Make-up baze
Page 1 of 1
Make-up baze
S obzirom da oči najčešće šminkam pigmentima koji su u prahu i skloni su rasipanju i brzom skidanju
s kapaka, dobra baza je poželjan preduvjet svakog šaranja po kapcima. Dosad sam isprobala:
Urban Decay Primer Potion Original
Najbolji primer od svih koje sam probala, bez pretjerivanja. Sjenila/pigmenti se mogu uredno nanijeti bez rasipanja,
lako se blendaju i boje su intenzivnije i živahnije. I ono što je najbitnije, ostaju postojane na očima cijeli dan bez da se
obrišu ili nakupe u naborima.
Urban Decay Primer Potion Eden
Matirajuća verzija originalnog primera. Odličan kada se želi ublažiti sjaj shimmerastih sjenila
ili za isticanje boja matiranih. Drži jednako dugo, a jedina mana mu je što nakon svakodnevne dugotrajne upotrebe
malo isušuje kapke.
NYX Eyeshadow Base
Jako loša baza. Nakon kratkog vremena sjenilo se počinje nakupljati u naborima, kao da je i nema.
Meni potpuno beskorisna. Jedna od rijetkih koja je letjela u smeće.
Art Deco Eyeshadow Base
Sasvim solidna baza za svaki dan. Sjenilo drži postojanim kakvih 5-6 sati, nešto kraće od UD-a. Jedina mana joj je pakiranje
zbog kojeg se brže suši i stvrdne. Al' opet, ništa što malo zagrijavanja ne može riješiti.
Make Up Factory Sensitive Eyeshadow Base
Očekivala sam puno više od njihove baze, s obzirom da inače volim njihovu kozmetiku. Međutim, jako me razočarala
jer, iako sjenila izgledaju ljepše s njom, nimalo ne produžuje njihovo trajanje na kapcima i veoma brzo se brišu i nakupljaju
u sredini kapka.
Too Faced Shadow Insurance
Odlična baza, odmah uz UDPP - razlike među njima su minimalne. Potrebna je jako mala količina za cijeli kapak, dugo drži i lijepo ističe boju.
Možda je malo sjajnija od UDPP Original i sjenila su malce blještavija s njom.
Pure Luxe Shadow Primer
Koliko god obožavala njihove pigmente (kupujem ih vjerno već godinama), toliko mi njihov primer uopće nije niti malo sjeo.
Vodenastiji je od ostalih baza koje su teksturom dosta gušće. Ne znam, nekako nisam primijetila neku razliku imala ga ili ne
na očima. Stavila sam ga svega nekoliko puta i jednostavno odustala.
Kakva su vaša iskustva s bazama za sjenila?
s kapaka, dobra baza je poželjan preduvjet svakog šaranja po kapcima. Dosad sam isprobala:
Urban Decay Primer Potion Original
Najbolji primer od svih koje sam probala, bez pretjerivanja. Sjenila/pigmenti se mogu uredno nanijeti bez rasipanja,
lako se blendaju i boje su intenzivnije i živahnije. I ono što je najbitnije, ostaju postojane na očima cijeli dan bez da se
obrišu ili nakupe u naborima.
Urban Decay Primer Potion Eden
Matirajuća verzija originalnog primera. Odličan kada se želi ublažiti sjaj shimmerastih sjenila
ili za isticanje boja matiranih. Drži jednako dugo, a jedina mana mu je što nakon svakodnevne dugotrajne upotrebe
malo isušuje kapke.
NYX Eyeshadow Base
Jako loša baza. Nakon kratkog vremena sjenilo se počinje nakupljati u naborima, kao da je i nema.
Meni potpuno beskorisna. Jedna od rijetkih koja je letjela u smeće.
Art Deco Eyeshadow Base
Sasvim solidna baza za svaki dan. Sjenilo drži postojanim kakvih 5-6 sati, nešto kraće od UD-a. Jedina mana joj je pakiranje
zbog kojeg se brže suši i stvrdne. Al' opet, ništa što malo zagrijavanja ne može riješiti.
Make Up Factory Sensitive Eyeshadow Base
Očekivala sam puno više od njihove baze, s obzirom da inače volim njihovu kozmetiku. Međutim, jako me razočarala
jer, iako sjenila izgledaju ljepše s njom, nimalo ne produžuje njihovo trajanje na kapcima i veoma brzo se brišu i nakupljaju
u sredini kapka.
Too Faced Shadow Insurance
Odlična baza, odmah uz UDPP - razlike među njima su minimalne. Potrebna je jako mala količina za cijeli kapak, dugo drži i lijepo ističe boju.
Možda je malo sjajnija od UDPP Original i sjenila su malce blještavija s njom.
Pure Luxe Shadow Primer
Koliko god obožavala njihove pigmente (kupujem ih vjerno već godinama), toliko mi njihov primer uopće nije niti malo sjeo.
Vodenastiji je od ostalih baza koje su teksturom dosta gušće. Ne znam, nekako nisam primijetila neku razliku imala ga ili ne
na očima. Stavila sam ga svega nekoliko puta i jednostavno odustala.
Kakva su vaša iskustva s bazama za sjenila?
Guest- Guest
Re: Make-up baze
angel_of_light_corpse
Pisala uglavnom na Glazbi, tamo i moderirala nekoć davno, al' nisam aktivna na iskonu već duže vrijeme
Pisala uglavnom na Glazbi, tamo i moderirala nekoć davno, al' nisam aktivna na iskonu već duže vrijeme
Guest- Guest
Ah ne znam onda....
Ja imam Gosh primer i ovaj gore art deco i s oba sam zadovoljna....malo vise preferiram tubice... ;)
Ja imam Gosh primer i ovaj gore art deco i s oba sam zadovoljna....malo vise preferiram tubice... ;)
Guest- Guest
Ne koristim baze inače, ali sam čula dosta pohvala za Urban Decay kozmetiku.
Zapravo sam kupila sam jednom Catrice primer, neloša stvar za produžavanje trajnosti i sjenila i ostatka make upa, ali je lice malo u komi sutra.
Zapravo sam kupila sam jednom Catrice primer, neloša stvar za produžavanje trajnosti i sjenila i ostatka make upa, ali je lice malo u komi sutra.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
To se ni ne koristi svaki dan med...za posebnihe prilike...silikon zacepljuje pore...
Guest- Guest
Primere za cijelo lice rijetko kad koristim, ali zato za kapke redovito kad stavljam sjenila.
Što se tiče Urban Decay kozmetike, prezadovoljna sam svakim njihovim proizvodom koji sam isprobala.
Što se tiče Urban Decay kozmetike, prezadovoljna sam svakim njihovim proizvodom koji sam isprobala.
Guest- Guest
Similar topics
» "Kuba-Krise 2.0" Plan za Ruske baze na Kubi,kao reakcija na US baze u Europi i Srednjem Istoku
» Baze NATO u Baru i kod Nikšića
» Njemačka povlači trupe iz turske baze
» Iran prikazao snimke podzemne raketne baze
» Iran bi da uspostavi pomorske baze u Siriji i Jemenu
» Baze NATO u Baru i kod Nikšića
» Njemačka povlači trupe iz turske baze
» Iran prikazao snimke podzemne raketne baze
» Iran bi da uspostavi pomorske baze u Siriji i Jemenu
Page 1 of 1