ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

LIGA PRVAKA

Page 21 of 50 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50  Next

Go down

LIGA PRVAKA  - Page 21 Empty Re: LIGA PRVAKA

Post by Guest 18/4/2017, 23:56

RONALDOVA DVA GOLA IZ OFSAJDA ZA REALOV PROLAZAK Bayern s igračem manje i uz ovakvo suđenje nije imao šanse

Zasluženo, kao i Dinamo protiv borbenih lokosa :D

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by End 18/4/2017, 23:57

amper1950 wrote:

RONALDOVA DVA GOLA IZ OFSAJDA ZA REALOV PROLAZAK Bayern s igračem manje i uz ovakvo suđenje nije imao šanse

Zasluženo, kao i Dinamo protiv borbenih lokosa :D
još ti fali casemiro 2. i 3. žuti, onda je skroz zasluženo
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by FRANK 18/4/2017, 23:59

Zeko wrote:Real zasluženo jer je u 2 utakmice pokazao daleko više i to je cijela priča. Ova laprdanja antirealovaca smiješna su i bogu i vragu.
Ovako jebli ti svi antirealovci mater ... jasno. Uskoro ce lukica trebati pare ta odvjetnika .. a i zena ti navodno da se nakon mene picela jebat sa svima okolo

Last edited by Heinrich_Himmler on 19/4/2017, 00:02; edited 1 time in total

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 19/4/2017, 00:01

End1899 wrote:tužan i jadan dan za nogomet, barca kreira najveću čaroliju LP, a cigani to ponište najvećom krađom u povijesti LP

razumem vas cigane, ipak ste brendirali krađu u lš, i sada vam teško pada kada i neko drugi krade-još ako je to u pitanju najmrži rival... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 19/4/2017, 00:03

operw wrote:smiješno je koliko se trude real i bayern na kraju svejedno ispast će od Juventusa
:)
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by betty.boop 19/4/2017, 00:04

mogu ja upast ko sljiva u govno ? :D

zasto nisu jos uveli video replay za upitne situacije ?

pitam jer sam vec vidjela u jednoj tekmi da su se pozivali na video, pa ne znam jel to samo probna sema ili ?
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by End 19/4/2017, 00:07

betty.boop wrote:mogu ja upast ko sljiva u govno ? :D

pitam jer sam vec vidjela u jednoj tekmi da su se pozivali na video, pa ne znam jel to samo probna sema ili ?
zato jer se tome jedan klub u španjolskoj protivi, dok se ostalih 19 slaže, a pitanje je koji, a baza im je u madridu.
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by darth_vader 19/4/2017, 00:13

Heinrich_Himmler wrote:Ja sam dinamovac ali zasto bi trebao mrzit rijeku... ako su bolji neka osvoje sta to ima veze nogomet je plemenita igra osim kad igra dinamo onda nogomet gubi svaki smisao
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by nowitzki 19/4/2017, 00:13

Heinrich_Himmler wrote:
nowitzki wrote:
Heinrich_Himmler wrote:Ja sam dinamovac ali zasto bi trebao mrzit rijeku... ako su bolji neka osvoje sta to ima veze nogomet je plemenita igra osim kad igra real madrid onda nogomet gubi svaki smisao
Nekad se na poljudu skandiralo Rijeka,Rijeka....danas kad smo presisali hajduk vec evo 5. sezonu zaredom postao je srpski grad i smeca oportunisticka
Eto tanka je linija zdravog i pomucenog razuma
Otkad je to Rijeka unutar srpskih granica... da ti decki idu naucit zemljopis malo. Opet cu se vratit na rat ali jeli oni znaju da je iz rijeckig kraja palo 220 hrvata za hrvatsku. To je tim balavcima iz torcide jadno
To ti mogu najbolje odgovorit sa "ko gubi ima se pravo ljutit"
Jebiga
Ruzno je nekom slusat "kitu u ritu", dok se u medjuvremenu pjeva "sugava rijeko smrdljivi grade....puna si srba" 
Ali eto, neda mi se vise na tu temu
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by nowitzki 19/4/2017, 00:15

Video tehnologija se provodila na prijateljskoj utakmici francuska i spanjolske, jos niti jedna sluzbena utakmica nema zeleno svijetlo za to, tj. nigdje se jos ne koristi
To je bila nekakva generalna proba koka takodjer ako se ne varam na scenu stupa sljedece godine na svjetskom prvenstvu
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by FRANK 19/4/2017, 00:20

Najveci trenutak utakmice je ono kad je Ribery poslao Modrica po cevape pokazavsi mi da je daleko iza njega

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by nowitzki 19/4/2017, 00:22

Heinrich_Himmler wrote:LIGA PRVAKA  - Page 21 17990437_1502353013128825_2311217439616659738_o
Evo za laku noc i situacija kod drugog gola bayerna
Znaci dva izmisljena penala za bayern i gol iz ofsajda
Ni to im nije bilo dovoljno
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by nowitzki 19/4/2017, 00:22

