ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

(pro)pao sporazum s bankama

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

(pro)pao sporazum s bankama - Page 3 Empty Re: (pro)pao sporazum s bankama

Post by marcellus 10/4/2017, 15:44

vuksadinare wrote:kazu da je bilo burno u hdz-ovom klubu prije donosenja lex perkovic....da su neki clanovi hdz-a pitali plenkija..'a sto ako ne uspijemo'...plenki je rekao..da zasute ako su pesimisti....a netko kaze da je bilo prijedloga..da se onda ide na prijevremene izbore...jer tesko da mogu imati onda kredite da ova valda ostane a i most bi sigurno izasao iz vlade i koalcije..dakle igra se hazardna poker partija sa naglčaskom..'sto bog da,,'

agrokor ne perković, dekoncentrisisan si danas

marcellus

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/4/2017, 15:46

marcellus wrote:
vuksadinare wrote:kazu da je bilo burno u hdz-ovom klubu prije donosenja lex perkovic....da su neki clanovi hdz-a pitali plenkija..'a sto ako ne uspijemo'...plenki je rekao..da zasute ako su pesimisti....a netko kaze da je bilo prijedloga..da se onda ide na prijevremene izbore...jer tesko da mogu imati onda kredite da ova valda ostane a i most bi sigurno izasao iz vlade i koalcije..dakle igra se hazardna poker partija sa naglčaskom..'sto bog da,,'

agrokor ne perković, dekoncentrisisan si danas
pa uvijek mi padne na pamet ono lex perkovic...nego si mislim...da ako plenki sa ovim lex-om se ujebe nece ujebat samo drzavu vec i hdz cak i vise od sanadera..i ne bi se cudio da bi mogao i bjezat pred razjarenim hdz-ovcima...i ne samo on..ima jos tu njegovih kandidata... :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by marcellus 10/4/2017, 15:47

usto nekako si mislim ako bilo tko pokrene pitanje ustavnosti tog kvazizakona on mora pasti čak i na ovakvom ustavnom sudu

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/4/2017, 15:48

eh a tako sve lijepo krenulo..i onda taj glupi agrokor...najradije bi ga plenki u papar samljeo....jos mu i ruse natovarili na vrat.. :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/4/2017, 15:48

marcellus wrote:usto nekako si mislim ako bilo tko pokrene pitanje ustavnosti tog kvazizakona on mora pasti čak i na ovakvom ustavnom sudu
pa pokrenuo je gojko sa index-a :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by marcellus 10/4/2017, 15:59

vuksadinare wrote:
marcellus wrote:usto nekako si mislim ako bilo tko pokrene pitanje ustavnosti tog kvazizakona on mora pasti čak i na ovakvom ustavnom sudu

ajde neka korist od njega vojko vegeta?

2014-04-16

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/4/2017, 16:08

ali realno marcell sto bi ti ucinio na plenkijevom mjestu?...dobro ti geostarteski drugacije razmisljas..nisi politicki odskolovan na zapadu..pa opet znas...da je ovoliki dug cak problem i za ruje...bez obzira sto bi oni iskesirali dio love da s evrati dug ali i to treba vratiti..tj ulozeno vratiti..sam akzes da agrokorove nekretnine pdo dugom nemaju vise prvobitnu cijenu...znas i sam da nije dobro isto tako gurnuti 16% gospodarstva u ruke samo ruja...jer jbg nisu ni oni sveci...realno agrokor je danas pitanje plenkijevog opstanka ne samo iz financijskog pogleda koji ej u ovom trenutku najvazniji..ali i politicko pitanje...s jedne starne on skoro da i nema sto vise traziti u briselu ako su ruje vlasnici cetvrtine hrvatskog gospodarstva jer ga drze za jaja..sto on ima onda radit u briselu?..ne moze kontrirat rujama..a da sad zastupa njihove interese to je cin ajmo rec osobne izdaje...hrvatska bi statirala samo u eu...i bila uzletiste i sletiste za ruske interese..a koliko bi do svega toga profitirala hrvatska veliki ej upitnik...ja osobno vjerujem da s eplenki pita sad sto ej njemu sve ovo trebalo i ono poznato..'e da sam znao ne bi se u ovo sve upustao..nego gladio jaja u briselskom uredu'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Kermit 10/4/2017, 16:10

marcellus wrote:
vuksadinare wrote:

ajde neka korist od njega vojko vegeta?
Zna Vojko ponekad
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by marcellus 10/4/2017, 16:13

vuksadinare wrote:ali realno marcell sto bi ti ucinio na plenkijevom mjestu?...

