LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
kako ide kad je 2 razlike ali ne 2-0, jel se i to računa kao najopasniji rezultat?jalnirajko wrote:luku se ne vadi ni kod 4-2, za svaki slučaj
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
bafalo wrote:gora je čmarsa pariz buyernu je u prvoj poklonjen penal a u ovoj vidal trebao prije svih bit vani tako da su za njih krali prvo pol a real drugoHeinrich_Himmler wrote:Ma moremo se mi natezat i zajebavat i pisat sranja ovo veceras je dno dna ovo je ubilo u pojam svebafalo wrote:kako se krade za sve španjolce jebem im državu dabog ih islamska država uzela na pik
ista ova dvojica govnara koja tu kunu ko babe narikače su se naslađivala pre 2 nedelje kada je čerga prošla p$g.
ono, najgori šljam od ljudi...
Guest- Guest
Šta se Ronaldo ima ubijat što debil od sudca nije digao zastavicu?Heinrich_Himmler wrote:Da sam umjesto njega ubio bih se.... robie fowler je kralj moralabafalo wrote:cristiano igrač za velike utakmice opet izdominirao
čuj i još imaju obraza prozivati vidala lol, ma kreteni su svi simpatizeri loreala svi do jednoga to ne može biti normalna zdrava osoba u pitanju
End- Posts : 21177
2015-08-25
ne ko 2-0 ali ajdebafalo wrote:kako ide kad je 2 razlike ali ne 2-0, jel se i to računa kao najopasniji rezultat?jalnirajko wrote:luku se ne vadi ni kod 4-2, za svaki slučaj
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Nista u od 2009 nece biti ravno ovoj kradji na kvadrat... REAL MADRID JE NAJZLOCINACKIJA ORGANIZACIJA KOJOJ ZELIM DUG BORAVAK NA ODJELU ZA MALIGNE BOLESTI
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Šuti simpatizeru najlopovskijeg kluba u svemiru, samo začepi prljava ustaEnd1899 wrote:čuj i još imaju obraza prozivati vidala lol, ma kreteni su svi simpatizeri loreala svi do jednoga to ne može biti normalna zdrava osoba u pitanju
Nisam ni sumnjao da ces braniti lopovs i prevaru ... ajde se ispovidi opetscorpion wrote:Šta se Ronaldo ima ubijat što debil od sudca nije digao zastavicu?Heinrich_Himmler wrote:Da sam umjesto njega ubio bih se.... robie fowler je kralj moralabafalo wrote:cristiano igrač za velike utakmice opet izdominirao
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
scorpion wrote:Šuti simpatizeru najlopovskijeg kluba u svemiru, samo začepi prljava ustaEnd1899 wrote:čuj i još imaju obraza prozivati vidala lol, ma kreteni su svi simpatizeri loreala svi do jednoga to ne može biti normalna zdrava osoba u pitanju
treba debila i njegovog tatu staviti na ignore, to im najteže pada...
Guest- Guest
Navijači Real Madrida su najveće dno od dna...nowitzki wrote:To je najzalosnije od svegaPrele wrote:sada će ova 3 jadnika da kompenzuju sve krađe za čergu kojih je na desetine, samo u LŠ sa ovom krađom večeras.
Takav nedostatak obraza se rijetko viđa...
Ovo je jedini put da se krade za madridske cigane?
Pa bar ti ka navijač šugavog kvarnerskog kluba bi triba znat vise o krađama Reala...
Jer su i minijaturu od kluba, za koju navodno navijaš, morali pokrast da bi osvojili kup Uefa...
Lol...
