Padaju cijene privatnog smještaja? Samo u Dalmaciji prijavljeno novih 10 tisuća postelja, najviše u Zadarskoj županiji
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Padaju cijene privatnog smještaja? Samo u Dalmaciji prijavljeno novih 10 tisuća postelja, najviše u Zadarskoj županiji
A e ...ok ...idem ca gore ..vidimo se za pol ure.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Na oca je , nije na meni ....a mislim to prodat kasnije jer ja i onako neidem gore ...imam dole jednu parcelu na ravnome od 7 tisuca kvadrata ...evo moga bi se i sad zaletit jer stari oce ic vidit trišnje kako stoje.epikur37 wrote:Os prodat? Znam vdje je i kakav je put
a saće trišnje za mjesec dana :)
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Padaju cijene privatnog smještaja? Samo u Dalmaciji prijavljeno novih 10 tisuća postelja, najviše u Zadarskoj županiji
Cuvaj se poskoka,navodno su izgmizali:)RayMabus wrote:A e ...ok ...idem ca gore ..vidimo se za pol ure.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Na oca je , nije na meni ....a mislim to prodat kasnije jer ja i onako neidem gore ...imam dole jednu parcelu na ravnome od 7 tisuca kvadrata ...evo moga bi se i sad zaletit jer stari oce ic vidit trišnje kako stoje.epikur37 wrote:Os prodat? Znam vdje je i kakav je put
dijagram-
2015-08-09
Ray uz toliko atraktivne zemlje naći ćeš curu sigurno.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Uvatija sam blavora , mladi , oko 60 cm dužine al vidiš na njemu na licu da je mlad plus nije ni debeo kao stari i 60-ak centimetara dakle može još najmanje 10ak centimetara narast i mora se udebljat, odma se ispiša i izasra ....di su oni nema poskoka.dijagram wrote:Cuvaj se poskoka,navodno su izgmizali:)RayMabus wrote:A e ...ok ...idem ca gore ..vidimo se za pol ure.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Na oca je , nije na meni ....a mislim to prodat kasnije jer ja i onako neidem gore ...imam dole jednu parcelu na ravnome od 7 tisuca kvadrata ...evo moga bi se i sad zaletit jer stari oce ic vidit trišnje kako stoje.epikur37 wrote:Os prodat? Znam vdje je i kakav je put
Staviš mu nogu na glavu i pritisneš i onda ga samo rukom čapiš za glavu tako da mu držiš vilice da nemože otvorit usta.
Kucni ljubimci ....di su oni nema zmija , vratija sam ga posli odma u travu ...sad je prolice pa ih ima ...nakon po minute hoda odma sam ga naša ...zarasla trava pa moraš gledat ispred da ga nenagaziš a i da nebi bila prava zmija.
Epikur evo baš sam broja koliko je stabala trešanja ostalo ...oko 20-ak ...jbga shebalo ih nešto zadnjih godina pa dosta stabala propadalo pa smo ih vadili jer jednostavno pocela se sušit i to.
2014-04-11
Nevatam ženske na racun nekretnina ....nekretnine su tu samo kad kaže nece dat pichke onda ja pocmem nabrajt šta je izgubila.epikur37 wrote:Ray uz toliko atraktivne zemlje naći ćeš curu sigurno.
2014-04-11
imal struje gore longi
Ima. Ja nemam jer mi netreba al ima struje tj ima kuca okolo ...imaju struju.prckov wrote:imal struje gore longi
2014-04-11
voda?
To ti je primitivno razmišljanje ...zato sam i odheba ženske ...ponašaju se kao kurve ...ispada da se udaje za moj stan a ne za osobu.epikur37 wrote:Ray uz toliko atraktivne zemlje naći ćeš curu sigurno.
Ništa žene , to zaboravi ...kad bude pala matrijahalna imperija onda može ...neženja i niks potomstvo ...ja to sve popit i prokockat a necu kuji dat , nisu one zaslužile crno ispod nokta da im muški da a ne nekretnine , eno emancipirane su pa nek zarade za kruh.
