LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
Treba, ali jedino Juventus može zaustavit Reala, a to će valjda bit finale. Fora je u tome što Real ne gubi finalanowitzki wrote:Puno vise toga se mora poklopit da neka ekipa osvoji ligu prvaka, pogotovo finale je jedna utakmica sve je mogucescorpion wrote:Osvaja Realnowitzki wrote:Ovo kako real igra je savrsenstvo
scorpion-
2014-04-18
Ne lupaj gluposti da samo znas koji im je jadni klub odnio finale 1981 ubio bi se na licu mjesta i skupa sa sobom likvidirao onu srpsku besposlicarsku budaletinuscorpion wrote:Treba, ali jedino Juventus može zaustavit Reala, a to će valjda bit finale. Fora je u tome što Real ne gubi finalanowitzki wrote:Puno vise toga se mora poklopit da neka ekipa osvoji ligu prvaka, pogotovo finale je jedna utakmica sve je mogucescorpion wrote:Osvaja Realnowitzki wrote:Ovo kako real igra je savrsenstvo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
nismo mi te sreće nažalost vojvodo dragi.Heinrich_Himmler wrote:Ne lupaj gluposti da samo znas koji im je jadni klub odnio finale 1981 ubio bi se na licu mjesta i skupa sa sobom likvidirao onu srpsku besposlicarsku budaletinuscorpion wrote:Treba, ali jedino Juventus može zaustavit Reala, a to će valjda bit finale. Fora je u tome što Real ne gubi finalanowitzki wrote:Puno vise toga se mora poklopit da neka ekipa osvoji ligu prvaka, pogotovo finale je jedna utakmica sve je mogucescorpion wrote:Osvaja Realnowitzki wrote:Ovo kako real igra je savrsenstvo
End- Posts : 21177
2015-08-25
^^ of destinyHeinrich_Himmler wrote:Ne lupaj gluposti da samo znas koji im je jadni klub odnio finale 1981 ubio bi se na licu mjesta i skupa sa sobom likvidirao onu srpsku besposlicarsku budaletinuscorpion wrote:Treba, ali jedino Juventus može zaustavit Reala, a to će valjda bit finale. Fora je u tome što Real ne gubi finalanowitzki wrote:Puno vise toga se mora poklopit da neka ekipa osvoji ligu prvaka, pogotovo finale je jedna utakmica sve je mogucescorpion wrote:Osvaja Realnowitzki wrote:Ovo kako real igra je savrsenstvo
Trpi kurvoEnd1899 wrote:nismo mi te sreće nažalost vojvodo dragi.Heinrich_Himmler wrote:Ne lupaj gluposti da samo znas koji im je jadni klub odnio finale 1981 ubio bi se na licu mjesta i skupa sa sobom likvidirao onu srpsku besposlicarsku budaletinuscorpion wrote:Treba, ali jedino Juventus može zaustavit Reala, a to će valjda bit finale. Fora je u tome što Real ne gubi finalanowitzki wrote:Puno vise toga se mora poklopit da neka ekipa osvoji ligu prvaka, pogotovo finale je jedna utakmica sve je mogucescorpion wrote:
Osvaja Real
Jel igra United veceras... vidim da su unitedovi "navijaci" veceras najaktivniji a doduse ni nakon Cakirove pljacke prije 4 godine nisu se bas bunili ...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Igra murinja za heineken u half timeuHeinrich_Himmler wrote:Jel igra United veceras... vidim da su unitedovi "navijaci" veceras najaktivniji a doduse ni nakon Cakirove pljacke prije 4 godine nisu se bas bunili ...
Bili virovao da je to bio bas LiverpoolZiil Los Dii ! wrote:^^ of destinyHeinrich_Himmler wrote:Ne lupaj gluposti da samo znas koji im je jadni klub odnio finale 1981 ubio bi se na licu mjesta i skupa sa sobom likvidirao onu srpsku besposlicarsku budaletinuscorpion wrote:Treba, ali jedino Juventus može zaustavit Reala, a to će valjda bit finale. Fora je u tome što Real ne gubi finalanowitzki wrote:Puno vise toga se mora poklopit da neka ekipa osvoji ligu prvaka, pogotovo finale je jedna utakmica sve je mogucescorpion wrote:
Osvaja Real
2015-09-13
Odbijam ... denial is the first step of grieving process ^^Heinrich_Himmler wrote:Bili virovao da je to bio bas LiverpoolZiil Los Dii ! wrote:^^ of destinyHeinrich_Himmler wrote:Ne lupaj gluposti da samo znas koji im je jadni klub odnio finale 1981 ubio bi se na licu mjesta i skupa sa sobom likvidirao onu srpsku besposlicarsku budaletinuscorpion wrote:Treba, ali jedino Juventus može zaustavit Reala, a to će valjda bit finale. Fora je u tome što Real ne gubi finalanowitzki wrote:
Puno vise toga se mora poklopit da neka ekipa osvoji ligu prvaka, pogotovo finale je jedna utakmica sve je moguce
Ovdi su ti "navijaci" uniteda najvatreniji navijaci uniteda kad igra real. Dok prije koji dan protiv chelsea nisu imali pojma da igra "njihov" klub.Ziil Los Dii ! wrote:Igra murinja za heineken u half timeuHeinrich_Himmler wrote:Jel igra United veceras... vidim da su unitedovi "navijaci" veceras najaktivniji a doduse ni nakon Cakirove pljacke prije 4 godine nisu se bas bunili ...
2015-09-13
Zile a da ja organiziram strijeljanje ????Ziil Los Dii ! wrote:Odbijam ... denial is the first step of grieving process ^^Heinrich_Himmler wrote:Bili virovao da je to bio bas LiverpoolZiil Los Dii ! wrote:^^ of destinyHeinrich_Himmler wrote:Ne lupaj gluposti da samo znas koji im je jadni klub odnio finale 1981 ubio bi se na licu mjesta i skupa sa sobom likvidirao onu srpsku besposlicarsku budaletinuscorpion wrote:
Treba, ali jedino Juventus može zaustavit Reala, a to će valjda bit finale. Fora je u tome što Real ne gubi finala
2015-09-13
Ne znam ,ne pratim diletante ..premier liga je sarlatanska liga smijesnog neeuropskog narodaHeinrich_Himmler wrote:Ovdi su ti "navijaci" uniteda najvatreniji navijaci uniteda kad igra real. Dok prije koji dan protiv chelsea nisu imali pojma da igra "njihov" klub.Ziil Los Dii ! wrote:Igra murinja za heineken u half timeuHeinrich_Himmler wrote:Jel igra United veceras... vidim da su unitedovi "navijaci" veceras najaktivniji a doduse ni nakon Cakirove pljacke prije 4 godine nisu se bas bunili ...
Heinrich_Himmler wrote:Ovdi su ti "navijaci" uniteda najvatreniji navijaci uniteda kad igra real. Dok prije koji dan protiv chelsea nisu imali pojma da igra "njihov" klub.Ziil Los Dii ! wrote:Igra murinja za heineken u half timeuHeinrich_Himmler wrote:Jel igra United veceras... vidim da su unitedovi "navijaci" veceras najaktivniji a doduse ni nakon Cakirove pljacke prije 4 godine nisu se bas bunili ...
kako ti kao navijač zvezdasrbije imaš veze sa čmayernom?
Guest- Guest
Ziil Los Dii ! wrote:Ne znam ,ne pratim diletante ..premier liga je sarlatanska liga smijesnog neeuropskog narodaHeinrich_Himmler wrote:Ovdi su ti "navijaci" uniteda najvatreniji navijaci uniteda kad igra real. Dok prije koji dan protiv chelsea nisu imali pojma da igra "njihov" klub.Ziil Los Dii ! wrote:Igra murinja za heineken u half timeuHeinrich_Himmler wrote:Jel igra United veceras... vidim da su unitedovi "navijaci" veceras najaktivniji a doduse ni nakon Cakirove pljacke prije 4 godine nisu se bas bunili ...
daj pusti sebi metak u čelo, gluperdo...
Guest- Guest
Heinrich_Himmler wrote:Zile a da ja organiziram strijeljanje ????Ziil Los Dii ! wrote:Odbijam ... denial is the first step of grieving process ^^Heinrich_Himmler wrote:Bili virovao da je to bio bas LiverpoolZiil Los Dii ! wrote:^^ of destinyHeinrich_Himmler wrote:
Ne lupaj gluposti da samo znas koji im je jadni klub odnio finale 1981 ubio bi se na licu mjesta i skupa sa sobom likvidirao onu srpsku besposlicarsku budaletinu
Liverpoolovih navijaca svakako..heysel im zaboraviti nikad necemo
To nekad davno bilo! Kad je zadnje finale Real izgubio?Heinrich_Himmler wrote:Ne lupaj gluposti da samo znas koji im je jadni klub odnio finale 1981 ubio bi se na licu mjesta i skupa sa sobom likvidirao onu srpsku besposlicarsku budaletinu
Ziil Los Dii ! wrote:Heinrich_Himmler wrote:Zile a da ja organiziram strijeljanje ????Ziil Los Dii ! wrote:Odbijam ... denial is the first step of grieving process ^^Heinrich_Himmler wrote:Bili virovao da je to bio bas LiverpoolZiil Los Dii ! wrote:
^^ of destiny
Liverpoolovih navijaca svakako..heysel im zaboraviti nikad necemo
naravno, samo nemate muda za osvetu...
pičkice-devojčice...
Guest- Guest
Kobasicaru iz leskovca koliko puta ti moram ponoviti ...misljenje nizih oblika zivota me ne zanimaPrele wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Ne znam ,ne pratim diletante ..premier liga je sarlatanska liga smijesnog neeuropskog narodaHeinrich_Himmler wrote:Ovdi su ti "navijaci" uniteda najvatreniji navijaci uniteda kad igra real. Dok prije koji dan protiv chelsea nisu imali pojma da igra "njihov" klub.Ziil Los Dii ! wrote:Igra murinja za heineken u half timeuHeinrich_Himmler wrote:Jel igra United veceras... vidim da su unitedovi "navijaci" veceras najaktivniji a doduse ni nakon Cakirove pljacke prije 4 godine nisu se bas bunili ...
daj pusti sebi metak u čelo, gluperdo...
Errr 81. ^^ ?scorpion wrote:To nekad davno bilo! Kad je zadnje finale Real izgubio?Heinrich_Himmler wrote:Ne lupaj gluposti da samo znas koji im je jadni klub odnio finale 1981 ubio bi se na licu mjesta i skupa sa sobom likvidirao onu srpsku besposlicarsku budaletinu
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50