(pro)pao sporazum s bankama
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: (pro)pao sporazum s bankama
vuksadinare wrote:kazu da je bilo burno u hdz-ovom klubu prije donosenja lex perkovic....da su neki clanovi hdz-a pitali plenkija..'a sto ako ne uspijemo'...plenki je rekao..da zasute ako su pesimisti....a netko kaze da je bilo prijedloga..da se onda ide na prijevremene izbore...jer tesko da mogu imati onda kredite da ova valda ostane a i most bi sigurno izasao iz vlade i koalcije..dakle igra se hazardna poker partija sa naglčaskom..'sto bog da,,'
agrokor ne perković, dekoncentrisisan si danas
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
pa uvijek mi padne na pamet ono lex perkovic...nego si mislim...da ako plenki sa ovim lex-om se ujebe nece ujebat samo drzavu vec i hdz cak i vise od sanadera..i ne bi se cudio da bi mogao i bjezat pred razjarenim hdz-ovcima...i ne samo on..ima jos tu njegovih kandidata...marcellus wrote:vuksadinare wrote:kazu da je bilo burno u hdz-ovom klubu prije donosenja lex perkovic....da su neki clanovi hdz-a pitali plenkija..'a sto ako ne uspijemo'...plenki je rekao..da zasute ako su pesimisti....a netko kaze da je bilo prijedloga..da se onda ide na prijevremene izbore...jer tesko da mogu imati onda kredite da ova valda ostane a i most bi sigurno izasao iz vlade i koalcije..dakle igra se hazardna poker partija sa naglčaskom..'sto bog da,,'
agrokor ne perković, dekoncentrisisan si danas
vuksadinare- Posts : 100320
2015-09-08
usto nekako si mislim ako bilo tko pokrene pitanje ustavnosti tog kvazizakona on mora pasti čak i na ovakvom ustavnom sudu
eh a tako sve lijepo krenulo..i onda taj glupi agrokor...najradije bi ga plenki u papar samljeo....jos mu i ruse natovarili na vrat..
2015-09-08
pa pokrenuo je gojko sa index-amarcellus wrote:usto nekako si mislim ako bilo tko pokrene pitanje ustavnosti tog kvazizakona on mora pasti čak i na ovakvom ustavnom sudu
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa pokrenuo je gojko sa index-amarcellus wrote:usto nekako si mislim ako bilo tko pokrene pitanje ustavnosti tog kvazizakona on mora pasti čak i na ovakvom ustavnom sudu
ajde neka korist od njega vojko vegeta?
ali realno marcell sto bi ti ucinio na plenkijevom mjestu?...dobro ti geostarteski drugacije razmisljas..nisi politicki odskolovan na zapadu..pa opet znas...da je ovoliki dug cak problem i za ruje...bez obzira sto bi oni iskesirali dio love da s evrati dug ali i to treba vratiti..tj ulozeno vratiti..sam akzes da agrokorove nekretnine pdo dugom nemaju vise prvobitnu cijenu...znas i sam da nije dobro isto tako gurnuti 16% gospodarstva u ruke samo ruja...jer jbg nisu ni oni sveci...realno agrokor je danas pitanje plenkijevog opstanka ne samo iz financijskog pogleda koji ej u ovom trenutku najvazniji..ali i politicko pitanje...s jedne starne on skoro da i nema sto vise traziti u briselu ako su ruje vlasnici cetvrtine hrvatskog gospodarstva jer ga drze za jaja..sto on ima onda radit u briselu?..ne moze kontrirat rujama..a da sad zastupa njihove interese to je cin ajmo rec osobne izdaje...hrvatska bi statirala samo u eu...i bila uzletiste i sletiste za ruske interese..a koliko bi do svega toga profitirala hrvatska veliki ej upitnik...ja osobno vjerujem da s eplenki pita sad sto ej njemu sve ovo trebalo i ono poznato..'e da sam znao ne bi se u ovo sve upustao..nego gladio jaja u briselskom uredu'
2015-09-08
Zna Vojko ponekadmarcellus wrote:vuksadinare wrote:pa pokrenuo je gojko sa index-amarcellus wrote:usto nekako si mislim ako bilo tko pokrene pitanje ustavnosti tog kvazizakona on mora pasti čak i na ovakvom ustavnom sudu
ajde neka korist od njega vojko vegeta?