dao rusima agrokor da se sami jebu s dugovima, sigurno ih ne bi natovario na grbaču državi jer je ovim država preuzela odgovornost za vraćanje duga rusima, to prvo. Drugo iskoristio ruse za proboj na njihovo tržište i ucjenjivanje brisela, evo daćemo im i inu ako nas dalje budete zajebavali, autoceste šume itd. jer nam treba lova a rus kupuje ima para

2014-04-16

Back to top Go down

Post by veber 10/4/2017, 16:14

neki sudac je u subotu izjavio da je to protuustavno i da će podnjet upit ustavnom sudu kao privatna osoba.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by vuksadinare 10/4/2017, 16:18

marcellus wrote:

dao rusima agrokor da se sami jebu s dugovima, sigurno ih ne bi natovario na grbaču državi jer je ovim država preuzela odgovornost za vraćanje duga rusima, to prvo. Drugo iskoristio ruse za proboj na njihovo tržište i ucjenjivanje brisela, evo daćemo im i inu ako nas dalje budete zajebavali, autoceste šume itd. jer nam treba lova a rus kupuje ima para
e moj marcell...da imas na vlasti kakvog nikogovica koji ej politicki odskolovan na ovim prostorima..ali ti u psoljednje vrijeme imas na vlasti politicare koji su odskolovani na zapadu..od washingtona preko londona,beca i berlina...kad gledas takav profil politicara imamo samo mi..niti slovenci..niti srbi niti bosanci,crnogorci,makedonci od bivsih ex-yu...srbija je imala samo tadica jedno vrijeme...a mi imamo sanadera politicki odgopjenog u austriji...kratka iznimka kosor..ali i ona je bilazatelebana u eu..milanobic,plenkovic,pusicka su izdancu zapadne politike..picula isto...argentinac je juznoamericka skola....nemas prakticno ni ejdnog ajmo rec domaceg politicara koji se politicki kalio u hravtskoj bar ne na vlasti,kolinda americka skola,josipovic london..ajd mesic je neka verzija balkanske skole.....govorim o premijerima i predsjednicima..ne podpredsjednicima ili predsjednicima sabora..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Kermit 10/4/2017, 16:23

Ovo he super zakon u biti porezna ne može blokirati a agrokor ne mora placati apsolutno nista
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Kermit 10/4/2017, 16:25

marcellus wrote:

Hehe plenki je projekt pa vidi kako puzi pred McCainom...to bi Bandic napravio on bi izjebo sve, a ovi ce izjebati sve nas
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 10/4/2017, 16:27

E ali ko je protiv ovog zakona je protiv Rvatscke!

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 10/4/2017, 16:28

asilovski wrote:Ovo he super zakon u biti porezna ne može blokirati a agrokor ne mora placati apsolutno nista
Pa kažem ja, sviju onih 300 000 budala i naivaca udjelit jednog Ramljaka, i BDP će da prodiše...a FINA zatvorit'

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by marcellus 10/4/2017, 16:30

jebo mater budali koja išta ubuduće dostavi agrokoru

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 10/4/2017, 16:39

BOJKOT!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 10/4/2017, 16:45

n_razbojnik wrote:
asilovski wrote:Ovo he super zakon u biti porezna ne može blokirati a agrokor ne mora placati apsolutno nista
Pa kažem ja, sviju onih 300 000 budala i naivaca udjelit jednog Ramljaka, i BDP će da prodiše...a FINA zatvorit'
Ramo ima da napravi geng beng sa Čaletom i Škegrijem, porezna more da puši i grglja kao i katolička uljudba
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by marcellus 11/4/2017, 09:47

ništa kad ode ramljak ostaje jedino vidovitog milana postavit na čelo agrokora ili gataru s TV pa može gatat u kineski grah iz konzuma

2014-04-16

Back to top Go down

Post by crvenkasti 11/4/2017, 09:49

Ček, jesmo li mi pitali Ruse smijemo li mi ovo? 
Što su nam rekli?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by gargamel0101 11/4/2017, 12:08

Jebes nevidljivu ruku kad imas drzavnu sisu. Ipak smo mi sisavci.
gargamel0101
gargamel0101

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics