U Sarajevu se sprema repriza Potočara
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: U Sarajevu se sprema repriza Potočara
Pa tko zeli tu zajednicu, moronu? Ti si glup ne na kvadrat nego je tvoju glupost prosto nemoguce izmjeriti...ona kanta za djubre u siptarskom javnom wc je pametnija od tebe, svega mi...pizzon wrote:ne, ne bi smeo da pusti referendum o eventualnom obrazuvanje neke drzavne zajednice bih sa srbijomgovinda wrote:O cemu? O nezavisnosti RS? Ja jedva cekam da Dodik napravi tu gresku..i da unisti rs...pizzon wrote:garantujem da bakir ne bi smeo da pusti referendum
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
opa, evo bana....pizzon wrote:pederu, nabi ga caletugovinda wrote:Sta je, kanto? Nervozan? Hoces jos jednom da te nabijem? Ne bih ja ali kad sam trazis...pizzon wrote:kuso i repatoa, meni kanta za nabijanje,
marvo, yebi se
2016-11-17
da, tako se kenja kada se prikriva istinagovinda wrote:Pa tko zeli tu zajednicu, moronu? Ti si glup ne na kvadrat nego je tvoju glupost prosto nemoguce izmjeriti...ona kanta za djubre u siptarskom javnom wc je pametnija od tebe, svega mi...pizzon wrote:ne, ne bi smeo da pusti referendum o eventualnom obrazuvanje neke drzavne zajednice bih sa srbijomgovinda wrote:O cemu? O nezavisnosti RS? Ja jedva cekam da Dodik napravi tu gresku..i da unisti rs...pizzon wrote:garantujem da bakir ne bi smeo da pusti referendum
Guest- Guest
sta si ti napisao, meni, pa onda se zaligovinda wrote:opa, evo bana....pizzon wrote:pederu, nabi ga caletugovinda wrote:Sta je, kanto? Nervozan? Hoces jos jednom da te nabijem? Ne bih ja ali kad sam trazis...pizzon wrote:kuso i repatoa, meni kanta za nabijanje,
marvo, yebi se
Guest- Guest
Ma ti srbendo samo znas psovati roditelje, to je jedino sto znas...sreca tvoja pa admini ne prate svaku tvoju glupost koju pises pa neces dobiti ban...ali spomeni mi oca jos jednom bogami hoces...
2016-11-17
rekao sam da si kanta za nabijanje (nogom)....pizzon wrote:sta si ti napisao, meni, pa onda se zaligovinda wrote:opa, evo bana....pizzon wrote:pederu, nabi ga caletugovinda wrote:Sta je, kanto? Nervozan? Hoces jos jednom da te nabijem? Ne bih ja ali kad sam trazis...pizzon wrote:kuso i repatoa, meni kanta za nabijanje,
marvo, yebi se
2016-11-17
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Pobjeze pizdon, dodje druga pizda...
2016-11-17
Praznina... Polucovek...govinda wrote:Pobjeze pizdon, dodje druga pizda...
o svetom stefanu govoris ili o sebi?Stanojko wrote:Praznina... Polucovek...govinda wrote:Pobjeze pizdon, dodje druga pizda...
2016-11-17
Polu...covek...govinda wrote:o svetom stefanu govoris ili o sebi?Stanojko wrote:Praznina... Polucovek...govinda wrote:Pobjeze pizdon, dodje druga pizda...
Necud a se mijesam, vi ste sebi izabralis vece takvi kakvi jesu..nego pizdon pobjeze...ili imate raspored smjena na forumu?Stanojko wrote:Polu...covek...govinda wrote:o svetom stefanu govoris ili o sebi?Stanojko wrote:Praznina... Polucovek...govinda wrote:Pobjeze pizdon, dodje druga pizda...
2016-11-17
Tuga...govinda wrote:Necud a se mijesam, vi ste sebi izabralis vece takvi kakvi jesu..nego pizdon pobjeze...ili imate raspored smjena na forumu?Stanojko wrote:Polu...covek...govinda wrote:o svetom stefanu govoris ili o sebi?Stanojko wrote:Praznina... Polucovek...govinda wrote:Pobjeze pizdon, dodje druga pizda...
tuga i zalost....zar nema niko pametniji u Srbiji da dodje na ovaj forum?Stanojko wrote:Tuga...govinda wrote:Necud a se mijesam, vi ste sebi izabralis vece takvi kakvi jesu..nego pizdon pobjeze...ili imate raspored smjena na forumu?Stanojko wrote:Polu...covek...govinda wrote:o svetom stefanu govoris ili o sebi?Stanojko wrote:
Praznina... Polucovek...
2016-11-17
Kad vidim nekog kao sto si ti, uhvati me neka tuga... Ni mrznja, ni prezir...samo tuga... Neobjasnjivo...
Last edited by Stanojko on 14/3/2017, 14:13; edited 1 time in total (Reason for editing : a)
2014-04-19
Ma ne bi ova pizda isla da je stvarno u opasnosti...dzango wrote:Valjda ovaj put neće da promaše.
zivis da umres umres da zivis vjecno
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Nama su pozornost uviek ometale one koje se nisu zamotavale.Sora wrote:Ne mogu zamisliti da u učionici bude neka zamotana profa ..to bi sasvim odvuklo paznju ucenika .
Ne treba im osigurati ništa, neka si ih sami grade. A zabraniti financiranje novcem iz zemalja koje ne poštuju vjerske slobode.Sora wrote:S druge strane arapskim i muslimanskim vjernicima treba osigurati dzamije i molitve u njima.
Nadam se da se ovaj put Vučić neće osjećati promašenim.
Merkel: Srbija ispunjava standarde EU, reforme idu napred
[size=38]
[/size]
Nemačka kancelarka Angela Merkel pohvalila je premijera Srbije Aleksandra Vučića za reforme koje je sproveo u svojoj zemlji omogućivši tako ekonomski boljitak, te činjenicu da Srbija isupnjava EU standrade, čemu je, istakla je, dokaz otvaranje novih poglavlja.
BERLIN - Nemačka kancelarka Angela Merkel pohvalila je premijera Srbije Aleksandra Vučića za reforme koje je sproveo u svojoj zemlji omogućivši tako ekonomski boljitak, te činjenicu da Srbija isupnjava EU standrade, čemu je, istakla je, dokaz otvaranje novih poglavlja.
Ona je, na zajedničkoj konferenciji za štampu, uoči razgovora sa premijerom Vučićem, kazala je da želi da se saradnja njene zemlje sa Srbijom učvrsti i dalje razvija, zbog čega je, istakla je, dobro što je premijer Vučić sproveo značajne reforme, i pored pojedinih opiranja.
http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=314700
[size=38]
[/size]
Nemačka kancelarka Angela Merkel pohvalila je premijera Srbije Aleksandra Vučića za reforme koje je sproveo u svojoj zemlji omogućivši tako ekonomski boljitak, te činjenicu da Srbija isupnjava EU standrade, čemu je, istakla je, dokaz otvaranje novih poglavlja.
BERLIN - Nemačka kancelarka Angela Merkel pohvalila je premijera Srbije Aleksandra Vučića za reforme koje je sproveo u svojoj zemlji omogućivši tako ekonomski boljitak, te činjenicu da Srbija isupnjava EU standrade, čemu je, istakla je, dokaz otvaranje novih poglavlja.
Ona je, na zajedničkoj konferenciji za štampu, uoči razgovora sa premijerom Vučićem, kazala je da želi da se saradnja njene zemlje sa Srbijom učvrsti i dalje razvija, zbog čega je, istakla je, dobro što je premijer Vučić sproveo značajne reforme, i pored pojedinih opiranja.
http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=314700
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Repriza na Bleiburgu:Hrvati opet položili oružije
» '' REPRIZA RAČANOVA POTEZA IZ 2003. TKO SU LJUDI KOJI BI U SLUČAJU POBJEDE SDP-a MOGLI VODITI DRŽAVU Bernardić formirao vladu u sjeni: Potencijalni ministri novi su ljudi u politici''
» Nešto se sprema...
» Sprema li se "reciklaža" u IDLIBU?
» Tko sprema askere za novi rat
» '' REPRIZA RAČANOVA POTEZA IZ 2003. TKO SU LJUDI KOJI BI U SLUČAJU POBJEDE SDP-a MOGLI VODITI DRŽAVU Bernardić formirao vladu u sjeni: Potencijalni ministri novi su ljudi u politici''
» Nešto se sprema...
» Sprema li se "reciklaža" u IDLIBU?
» Tko sprema askere za novi rat
Page 3 of 4