Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
fridrih_niche wrote:Heinrich_Himmler wrote:Najveci svih vremenafridrih_niche wrote:Najveci ikad!Vincent Vega wrote:Messi je Bog.
<3
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
mocni majmun wrote:da ramos igra u juventusu i napravi onakav start u serie A dobio bi samo opomenu.Heinrich_Himmler wrote:Koliko je juve najveci klub kad ni u ovoj ciganskoj ligi nemogu da ga nespomenumocni majmun wrote:tako real uvijek igra na bernabeu, nije to juventus pa da se braniscorpion wrote:Treba njima svima kurčina! Imaju igrača manje i u 92. minuti oni rade presing kao da im gori pod nogama i ostavljaju prazan prostor iza. Kakav glup i neinteligentan način za primit gol u zadnjoj sekundi Real pobijedio sam sebemocni majmun wrote:realu treba obrana, ovo je užas bez varanea i pepea. da je tu bilo obrane, ma ništa od barcelone, oni mogu samo protiv ekipa bez obrane.
RAMOS MENTALNO KA NI RONALDO NI MESSI NEMOFU IGRAT U JUVENTUSU. TU SE NAIME ONI NEBI PITALI NISTA.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ante, dominiras ka i Messi!Heinrich_Himmler wrote:Ronaldo ce imati privilegiju reci svojim sinovima da jeIgrao u vrijeme Lea MessijaEnd wrote:
:D
Guest- Guest
I onda idu govorit meni i bracali mi masturbiramo na Ronalda Daj obrišite tu lessiejvu spremu oko usta
bracalin kontenjer pod lokotom
End- Posts : 21177
2015-08-25
Bar znamo ko je zlatna lopta za 2017.-u...bafalo wrote:rekao bi čovjek čmarsa osvojila ligu kad ono real ima utakmicu u rukavu a leo jedva čeka 2 tjedna da može opet gledat zlatnu loptu na televiziji
Leo, velik si!
<3
Guest- Guest
Sekunde su me dijelile od točne prognoze, ali nisam bija SIGURANamper1950 wrote:Nisam siguran kao neki ali eto moja prognoza xscorpion wrote:Danas prskanje male barcelone. Neyčmar će na tribinama brisat suze
Guest- Guest
Vjerujem da će več sljedeći vikend vladat raspoloženje: sudačka mašinerija, namješteno sve da real osvoji, franco poslao tenkove...
Ti, Bafalo i Bracala sada:scorpion wrote:Vidim malom čmarendu se odjednom stvorio entuzijazam. Kakav mali beskarakterni cigan i beskičmenjak. Imaš li imalo obraza cigane raspali?
Opet se veseliš pirovim pobjedama majmune mali, kao i u ligi prvaka nad PSG-om (kad je sudačka mašinerija pogurala sakupljače željeza). Real osvaja i ligu i ligu prvaka, a ti ćeš opet kmečat o namještenom prvenstvu i prije nego što misliš
Guest- Guest
Bravo leo, prva dobra velika utakmica nakon dve godine...
I dalje 3 klase ispod SIN-a, najvećeg svih vremena
Guest- Guest
amper1950 wrote:Sekunde su me dijelile od točne prognoze, ali nisam bija SIGURANamper1950 wrote:Nisam siguran kao neki ali eto moja prognoza xscorpion wrote:Danas prskanje male barcelone. Neyčmar će na tribinama brisat suze
Ivan Rakitić: "Messi? Ako je neko iznenađen njegovim performansama, treba pregledati historiju nogometa."
"Možete da ga stavite na bilo koju poziciju na terenu, a on će i dalje da bude na istom nivou."
"Možete da ga stavite na bilo koju poziciju na terenu, a on će i dalje da bude na istom nivou."
2015-08-25
scorpion wrote:Da baš je genijalac, zabio iz povratne lopte u kontri 5 na 3. Ma zadivljen sam, kakav čarobnjakHeinrich_Himmler wrote:Scorpio jesi vidi NADCOVJEKA KAKO ZABIJA
Guest- Guest
Al zipa nicheta, koji paćenik-5 dana ništa ne piše po forumu, čak ni nakon što mu je hajduk silovao dinama...
Guest- Guest
End wrote:koga briga, nikad naboj nije bio manji jer je cijela sezona namještena, pa jedan neymar zbog pljeskanja sucu ne igra dok se zalizanom pederku progledalo milijun puta kroz prste, a baš je pred clasico i on trebao biti suspendiran pa je samo neymar izvukao deblji kraj o čemu mi pričamo.
Karakterscorpion wrote:Pokušava se jadnik ogradit na vrijeme i misli da će tu glupu foru neko popušit. A kad bi nekim čudom barcelona pobijedila večeras, potekla bi rijeka sperme po forumu
scorpion wrote:I onda idu govorit meni i bracali mi masturbiramo na Ronalda Daj obrišite tu lessiejvu spremu oko usta
Guest- Guest
Isplaci se, Bracala, dobro je to...Prele wrote: Bravo leo, prva dobra velika utakmica nakon dve godine...
Guest- Guest
Nema veze, meni je drago. Sjećam se večeri poslije PSG-a, isto je sperma curila na sve strane, a več sljedeći vikend se suze brisale. Samo nek mi daju materijala što višePrele wrote:Al zipa nicheta, koji paćenik-5 dana ništa ne piše po forumu, čak ni nakon što mu je hajduk silovao dinama...
hahahaha jadno malo ciganče, toliko te žalim da mi ne pada na pamet citirati tvoje gluparije, a ovo moje je sve na mjestu 100%.scorpion wrote:End wrote:koga briga, nikad naboj nije bio manji jer je cijela sezona namještena, pa jedan neymar zbog pljeskanja sucu ne igra dok se zalizanom pederku progledalo milijun puta kroz prste, a baš je pred clasico i on trebao biti suspendiran pa je samo neymar izvukao deblji kraj o čemu mi pričamo.Karakterscorpion wrote:Pokušava se jadnik ogradit na vrijeme i misli da će tu glupu foru neko popušit. A kad bi nekim čudom barcelona pobijedila večeras, potekla bi rijeka sperme po forumu
2015-08-25
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Similar topics
» Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50