Toca domoljubno predao firmu Hrvatskoj
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Toca domoljubno predao firmu Hrvatskoj
Do jaja.Srećko wrote:Gospa je uvijek pomagala Hrvatskoj, ponoći će i sad, ne treba previše brinuti o Todorićima
umjesto da padate u iskušenje da počinite zlo i grijeh molite se radije za pomoć Gospi od brze pomoći
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
E jebiga. Ne može bez linka.kaja wrote:nemam link, ali motivirao me domoljubni govor gazda Toce gdje predaje najuspješniju firmu u ruke Hrvatskoj.
i 60 miljardi duga.
- evo vam firma, jebite si mater , ja sam dovoljno ukrao!
kaja wrote:nemam link, ali motivirao me domoljubni govor gazda Toce gdje predaje najuspješniju firmu u ruke Hrvatskoj.
i 60 miljardi duga.
sami su to tražili i napravili su sve što su mogli da rusi ne preuzmu agrokor i dug
alvarez je možda mogao nešto napraviti jer je on bio namjesnik banaka i one bi tada možda i dale nešto love da se spase njihova ulaganja, ovako ne vjerujem da će i jedna banka dati lovu za plaće
Država ce povecati poreze, zadužit se i uzeti pare iz EU fondova i stvar rješena, za godinu dana Bugarska dostiže Croatiumarcellus wrote:kaja wrote:nemam link, ali motivirao me domoljubni govor gazda Toce gdje predaje najuspješniju firmu u ruke Hrvatskoj.
i 60 miljardi duga.
sami su to tražili i napravili su sve što su mogli da rusi ne preuzmu agrokor i dug
alvarez je možda mogao nešto napraviti jer je on bio namjesnik banaka i one bi tada možda i dale nešto love da se spase njihova ulaganja, ovako ne vjerujem da će i jedna banka dati lovu za plaće
Kermit-
2014-04-17
i to mu je sad hvala što je godinama zapošljavao i podizao sirotinju,koji je digao u nebesa hrvatsku poljoprivredu i cjelokupno hrvatsko gospodarstvo a sve na uštrb sebe i svoje obitelji.Njegova djeca su banane vidjela samo na slikama i to crno bijelim.
I još je sad bio fer pa je sve što je stvorio poklonio domovini koju neograničeno voli i nezahvalnom narodu koji na momente to nije prepoznao.
Preboljet će on svu tu nepravdu jer je oduvjek bio velik,najveći.Takvi ljudi se rađaju jednom u tisuću godina.
I još je sad bio fer pa je sve što je stvorio poklonio domovini koju neograničeno voli i nezahvalnom narodu koji na momente to nije prepoznao.
Preboljet će on svu tu nepravdu jer je oduvjek bio velik,najveći.Takvi ljudi se rađaju jednom u tisuću godina.
vili40-
2015-08-02
marcellus wrote:kaja wrote:nemam link, ali motivirao me domoljubni govor gazda Toce gdje predaje najuspješniju firmu u ruke Hrvatskoj.
i 60 miljardi duga.
A zasto bi banke preuzele Agrokor i dug, osim da pokusaju povratiti ulozeno na nacin da Alvarez razbija, prodaje, likvidira i opet prodaje kapitalnu i operativnu imovinu? Sto je cista fantazija, da se razumijemo. Banke se time ne bave, niti imaju strpljenja. Izvukle bi najvise iz Agrokora sto mogu do kraja financijske godine i bacile radnike(ce), makom iz kanala prodaje i distribucije na ulicu + dobavljaci, kooperanti, opg-ovi (dakle, cisti uteg na trzistu rada i nova socijala), tja nekih 100.000 ljudi. Vjerojatno vise, za novi pravac u Irsku da mogu Koly jebat mater.
Da ne bi jos na taj kredit dali 300 milijuna eura, cista navlakusa kako ne bi dobavljaci trazili Lex Agrokor.
Kako god okrenes, sranje, jedino sto ce Alvarez sad imati viska vremena za novi dance hit.
Guest- Guest
asilovski wrote:Postoji u ZTD proboj pravne osobnosti koji upravo služi za ove i ovakve lopine, ali to je čista fikcija za naš DORH. Osim toga on ima takav utjecaj da nogom otvsra Banske dvoreSrećko wrote:veber wrote:
todoriću sada sve oduzet. istjerat ga iz dvorca zajedno sa svom svojtom.
oduzet im svu imovinu. pokretnu i nepokretnu.
neka se jave na burzu.
ne možeš mu ništa uzet, dobit je na njemu, privatnoj osobi
dok su obveze na sasvim drugoj osobi, tj. množina, dugovi su na više pravnih osoba u sustavu Agrokora
kad na sudu pokrećeš postupak naplate možeš ga pokrenuti samo nad osobom na kojoj je dug, to je neki d.o.o., prethodno isplaćena dobit vlasniku pravne osobe ne može biti predmet naplate kao što ne mogu ni prethodno isplaćene plaće radnicima
Todorić je čist, on sad može u miru živjeti od rente
zato imaš one nezavisne revizorske kuće i računovodstvene savjetnike, oni čak i krivično odgovaraju umjesto Agrokora ako nešto nije po zakonu
Guest- Guest
Da se razumijemo sto se ovdje desilo, Rusi su napravili business intelligence hrvatskog gospodarstva, nasli su Agrokor kao slabu kariku i ponudili Todi kredu koju on nije mogao otplatiti.
