Od Hrvatske traže 3,5 milijardi dolara odštete za Srbe, Rome i Židove žrtve NDH
Page 17 of 33
Page 17 of 33 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 25 ... 33
Re: Od Hrvatske traže 3,5 milijardi dolara odštete za Srbe, Rome i Židove žrtve NDH
Nevjeeovatni su...evo se i Draze odricu po drugi put jer su se uplasili da mozda mogu biti tuzeni za njegove zlocine...objasnili smo im sve, sto su glupi pa ne mogu da shvate njihov problem...Roy_Bean wrote:srblje je stvarno nešto posebno...dobijaju po ušima već 15 strana, a oni i dalje misle da su u prednosti...
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
Re: Od Hrvatske traže 3,5 milijardi dolara odštete za Srbe, Rome i Židove žrtve NDH
al se presude ukidaju....Beli wrote:maggie13 wrote:Hocete mu opet sudit?:D ;P :0)
da je ziv, itekako bi mu se sudilo. mrtvom coveku se ne sudi...
Guest- Guest
Niko se ne odriče Draže. Bože sačuvaj. Nismo mi ko neki da se odreknemo vere i prodamo je za večeru.govinda wrote:Nevjeeovatni su...evo se i Draze odricu po drugi put jer su se uplasili da mozda mogu biti tuzeni za njegove zlocine...objasnili smo im sve, sto su glupi pa ne mogu da shvate njihov problem...Roy_Bean wrote:srblje je stvarno nešto posebno...dobijaju po ušima već 15 strana, a oni i dalje misle da su u prednosti...
Pa hajd opsuj..tako to ide kod tebe..prvo u nedostatku argumenata potegnes balija, ustasa a onda pocnes da psujes...dzango wrote:Kojim činjenicama. Sa Vajmarskom republikom i Sudetom? Toliko gluposti nisam odavno pročitao. Za članove porodice se javi adminu, jebo te on i ti njega.govinda wrote:I u nedostatku argumenata jer sam vas unistio cinjenicama i dokazima vi pocinjete prizemno vrijedjanje. Samo da vas upozorim, roditelje ne spominjite, ako vam nije jasno zasto, pitajte dzanga....
2016-11-17
Stanojko wrote:Ali ne razumes... Nikad nista nije bilo rvacka pre NDH...marcellus wrote:Stanojko wrote:Hahahahahahaha...Ko velis, onda bi moglo i Nemackoj da se vrati pola Evrope, Kijev, Minsk i sl?marcellus wrote:dzango wrote:
Misliš FNRJ? YU nije naslednica NDH ali HR jeste, što se najbolje vidi po tome što isplaćuje penzije za vreme provedeno u ustašama. YU to nije radila i samim tim nije naslednica NDH.
ako hr jest nasljednica NDH, nema problema, mi ćemo dati odštetu, al onda da vratite odštetu koju je sfrj već za to isto dobila od njemačke, ne može dvaput odšteta za isto od dvije pravne osobe. I da vratite teritorij koji je imala NDH, ako smo nasljednici NDH. Ono do Zemuna. Uključujući i Zemun. Makar ne znam koji će nam kurac, al tako reda radi.
to nikad nije bila njemačka.
kad je to Zemun bio Srbija... austro ugarski grad naseljen rvatima...
Normalno da se ukidaju kada je reč o montiranim procesima.Noor wrote:al se presude ukidaju....Beli wrote:maggie13 wrote:Hocete mu opet sudit?:D ;P :0)
govinda wrote:Sto u prevodu znaci da je nevin jer ne postoji vise presuda kojom je oglasen krivim...jesi shvatio najzad?Beli wrote:govinda wrote:Pa ponistena je presuda i on nije kriv.. kontas ti to? Presuda nistavna, nije kriv...drago mi je sto se trudis da dokazes da je Draza bio zlocinac ali jebi ga, srbijanski sud rekao da nije....Beli wrote:govinda wrote:
Presuda je proglasena nistavnom i od tog momenta Draza nije kriv, kontas ti to, einstein?
a kontas ti da sudija nije ulazio da li je mihailovic kriv ili ne za ono sta mu je stavljeno optuznicom na teret.
presuda je proglasena nistavom iz proceduralnih razloga zbog pravila povrede krivicnog postupka i osnovnih postulata krivicnog prava.