Kermit-
2014-04-17
vuksadinare wrote:ali realno marcell sto bi ti ucinio na plenkijevom mjestu?...
dao rusima agrokor da se sami jebu s dugovima, sigurno ih ne bi natovario na grbaču državi jer je ovim država preuzela odgovornost za vraćanje duga rusima, to prvo. Drugo iskoristio ruse za proboj na njihovo tržište i ucjenjivanje brisela, evo daćemo im i inu ako nas dalje budete zajebavali, autoceste šume itd. jer nam treba lova a rus kupuje ima para
neki sudac je u subotu izjavio da je to protuustavno i da će podnjet upit ustavnom sudu kao privatna osoba.marcellus wrote:usto nekako si mislim ako bilo tko pokrene pitanje ustavnosti tog kvazizakona on mora pasti čak i na ovakvom ustavnom sudu
2014-12-30
e moj marcell...da imas na vlasti kakvog nikogovica koji ej politicki odskolovan na ovim prostorima..ali ti u psoljednje vrijeme imas na vlasti politicare koji su odskolovani na zapadu..od washingtona preko londona,beca i berlina...kad gledas takav profil politicara imamo samo mi..niti slovenci..niti srbi niti bosanci,crnogorci,makedonci od bivsih ex-yu...srbija je imala samo tadica jedno vrijeme...a mi imamo sanadera politicki odgopjenog u austriji...kratka iznimka kosor..ali i ona je bilazatelebana u eu..milanobic,plenkovic,pusicka su izdancu zapadne politike..picula isto...argentinac je juznoamericka skola....nemas prakticno ni ejdnog ajmo rec domaceg politicara koji se politicki kalio u hravtskoj bar ne na vlasti,kolinda americka skola,josipovic london..ajd mesic je neka verzija balkanske skole.....govorim o premijerima i predsjednicima..ne podpredsjednicima ili predsjednicima sabora..marcellus wrote:vuksadinare wrote:ali realno marcell sto bi ti ucinio na plenkijevom mjestu?...
dao rusima agrokor da se sami jebu s dugovima, sigurno ih ne bi natovario na grbaču državi jer je ovim država preuzela odgovornost za vraćanje duga rusima, to prvo. Drugo iskoristio ruse za proboj na njihovo tržište i ucjenjivanje brisela, evo daćemo im i inu ako nas dalje budete zajebavali, autoceste šume itd. jer nam treba lova a rus kupuje ima para
2015-09-08
Ovo he super zakon u biti porezna ne može blokirati a agrokor ne mora placati apsolutno nista
Kermit-
2014-04-17
Hehe plenki je projekt pa vidi kako puzi pred McCainom...to bi Bandic napravio on bi izjebo sve, a ovi ce izjebati sve nasmarcellus wrote:vuksadinare wrote:ali realno marcell sto bi ti ucinio na plenkijevom mjestu?...
Kermit-
2014-04-17
E ali ko je protiv ovog zakona je protiv Rvatscke!marcellus wrote:usto nekako si mislim ako bilo tko pokrene pitanje ustavnosti tog kvazizakona on mora pasti čak i na ovakvom ustavnom sudu
2014-04-15
Pa kažem ja, sviju onih 300 000 budala i naivaca udjelit jednog Ramljaka, i BDP će da prodiše...a FINA zatvorit'asilovski wrote:Ovo he super zakon u biti porezna ne može blokirati a agrokor ne mora placati apsolutno nista
2014-04-15
jebo mater budali koja išta ubuduće dostavi agrokoru
Ramo ima da napravi geng beng sa Čaletom i Škegrijem, porezna more da puši i grglja kao i katolička uljudban_razbojnik wrote:Pa kažem ja, sviju onih 300 000 budala i naivaca udjelit jednog Ramljaka, i BDP će da prodiše...a FINA zatvorit'asilovski wrote:Ovo he super zakon u biti porezna ne može blokirati a agrokor ne mora placati apsolutno nista
Kermit-
2014-04-17
ništa kad ode ramljak ostaje jedino vidovitog milana postavit na čelo agrokora ili gataru s TV pa može gatat u kineski grah iz konzuma
Ček, jesmo li mi pitali Ruse smijemo li mi ovo?
Što su nam rekli?
Što su nam rekli?
crvenkasti-
2014-04-17
Jebes nevidljivu ruku kad imas drzavnu sisu. Ipak smo mi sisavci.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» A da Hrvatska vrati vlasništvo nad bankama!?
» poljska izglasala porez bankama
» Građani u bankama drže 164 milijarde kuna
» Porezna reforma II: Bankama otpis poreza
» HNB na repo aukciji bankama dala 30 milijuna kuna
» poljska izglasala porez bankama
» Građani u bankama drže 164 milijarde kuna
» Porezna reforma II: Bankama otpis poreza
» HNB na repo aukciji bankama dala 30 milijuna kuna
Page 3 of 3