Ideja je da se hibridnim ratom (a mi jesmo u hladnom ratu sa Rusijom, htjeli mi to priznati ili ne, svidjelo se to nama ili ne) nanese gospodarska steta i socijalno destabilizira Hrvatska, onako kako se vec probala politicki destabilizirati Crna Gora.
Ideja je da se hibridnim ratom (a mi jesmo u hladnom ratu sa Rusijom, htjeli mi to priznati ili ne, svidjelo se to nama ili ne) nanese gospodarska steta i socijalno destabilizira Hrvatska, onako kako se vec probala politicki destabilizirati Crna Gora.
Guest- Guest
Crnu Goru jedino mogu destabilizirati sa legalizacijom heroinakolerik wrote:Da se razumijemo sto se ovdje desilo, Rusi su napravili business intelligence hrvatskog gospodarstva, nasli su Agrokor kao slabu kariku i ponudili Todi kredu koju on nije mogao otplatiti.
Kermit-
2014-04-17
Jebiga, do juče ste se falili kako je isti pokupovao firme po Srbiji.
nemoj se previše radovati. prvo će stradati radnici u srbiji i bih...
2014-12-30
Ne radujem se. Jebe mi se. Frime u Srbiji, poput Frikoma, dobro rade. Za njih nema zime.
u svakom slučaju konzum ostaje što je i bio de facto socijalna služba
marcellus wrote:u svakom slučaju konzum ostaje što je i bio de facto socijalna služba
Kao i brodogradilista.
Guest- Guest
marcellus wrote:u svakom slučaju konzum ostaje što je i bio de facto socijalna služba
radnici se obogatili a vlasnici propali, kao i uvijek u socijalizmu
za propast Todorića kriv je socijalizam
Last edited by Srećko on Sat 8 Apr - 11:49; edited 1 time in total
Guest- Guest
dzango wrote:Jebiga, do juče ste se falili kako je isti pokupovao firme po Srbiji.
dzango, gledao sam jucer CZ kako je prodala utakmicu Turcima. Dovoljno znam o kosarci da mogu razluciti prodanu od postene utakmice. Jel imas ti neki komentar na ono?
Vjerojatno su Turci dali nesto klubu, igraci obje ekipe se kladili...vjerojatno ste zaradili koliko i mi sa Estoncima, samo niste imali tako dobar koeficijent.
Guest- Guest
kolerik wrote:dzango wrote:Jebiga, do juče ste se falili kako je isti pokupovao firme po Srbiji.
dzango, gledao sam jucer CZ kako je prodala utakmicu Turcima. Dovoljno znam o kosarci da mogu razluciti prodanu od postene utakmice. Jel imas ti neki komentar na ono?
Vjerojatno su Turci dali nesto klubu, igraci obje ekipe se kladili...vjerojatno ste zaradili koliko i mi sa Estoncima, samo niste imali tako dobar koeficijent.
I nije off-topic, pisem o ekonomiji Hrvatske i Srbije. Cista zarada.
Guest- Guest
kolerik wrote:Cista zarada.
Kratkoročno. Dugoročno čista katastrofa.
Guest- Guest
Nemam komentar jer ne gledam ni jednu utakmicu Cigana i apsolutno me interesuju. Jebeni FMP me interesuje isto koliko i Bamberg ili Cedevita.kolerik wrote:dzango wrote:Jebiga, do juče ste se falili kako je isti pokupovao firme po Srbiji.
majketi al´ga lupetaš.marcellus wrote:u svakom slučaju konzum ostaje što je i bio de facto socijalna služba
sada je odjednom soc služba, prije god je bio maloprodajni lanac u privatnim rukama.
zašto seronja nije prije godinu dvije prodao konzum texacou?
on će biti regionalni lider, hoće moj kurac.
jamnica nosi 40% agrokor grupe.
sabor postreljat zbog lex todorić, a todoriće zbog pljačke države i poreznih obveznika.
2014-12-30
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Mediji: MOL plaćao i Karamarkovu firmu
» Trojica Nišlija su pokrenuli firmu iz stana,
» Zapalio gazdi firmu jer mu nije dao plate
» Slikovnica
» Ministar Čorić novcima građana financira privatnu firmu
» Trojica Nišlija su pokrenuli firmu iz stana,
» Zapalio gazdi firmu jer mu nije dao plate
» Slikovnica
» Ministar Čorić novcima građana financira privatnu firmu