ali obzirom da si gkk, a uz to i pravno nepismen-ne sprecava te da lupas kao otvoren prozor.
nije rekao da li je kriv ili ne, vec je samo ukinuo presudu i ona ne proizvodi pravno dejstvo...
tako je, ali ne i rehabilitovanim za dela koja mu se stavljaju na teret-sto znaci da je sud ukinuo presudu iz proceduralnih razloga.
a da te malo poducim pravnicki, da se vise ne prolupavas-sud ukida presude iz nekoliko razloga:
1.) nepravilno i pogresno utvrdjeno cinjenicno stanje
2.) pogresna primena materijalnog prava (KZ i ZKP)
3.) povrede odredaba krivicnog postupka (iz kog razloga je sud i ukinuo presudu mihailovicu)
4.) odluke o krivicnoj sankciji
samo jedan od ovih uslova je dovoljan da sud ukine ili preinaci presudu.
Guest- Guest
Evo se tvoj decko Beli odrekao...nema sexa veceras? Gdje da das dupe nekom ko se odrekao Draze, naravno...dzango wrote:Niko se ne odriče Draže. Bože sačuvaj. Nismo mi ko neki da se odreknemo vere i prodamo je za večeru.govinda wrote:Nevjeeovatni su...evo se i Draze odricu po drugi put jer su se uplasili da mozda mogu biti tuzeni za njegove zlocine...objasnili smo im sve, sto su glupi pa ne mogu da shvate njihov problem...Roy_Bean wrote:srblje je stvarno nešto posebno...dobijaju po ušima već 15 strana, a oni i dalje misle da su u prednosti...
2016-11-17
Zašto ne bi psovao kada set ista fela obojica? Psovao sam i tebe i njega još onaj dan kada sam dobio ban. Ovaj nije imao šta da kaže.govinda wrote:Pa hajd opsuj..tako to ide kod tebe..prvo u nedostatku argumenata potegnes balija, ustasa a onda pocnes da psujes...dzango wrote:Kojim činjenicama. Sa Vajmarskom republikom i Sudetom? Toliko gluposti nisam odavno pročitao. Za članove porodice se javi adminu, jebo te on i ti njega.govinda wrote:I u nedostatku argumenata jer sam vas unistio cinjenicama i dokazima vi pocinjete prizemno vrijedjanje. Samo da vas upozorim, roditelje ne spominjite, ako vam nije jasno zasto, pitajte dzanga....
Noor wrote:al se presude ukidaju....Beli wrote:maggie13 wrote:Hocete mu opet sudit?:D ;P :0)
da ponovimo-zasto se presude ukidaju?
3.) povrede odredaba krivicnog postupka (iz kog razloga je sud i ukinuo presudu mihailovicu)
Guest- Guest
Presuda je proglasena nistavnom u cjelosti, da li znas sta to znaci? Nema presude, nema krivice...jesi stvarno toliko glup pa meni pravniku pokusavas objasnajvati sta znaci proglasenje presude nistavnom?Beli wrote:govinda wrote:Sto u prevodu znaci da je nevin jer ne postoji vise presuda kojom je oglasen krivim...jesi shvatio najzad?Beli wrote:govinda wrote:Pa ponistena je presuda i on nije kriv.. kontas ti to? Presuda nistavna, nije kriv...drago mi je sto se trudis da dokazes da je Draza bio zlocinac ali jebi ga, srbijanski sud rekao da nije....Beli wrote:
a kontas ti da sudija nije ulazio da li je mihailovic kriv ili ne za ono sta mu je stavljeno optuznicom na teret.
presuda je proglasena nistavom iz proceduralnih razloga zbog pravila povrede krivicnog postupka i osnovnih postulata krivicnog prava.
ali obzirom da si gkk, a uz to i pravno nepismen-ne sprecava te da lupas kao otvoren prozor.
nije rekao da li je kriv ili ne, vec je samo ukinuo presudu i ona ne proizvodi pravno dejstvo...
tako je, ali ne i rehabilitovanim za dela koja mu se stavljaju na teret-sto znaci da je sud ukinuo presudu iz proceduralnih razloga.
