci golman svih vremena.
Ali ne samo da ubijaju bbarcine napade nego i koja dostojanstvenost koja elegancija i kvaliteta..
Nekaze se uzalud NAJVECI SVJETSKI KLUB.... GIGI DIZE KLEMPU
.. definitivno najbolji obrambeni trojac svih vremena... to nije obrana to je Zid ..a na golu najveci golman svih vremena.
Ali ne samo da ubijaju bbarcine napade nego i koja dostojanstvenost koja elegancija i kvaliteta..
Nekaze se uzalud NAJVECI SVJETSKI KLUB.... GIGI DIZE KLEMPU
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Jednom Rjecju ....... JUVENTUSZiil Los Dii ! wrote:Cestitke misteru,ekipi i marottinowitzki wrote:Juve zid iza postavio bog dragi nemoze proc, tako se igra bunker sa transformacijom u napad
Bravo Allegri
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
A kad se sjetimo samo kako smo Pedera sa madeire na maksiniru palili Messi Messijalnirajko wrote:Prele wrote:Kakva nemoć cigana predvodjenih najboljin igračem malih utakmica svih vremena...
2015-09-13
Ende budi dobar ,nemoj lurkati...dodji ,kmeci mali
Heinrich_Himmler wrote:Jednom Rjecju ....... JUVENTUSZiil Los Dii ! wrote:Cestitke misteru,ekipi i marottinowitzki wrote:Juve zid iza postavio bog dragi nemoze proc, tako se igra bunker sa transformacijom u napad
Bravo Allegri
A u sebi plačeš što ti cigani gube...
Guest- Guest
napuši se kurca transvestituZiil Los Dii ! wrote:Ende budi dobar ,nemoj lurkati...dodji ,kmeci mali
End- Posts : 21177
2015-08-25
jebiga neki nemaju iza sebe sudačku artiljeriju mora se nekad ispast
2015-08-25
Pjanic igracina svaka lopta ima oci... higuain najveca greska reala...nije mogao do lopte od prevare a daleko kvalitetniji igrac. Mandzukic neshvatljivo dobar. Trojka nazad ne da je savrsena nego kao Presveto trojstvo premocna. BUFFON.... netreba trositi rijeci on je promjenio tijek povijesti
2015-09-13
Heinrich_Himmler wrote:A kad se sjetimo samo kako smo Pedera sa madeire na maksiniru palili Messi Messijalnirajko wrote:Prele wrote:Kakva nemoć cigana predvodjenih najboljin igračem malih utakmica svih vremena...
Evo ga, mali blaugranac. Peder sa madeire je drž. Projektu najveće evropske ekonomije utrpao 5 komada za dve utakmice-grbavi autista mašk zicere protiv malog djubrentusa.
Guest- Guest
Tu je nas mes ke micek^^ kojeg li iznenadjenjaEnd1899 wrote:napuši se kurca transvestituZiil Los Dii ! wrote:Ende budi dobar ,nemoj lurkati...dodji ,kmeci mali
hoće li netko tetama u vrtiću reči da im je pobjegao rakitić
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Prele wrote:Drago mi je da navijas za Juve... nije kasno za tebe .Heinrich_Himmler wrote:Jednom Rjecju ....... JUVENTUSZiil Los Dii ! wrote:Cestitke misteru,ekipi i marottinowitzki wrote:Juve zid iza postavio bog dragi nemoze proc, tako se igra bunker sa transformacijom u napad
Bravo Allegri
Sta je Messi napravio od tvog zivota
A u sebi plačeš što ti cigani gube...
2015-09-13
baš iznenađenje, skoro ko tebi dok ti ga kic metne u bulju...Ziil Los Dii ! wrote:Tu je nas mes ke micek^^ kojeg li iznenadjenjaEnd1899 wrote:napuši se kurca transvestituZiil Los Dii ! wrote:Ende budi dobar ,nemoj lurkati...dodji ,kmeci mali
2015-08-25
Hahaha koliko bole Njemci.... jbg svketski prvaci dominaciha... dominacija boli najjace svjetske mega silePrele wrote:Heinrich_Himmler wrote:A kad se sjetimo samo kako smo Pedera sa madeire na maksiniru palili Messi Messijalnirajko wrote:Prele wrote:Kakva nemoć cigana predvodjenih najboljin igračem malih utakmica svih vremena...
Evo ga, mali blaugranac. Peder sa madeire je drž. Projektu najveće evropske ekonomije utrpao 5 komada za dve utakmice-grbavi autista mašk zicere protiv malog djubrentusa.
Ofasjd golovi pederka sa madeire svak vidio osim srpskog kopileta...
2015-09-13
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50