Od Hrvatske traže 3,5 milijardi dolara odštete za Srbe, Rome i Židove žrtve NDH
Page 32 of 33
Page 32 of 33 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33
Re: Od Hrvatske traže 3,5 milijardi dolara odštete za Srbe, Rome i Židove žrtve NDH
Hahahaha, govi ubi ih ko zečevegovinda wrote:Prva Karadjordjeva zastava (je li ono mjesec i zvijezda na njoj?)
Guest- Guest
Re: Od Hrvatske traže 3,5 milijardi dolara odštete za Srbe, Rome i Židove žrtve NDH
a neće priznati :Dgovinda wrote:pizzon Turkily arkadas :)))Noor wrote:çok güzel :)govinda wrote:Evo tebi jedna pjesma, da se sjetis brace Turaka ti
Guest- Guest
Srbi nisu prihvatili tursku kulturu i uticaj, sta ces....tre911 wrote:Hahahaha, govi ubi ih ko zečevegovinda wrote:Prva Karadjordjeva zastava (je li ono mjesec i zvijezda na njoj?)
2016-11-17
Pa i najstariji poznati hrvatski grb ima zvijezdu i polumjesec,a možeš ga vidjeti na kruni iznad šahovnice na današnjem grbu RH.tre911 wrote:Hahahaha, govi ubi ih ko zečevegovinda wrote:Prva Karadjordjeva zastava (je li ono mjesec i zvijezda na njoj?)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nece :D a voli sutliju...i zvuk zurli...Noor wrote:a neće priznati :Dgovinda wrote:pizzon Turkily arkadas :)))Noor wrote:çok güzel :)govinda wrote:Evo tebi jedna pjesma, da se sjetis brace Turaka ti
2016-11-17
Ovo je najstariji poznati hrvatski grb.
Prama tome nemamo ze zašta rugati Srbima.
2014-04-22
da, samo je ono slavenski polumjesec i zvijezda Danica...polegnut je polumjesec..ovo je tebra muslimanski polumjesec i zvijezda na slavenskim bojama...jastreb wrote:Pa i najstariji poznati hrvatski grb ima zvijezdu i polumjesec,a možeš ga vidjeti na kruni iznad šahovnice na današnjem grbu RH.tre911 wrote:Hahahaha, govi ubi ih ko zečevegovinda wrote:Prva Karadjordjeva zastava (je li ono mjesec i zvijezda na njoj?)
2016-11-17
kad bi znali pravo okultno porijeklo polumjeseca i zvijezde,mislim kako ih prvo muslimani nikad ne bi koristili,doduše ISIL i Saudijska Arabija možda čak i znaju,zato su im zastave takve kakve jesu.jastreb wrote:Pa i najstariji poznati hrvatski grb ima zvijezdu i polumjesec,a možeš ga vidjeti na kruni iznad šahovnice na današnjem grbu RH.tre911 wrote:Hahahaha, govi ubi ih ko zečevegovinda wrote:Prva Karadjordjeva zastava (je li ono mjesec i zvijezda na njoj?)
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
kao sto sam ti vec rekao maloprije, slavenski simbol...ni nalik mjesecu i zvijezdi na muslimanskim zastavama...jastreb wrote:
2016-11-17
Ne bih reko. Osim toga čak su i zvijezde iste. Nisu petokrake,kao kod Turaka i drugih muslimana.govinda wrote:da, samo je ono slavenski polumjesec i zvijezda Danica...polegnut je polumjesec..ovo je tebra muslimanski polumjesec i zvijezda na slavenskim bojama...jastreb wrote:Pa i najstariji poznati hrvatski grb ima zvijezdu i polumjesec,a možeš ga vidjeti na kruni iznad šahovnice na današnjem grbu RH.tre911 wrote:Hahahaha, govi ubi ih ko zečevegovinda wrote:Prva Karadjordjeva zastava (je li ono mjesec i zvijezda na njoj?)
Inače polumjesec ortodoksni muslimani,poput vehabita smatraju kao antiislamski znak..
2014-04-22
onda si corav...na muslimanskim zastavama nije nikad pokazana donja cetvrtina mjeseca, nego mladjak...a to za polumjesec i vehabije to si procitao u Glasu Srpske, pretpostavljam? Oni su eksperti za vehabije...jastreb wrote:Ne bih reko. Osim toga čak su i zvijezde iste. Nisu petokrake,kao kod Turaka i drugih muslimana.govinda wrote:da, samo je ono slavenski polumjesec i zvijezda Danica...polegnut je polumjesec..ovo je tebra muslimanski polumjesec i zvijezda na slavenskim bojama...jastreb wrote:Pa i najstariji poznati hrvatski grb ima zvijezdu i polumjesec,a možeš ga vidjeti na kruni iznad šahovnice na današnjem grbu RH.tre911 wrote:Hahahaha, govi ubi ih ko zečevegovinda wrote:Prva Karadjordjeva zastava (je li ono mjesec i zvijezda na njoj?)
Inače polumjesec ortodoksni muslimani,poput vehabita smatraju kao antiislamski znak..
2016-11-17
Ne. To sam čuo na YT. Predavanje Zijada Ljakića,vodećeg vehabista u BIH.govinda wrote: a to za polumjesec i vehabije to si procitao u Glasu Srpske, pretpostavljam? Oni su eksperti za vehabije...
2014-04-22
Ali čovjek je upravu.Takođe sam se iznenadio kada sam otkrio kako se ta dva simbola(polumjesec i petokraka) zajedno ili pojedinačno,koriste u nekim okultnim praksama.Mislim kako ti simboli više imaju zajedničko s Iblisom,nego s prorokom Muhamedom.jastreb wrote:Ne. To sam čuo na YT. Predavanje Zijada Ljakića,vodećeg vehabista u BIH.govinda wrote: a to za polumjesec i vehabije to si procitao u Glasu Srpske, pretpostavljam? Oni su eksperti za vehabije...