;)
Guest- Guest
Mozda u svemiru ali sigurno nije ravan sotonistickom udruzenju iz madrida... ni bayern ni barca ni united ni juve ni inter ni milan ni ajax nema toliko sramote na sebi kao ovo smece ... zali boze tko za ovo navija meni zaoscorpion wrote:Šuti simpatizeru najlopovskijeg kluba u svemiru, samo začepi prljava ustaEnd1899 wrote:čuj i još imaju obraza prozivati vidala lol, ma kreteni su svi simpatizeri loreala svi do jednoga to ne može biti normalna zdrava osoba u pitanju
2015-09-13
mrš ciganu šiptarski goni se u kanalizaciju i začepi ako imaš imalo obrazascorpion wrote:Šuti simpatizeru najlopovskijeg kluba u svemiru, samo začepi prljava ustaEnd1899 wrote:čuj i još imaju obraza prozivati vidala lol, ma kreteni su svi simpatizeri loreala svi do jednoga to ne može biti normalna zdrava osoba u pitanju
2015-08-25
Osim sta si smeće, ti si i najveci licemjer foruma...Prele wrote:bafalo wrote:gora je čmarsa pariz buyernu je u prvoj poklonjen penal a u ovoj vidal trebao prije svih bit vani tako da su za njih krali prvo pol a real drugoHeinrich_Himmler wrote:Ma moremo se mi natezat i zajebavat i pisat sranja ovo veceras je dno dna ovo je ubilo u pojam svebafalo wrote:kako se krade za sve španjolce jebem im državu dabog ih islamska država uzela na pik
ista ova dvojica govnara koja tu kunu ko babe narikače su se naslađivala pre 2 nedelje kada je čerga prošla p$g.
Uredne kradje za United i Real slaviš ka najveće pobjede...
;)
Guest- Guest
End1899 wrote:čuj i još imaju obraza prozivati vidala lol, ma kreteni su svi simpatizeri loreala svi do jednoga to ne može biti normalna zdrava osoba u pitanju
2015-09-13
Zva me caca... zakleti navijac reala i kaze da ga je sramota
2015-09-13
fridrih_niche wrote:Osim sta si smeće, ti si i najveci licemjer foruma...Prele wrote:bafalo wrote:gora je čmarsa pariz buyernu je u prvoj poklonjen penal a u ovoj vidal trebao prije svih bit vani tako da su za njih krali prvo pol a real drugoHeinrich_Himmler wrote:Ma moremo se mi natezat i zajebavat i pisat sranja ovo veceras je dno dna ovo je ubilo u pojam svebafalo wrote:kako se krade za sve španjolce jebem im državu dabog ih islamska država uzela na pik
Uredne kradje za United i Real slaviš ka najveće pobjede...
;)
od govna od coveka nisam ni mogao ocekivati smisleniji odgovor. smrdljo smrdljivi...
Guest- Guest
Prica mi covjek koji mrzi dinamo a navija da taj isti dinamo osvoji prvenstvo, ima li dalje?fridrih_niche wrote:Navijači Real Madrida su najveće dno od dna...nowitzki wrote:To je najzalosnije od svegaPrele wrote:sada će ova 3 jadnika da kompenzuju sve krađe za čergu kojih je na desetine, samo u LŠ sa ovom krađom večeras.
Pa bar ti ka navijač šugavog kvarnerskog kluba bi triba znat vise o krađama Reala...
Jer su i minijaturu od kluba, za koju navodno navijaš, morali pokrast da bi osvojili kup Uefa...
Lol...
;)
Meni je zalosno da Real prolazi na ovakav nacin, ali me u drugu rugu toliko ne tangira jer su se u prvoj itakmici poklanjali penali za bayern
nowitzki-
2014-04-27
fridrih_niche wrote:
Navijači Real Madrida su najveće dno od dna...
2015-08-25
nowitzki wrote:Prica mi covjek koji mrzi dinamo a navija da taj isti dinamo osvoji prvenstvo, ima li dalje?fridrih_niche wrote:Navijači Real Madrida su najveće dno od dna...nowitzki wrote:To je najzalosnije od svegaPrele wrote:sada će ova 3 jadnika da kompenzuju sve krađe za čergu kojih je na desetine, samo u LŠ sa ovom krađom večeras.
Lol...
;)
pokvaren i bolestan, ne postoji gora kombinacija...
Guest- Guest
Sve najgore im želim...Heinrich_Himmler wrote:End1899 wrote:čuj i još imaju obraza prozivati vidala lol, ma kreteni su svi simpatizeri loreala svi do jednoga to ne može biti normalna zdrava osoba u pitanju
Govorim za klub, ne za idiote koji navijaju za to smeće od kluba...
;)
Guest- Guest
ovo je nula kako je bayern bio pokrao fiorentinu, a da ne govorimo kako su prosli protiv arsenala u londonu, kakva kradja.. sramotan klub
Guest- Guest
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50