a da te malo poducim pravnicki, da se vise ne prolupavas-sud ukida presude iz nekoliko razloga:
2016-11-17
Danas je Srbija i nema Hrvata.marcellus wrote:Stanojko wrote:Ali ne razumes... Nikad nista nije bilo rvacka pre NDH...marcellus wrote:Stanojko wrote:Hahahahahahaha...Ko velis, onda bi moglo i Nemackoj da se vrati pola Evrope, Kijev, Minsk i sl?marcellus wrote:
ako hr jest nasljednica NDH, nema problema, mi ćemo dati odštetu, al onda da vratite odštetu koju je sfrj već za to isto dobila od njemačke, ne može dvaput odšteta za isto od dvije pravne osobe. I da vratite teritorij koji je imala NDH, ako smo nasljednici NDH. Ono do Zemuna. Uključujući i Zemun. Makar ne znam koji će nam kurac, al tako reda radi.
to nikad nije bila njemačka.
kad je to Zemun bio Srbija... austro ugarski grad naseljen rvatima...
pa opsuj opet...kad si toliko "hrabar"...dzango wrote:Zašto ne bi psovao kada set ista fela obojica? Psovao sam i tebe i njega još onaj dan kada sam dobio ban. Ovaj nije imao šta da kaže.govinda wrote:Pa hajd opsuj..tako to ide kod tebe..prvo u nedostatku argumenata potegnes balija, ustasa a onda pocnes da psujes...dzango wrote:Kojim činjenicama. Sa Vajmarskom republikom i Sudetom? Toliko gluposti nisam odavno pročitao. Za članove porodice se javi adminu, jebo te on i ti njega.govinda wrote:I u nedostatku argumenata jer sam vas unistio cinjenicama i dokazima vi pocinjete prizemno vrijedjanje. Samo da vas upozorim, roditelje ne spominjite, ako vam nije jasno zasto, pitajte dzanga....
2016-11-17
Nije se nigde odrekao. Što tebe svrbi, to je već druga stvar.govinda wrote:Evo se tvoj decko Beli odrekao...nema sexa veceras? Gdje da das dupe nekom ko se odrekao Draze, naravno...dzango wrote:Niko se ne odriče Draže. Bože sačuvaj. Nismo mi ko neki da se odreknemo vere i prodamo je za večeru.govinda wrote:Nevjeeovatni su...evo se i Draze odricu po drugi put jer su se uplasili da mozda mogu biti tuzeni za njegove zlocine...objasnili smo im sve, sto su glupi pa ne mogu da shvate njihov problem...Roy_Bean wrote:srblje je stvarno nešto posebno...dobijaju po ušima već 15 strana, a oni i dalje misle da su u prednosti...
govinda wrote:Evo se tvoj decko Beli odrekao...nema sexa veceras? Gdje da das dupe nekom ko se odrekao Draze, naravno...dzango wrote:Niko se ne odriče Draže. Bože sačuvaj. Nismo mi ko neki da se odreknemo vere i prodamo je za večeru.govinda wrote:Nevjeeovatni su...evo se i Draze odricu po drugi put jer su se uplasili da mozda mogu biti tuzeni za njegove zlocine...objasnili smo im sve, sto su glupi pa ne mogu da shvate njihov problem...Roy_Bean wrote:srblje je stvarno nešto posebno...dobijaju po ušima već 15 strana, a oni i dalje misle da su u prednosti...
budite malo kreativniji, bagro undeadovska.
sve moje fore kupite (viber grupa, pusenje ispod stola itd.)
da li vas toliko jebu ganglije da ne mozete nista svoje da smislite?
Guest- Guest
Slucajno se ponistavaju presude mrtvom ratnom zlocincu i to nije rehabilitacija :D
2014-04-12
kako nije, kaze da bi mu se itekako sudilo opet da je ziv....dzango wrote:Nije se nigde odrekao. Što tebe svrbi, to je već druga stvar.govinda wrote:Evo se tvoj decko Beli odrekao...nema sexa veceras? Gdje da das dupe nekom ko se odrekao Draze, naravno...dzango wrote:Niko se ne odriče Draže. Bože sačuvaj. Nismo mi ko neki da se odreknemo vere i prodamo je za večeru.govinda wrote:Nevjeeovatni su...evo se i Draze odricu po drugi put jer su se uplasili da mozda mogu biti tuzeni za njegove zlocine...objasnili smo im sve, sto su glupi pa ne mogu da shvate njihov problem...Roy_Bean wrote:srblje je stvarno nešto posebno...dobijaju po ušima već 15 strana, a oni i dalje misle da su u prednosti...