Neznam zasto mi ke vojvodu citiralo a ni nema veze
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by FRANK 19/4/2017, 00:23

nowitzki wrote:
Heinrich_Himmler wrote:
nowitzki wrote:
Heinrich_Himmler wrote:Ja sam dinamovac ali zasto bi trebao mrzit rijeku... ako su bolji neka osvoje sta to ima veze nogomet je plemenita igra osim kad igra real madrid onda nogomet gubi svaki smisao
Nekad se na poljudu skandiralo Rijeka,Rijeka....danas kad smo presisali hajduk vec evo 5. sezonu zaredom postao je srpski grad i smeca oportunisticka
Eto tanka je linija zdravog i pomucenog razuma
Otkad je to Rijeka unutar srpskih granica... da ti decki idu naucit zemljopis malo. Opet cu se vratit na rat ali jeli oni znaju da je iz rijeckig kraja palo 220 hrvata za hrvatsku. To je tim balavcima iz torcide jadno
To ti mogu najbolje odgovorit sa "ko gubi ima se pravo ljutit"
Jebiga
Ruzno je nekom slusat "kitu u ritu", dok se u medjuvremenu pjeva "sugava rijeko smrdljivi grade....puna si srba" 
Ali eto, neda mi se vise na tu temu
Ja kao dinamovac i dalmatinac apsolutno nemam nista protiv da rijeka bude prvak ako vec dinamo nemoze. Samnom su rijecani bili u ratu ... 17 godina su ti ljudi samnom navigali. I odnosi medju nama su bili super i ostali. Nekatem da nema govana ima ih svagdje ali ja stime nemam priblema

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 19/4/2017, 00:24

nowitzki wrote:Neznam zasto mi ke vojvodu citiralo a ni nema veze
Penal cist ali brate di mene nadje ja neznam niti link postavit ni sliku

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Zeko 19/4/2017, 00:24

Heinrich_Himmler wrote:
Zeko wrote:Real zasluženo jer je u 2 utakmice pokazao daleko više i to je cijela priča. Ova laprdanja antirealovaca smiješna su i bogu i vragu.
Ovako jebli ti svi antirealovci mater ... jasno. Uskoro ce lukica trebati pare ta odvjetnika .. a i zena ti navodno da se nakon mene picela jebat sa svima okolo
Ti si ljudska kreatura i ljudsko smeće, šljam i gnoj. Umislil si da si neki frajer kaj si se par mjeseci skrival po pećinama za vrijeme domovinskog rata. Takvih ratnika, poput tebe, pun mi je više kurac, a i ogromnoj većini Hrvata, budi siguran. Pogotovo takvih koji se hvale po forumima. Vi sigurno rat niste ni vidjeli, a ni osjetili. maloumniče retardirani. A Lukica bude imal valjda čime platiti tog odvjetnika. Moj savjet: pojebi napokon nešto, vrijeme bi ti bilo, glupo je da si u svojim godinama obični internet jebač.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by FRANK 19/4/2017, 00:24

jasambrend wrote:
Heinrich_Himmler wrote:Ja sam dinamovac ali zasto bi trebao mrzit rijeku... ako su bolji neka osvoje sta to ima veze nogomet je plemenita igra osim kad igra dinamo onda nogomet gubi svaki smisao
Kmeèeeee

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by betty.boop 19/4/2017, 00:25

nowitzki wrote:

Video tehnologija se provodila na prijateljskoj utakmici francuska i spanjolske, jos niti jedna sluzbena utakmica nema zeleno svijetlo za to, tj. nigdje se jos ne koristi
To je bila nekakva generalna proba koka takodjer ako se ne varam na scenu stupa sljedece godine na svjetskom prvenstvu

je, to je bila ta tekma

tnx ;)
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by FRANK 19/4/2017, 00:29

Zeko wrote:
Heinrich_Himmler wrote:
Ti si ljudska kreatura i ljudsko smeće, šljam i gnoj. Umislil si da si neki frajer kaj si se par mjeseci skrival po pećinama za vrijeme domovinskog rata. Takvih ratnika, poput tebe, pun mi je više kurac, a i ogromnoj većini Hrvata, budi siguran. Pogotovo takvih koji se hvale po forumima. Vi sigurno rat niste ni vidjeli, a ni osjetili. maloumniče retardirani. A Lukica bude imal valjda čime platiti tog odvjetnika. Moj savjet: pojebi napokon nešto, vrijeme bi ti bilo, glupo je da si u svojim godinama obični internet jebač.
Evo ga javil se droljica .... dobro jasan budi jesan li se krio po pecinama ili nisam bio... za razliku od tebe koji na glupom internetu zastupa sugavog ratnog profitera. Znaci meni niko ne hovori sta cu reci. Tebi da. Ti si sljam ljudska mizerija. Nesto na granici izmedju stakora i zohara. Ti si mentalno silovan i ogranicen rob u rukama kriminalca. Ja kad vidin tvohe upise na ovom forumu zahvalim Bogu na sebi kakav bio da bio . Jasno. Moj ti je savjet da se bacis pod tramvaj jer vjerujem da ce i zena i djeca zajvalit bogu na tome. Jednom ti je Tominjo rekao da ga izbjegavas i usrao si ga se ko picka. I on te ignorira. Ja necu zagorcat cu ti zivot tu da ces prokleti dan kad te je kurva okotila

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by nowitzki 19/4/2017, 00:34

Heinrich_Himmler wrote:
nowitzki wrote:Neznam zasto mi ke vojvodu citiralo a ni nema veze
Penal cist ali brate di mene nadje ja neznam niti link postavit ni sliku
Nije to slika penala nego autogola za 1-2, dva igraca bayerna u zaledju
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by darth_vader 19/4/2017, 00:36

Heinrich_Himmler wrote:
jasambrend wrote:
Kmeèeeee

B-)
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 21 of 50 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50  Next