Ja sam taj ženski spol odheba do pada matrijahalne imperije pa makar ga ja nedocekao nikad al imam svoja pravila i to ti je to i nema tu Boga da ce to prominit osim ako nebude po mome.
2014-04-11
Pa ima ovdje dole , neznam jel ima gore na 400 metara ...dole ima a ovo u brdu neznam ...nevjerujem da svugdje ima vodovodna cijev al pola Kozjaka je ima a ovo poviše u samom brdu ...neznam ...kako gdje.prckov wrote:voda?
2014-04-11
RayMabus wrote:To ti je primitivno razmišljanje ...zato sam i odheba ženske ...ponašaju se kao kurve ...ispada da se udaje za moj stan a ne za osobu.epikur37 wrote:Ray uz toliko atraktivne zemlje naći ćeš curu sigurno.
Ništa žene , to zaboravi ...kad bude pala matrijahalna imperija onda može ...neženja i niks potomstvo ...ja to sve popit i prokockat a necu kuji dat , nisu one zaslužile crno ispod nokta da im muški da a ne nekretnine , eno emancipirane su pa nek zarade za kruh.
Ja sam taj ženski spol odheba do pada matrijahalne imperije pa makar ga ja nedocekao nikad al imam svoja pravila i to ti je to i nema tu Boga da ce to prominit osim ako nebude po mome.
je al će te zadoviljt, moćeš joj raditi šta poželiš
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Epikur ja sam ipak zapovijednik ( jedan od ) GF , pripadnik Asthar komande , anđeoska hijerarhija ....jedan život mi je doslovno to : samo jedan život.
NEMA I ZABORAVI ...BIT CE KAKO JA KAŽEM ILI NECE BIT NIŠTA.
NEMA I ZABORAVI ...BIT CE KAKO JA KAŽEM ILI NECE BIT NIŠTA.
2014-04-11
Neraspravljam o svojim odlukama ...to je moj život ...mogu se i bacit s nebodera VI MI TO NECETE ZABRANIT.
AJ ĆAO ...KRAJ RASPRAVE.
TRPAJ.
AJ ĆAO ...KRAJ RASPRAVE.
TRPAJ.
2014-04-11
Više vrijedi ovaj blavor šta sam ga sad uvatija nego sve one stavljenje na hrpu zajedno.
Teški primitivizam : ako imaš love onda si ok a ako ne onda nisi.
Et nemam.
MA PUŠI KURAZ SMECARKE NAJOBICNIJE.
MRŠ
MRŠ
Teški primitivizam : ako imaš love onda si ok a ako ne onda nisi.
Et nemam.
MA PUŠI KURAZ SMECARKE NAJOBICNIJE.
MRŠ
MRŠ
2014-04-11
Nekvarite mi lijepi dan sa ženama ...odma dobijem popizditus kad mi netko tako šta spomene.
Želite li s menom ostat u analitickom umu tu temu nespominjite.
Odma minjam crte lica.
ZGROMIT CU VAS.
Želite li s menom ostat u analitickom umu tu temu nespominjite.
Odma minjam crte lica.
ZGROMIT CU VAS.
2014-04-11
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» U Zadarskoj županiji 28 donačelnika ostaje bez funkcije!
» Sendvicarima iz Beograda osiguran besplatan prijevoz do biralista u zadarskoj zupaniji
» Ultra : Pale cijene smještaja
» Do 2020. godine otvara se 22 tisuća novih radnih mjesta u turizmu, čak 13 tisuća u hotelima
» Cijene najma u ovom momentu padaju
» Sendvicarima iz Beograda osiguran besplatan prijevoz do biralista u zadarskoj zupaniji
» Ultra : Pale cijene smještaja
» Do 2020. godine otvara se 22 tisuća novih radnih mjesta u turizmu, čak 13 tisuća u hotelima
» Cijene najma u ovom momentu padaju
Page 4 of 4