2015-07-23
Baš si se lijepo opisao, i sebe i srbiju. Nije li stefan lazarević ono vaš svetac? A ko je stefan lazarević jeli kvislinže, prodana dušo,jajaro i slično a? Nije li taj omogućio turcima da vladaju srbijom 500 godina? Nije li taj turski vazal zabio nož u leđa kršćanima kada su se borili protiv turaka?pizzon wrote:kvislinzi, izdajice, prodane duse, jajare, gnjide i sl. kurve okupatorske !Iknar je gay wrote:Kako se zovu oni koji podržaju okupatore vlastite zemlje ?pizzon wrote:ne prezirem nista tako snazno kao cinjenicu da je truska okupirala balkangovinda wrote:Evo tebi jedna pjesma, da se sjetis brace Turaka ti
ne postoji nista sl. od cega zestoka zairem
Guest- Guest
nemam pojma ko je taj....a koliko vidim i on se razumije u to ko Mara u kriv kurac...Zijo i jastreb u pravu a milijardu ostalih muslimana u krivu....jastreb wrote:Ne. To sam čuo na YT. Predavanje Zijada Ljakića,vodećeg vehabista u BIH.govinda wrote: a to za polumjesec i vehabije to si procitao u Glasu Srpske, pretpostavljam? Oni su eksperti za vehabije...
2016-11-17
vi se antifasisti i u Islam razumijete....Iknar je gay wrote:Ali čovjek je upravu.Takođe sam se iznenadio kada sam otkrio kako se ta dva simbola(polumjesec i petokraka) zajedno ili pojedinačno,koriste u nekim okultnim praksama.Mislim kako ti simboli više imaju zajedničko s Iblisom,nego s prorokom Muhamedom.jastreb wrote:Ne. To sam čuo na YT. Predavanje Zijada Ljakića,vodećeg vehabista u BIH.govinda wrote: a to za polumjesec i vehabije to si procitao u Glasu Srpske, pretpostavljam? Oni su eksperti za vehabije...
2016-11-17
Pa da, oni se samo tako češljaju ali di bi oni to...govinda wrote:Srbi nisu prihvatili tursku kulturu i uticaj, sta ces....tre911 wrote:Hahahaha, govi ubi ih ko zečevegovinda wrote:Prva Karadjordjeva zastava (je li ono mjesec i zvijezda na njoj?)
Guest- Guest
Ne,ali razumijem se u nešto drugo,te sam se susretao s tim simbolima u nečemu što nema baš neke direktne veze s islamom.A sad sviđalo se to vama ili ne,Vehabiti imaju najispravnije tumačenje islama.govinda wrote:vi se antifasisti i u Islam razumijete....Iknar je gay wrote:Ali čovjek je upravu.Takođe sam se iznenadio kada sam otkrio kako se ta dva simbola(polumjesec i petokraka) zajedno ili pojedinačno,koriste u nekim okultnim praksama.Mislim kako ti simboli više imaju zajedničko s Iblisom,nego s prorokom Muhamedom.jastreb wrote:Ne. To sam čuo na YT. Predavanje Zijada Ljakića,vodećeg vehabista u BIH.govinda wrote: a to za polumjesec i vehabije to si procitao u Glasu Srpske, pretpostavljam? Oni su eksperti za vehabije...
2015-07-23
Ovo nije takav polumjesec. I bome se imamo zašto rugati srbima. Evo pogledaj pizdona kako je lijepo opisao srbiju i srpski narod pa reci da nisu za sprdnju stvoreni.jastreb wrote:
Guest- Guest
Ma da, 500 godina su uspjeli da sacuvaju europske vrednote. Jeste da su malo mrki i djevojke im crnokose ali to je zbog sunca na srpskom moru...tre911 wrote:Pa da, oni se samo tako češljaju ali di bi oni to...govinda wrote:Srbi nisu prihvatili tursku kulturu i uticaj, sta ces....tre911 wrote:Hahahaha, govi ubi ih ko zečevegovinda wrote:Prva Karadjordjeva zastava (je li ono mjesec i zvijezda na njoj?)
2016-11-17
sad mi je jasno zasto se vi rugate ovim forumskim antifasistima. Mislim, stvarno su za ruganje, tu su negdje na nivou 1,1 pizon...tre911 wrote:Ovo nije takav polumjesec. I bome se imamo zašto rugati srbima. Evo pogledaj pizdona kako je lijepo opisao srbiju i srpski narod pa reci da nisu za sprdnju stvoreni.jastreb wrote:
2016-11-17
Page 32 of 33 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33
Similar topics
» Dominion od Fox Newsa traži 1.6 milijardi dolara odštete.
» Srbija u panici!Hebrang trazi da plate 300 milijardi dolara ratne odstete
» komemoraciju za Srbe, Židove, Rome i antifašiste bez Srba, Židova, Roma i antifašista, čudniju od električne cigarete, sojinog mlijeka i bezalkoholnog radlera s okusom grejpa.
» Nizozemski sud: Rusija mora isplatiti 50 milijardi odštete Khodorkovskom
» Hrvati sve više mrze, najviše Srbe i Rome!
» Srbija u panici!Hebrang trazi da plate 300 milijardi dolara ratne odstete
» komemoraciju za Srbe, Židove, Rome i antifašiste bez Srba, Židova, Roma i antifašista, čudniju od električne cigarete, sojinog mlijeka i bezalkoholnog radlera s okusom grejpa.
» Nizozemski sud: Rusija mora isplatiti 50 milijardi odštete Khodorkovskom
» Hrvati sve više mrze, najviše Srbe i Rome!
Page 32 of 33