2016-11-17
Prvo ti meni vređaj prababu pa ću da ti dam opet po pički bez problema.govinda wrote:pa opsuj opet...kad si toliko "hrabar"...dzango wrote:Zašto ne bi psovao kada set ista fela obojica? Psovao sam i tebe i njega još onaj dan kada sam dobio ban. Ovaj nije imao šta da kaže.govinda wrote:Pa hajd opsuj..tako to ide kod tebe..prvo u nedostatku argumenata potegnes balija, ustasa a onda pocnes da psujes...dzango wrote:Kojim činjenicama. Sa Vajmarskom republikom i Sudetom? Toliko gluposti nisam odavno pročitao. Za članove porodice se javi adminu, jebo te on i ti njega.govinda wrote:I u nedostatku argumenata jer sam vas unistio cinjenicama i dokazima vi pocinjete prizemno vrijedjanje. Samo da vas upozorim, roditelje ne spominjite, ako vam nije jasno zasto, pitajte dzanga....
govinda wrote:Presuda je proglasena nistavnom u cjelosti, da li znas sta to znaci? Nema presude, nema krivice...jesi stvarno toliko glup pa meni pravniku pokusavas objasnajvati sta znaci proglasenje presude nistavnom?Beli wrote:govinda wrote:Sto u prevodu znaci da je nevin jer ne postoji vise presuda kojom je oglasen krivim...jesi shvatio najzad?Beli wrote:govinda wrote:
Pa ponistena je presuda i on nije kriv.. kontas ti to? Presuda nistavna, nije kriv...drago mi je sto se trudis da dokazes da je Draza bio zlocinac ali jebi ga, srbijanski sud rekao da nije....
ti pravnik? budi bog sa nama...
mada me ne cudi nista, ipak skoro svaka garaza danas u PIH nosi naziv fakulteta...
Guest- Guest
Sa seljačinom, to znamo odavno.Noor wrote:pusti, pa znamo s kim imamo posla.tre911 wrote:Jel ti seljačino možeš nešto drugo smisliti osim tih gadljivih seksističkih govnarija? NIkada od tebe muškarca, samo si tek smrdljivi čejen bio i ostao.dzango wrote:Čekaj da te pukne po čelu pa onda komentariši.Noor wrote:ne volim kajganudzango wrote:
Samo ti ljubi ljute rane i ne beri brigu
Guest- Guest
Naravno da bi mu se sudilo. To je redovan proces prilikom ukidanja ranijih presuda.govinda wrote:kako nije, kaze da bi mu se itekako sudilo opet da je ziv....dzango wrote:Nije se nigde odrekao. Što tebe svrbi, to je već druga stvar.govinda wrote:Evo se tvoj decko Beli odrekao...nema sexa veceras? Gdje da das dupe nekom ko se odrekao Draze, naravno...dzango wrote:Niko se ne odriče Draže. Bože sačuvaj. Nismo mi ko neki da se odreknemo vere i prodamo je za večeru.govinda wrote:
Nevjeeovatni su...evo se i Draze odricu po drugi put jer su se uplasili da mozda mogu biti tuzeni za njegove zlocine...objasnili smo im sve, sto su glupi pa ne mogu da shvate njihov problem...
Page 17 of 33 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 25 ... 33
Similar topics
» Dominion od Fox Newsa traži 1.6 milijardi dolara odštete.
» Srbija u panici!Hebrang trazi da plate 300 milijardi dolara ratne odstete
» komemoraciju za Srbe, Židove, Rome i antifašiste bez Srba, Židova, Roma i antifašista, čudniju od električne cigarete, sojinog mlijeka i bezalkoholnog radlera s okusom grejpa.
» Nizozemski sud: Rusija mora isplatiti 50 milijardi odštete Khodorkovskom
» Hrvati sve više mrze, najviše Srbe i Rome!
» Srbija u panici!Hebrang trazi da plate 300 milijardi dolara ratne odstete
» komemoraciju za Srbe, Židove, Rome i antifašiste bez Srba, Židova, Roma i antifašista, čudniju od električne cigarete, sojinog mlijeka i bezalkoholnog radlera s okusom grejpa.
» Nizozemski sud: Rusija mora isplatiti 50 milijardi odštete Khodorkovskom
» Hrvati sve više mrze, najviše Srbe i Rome!
Page 17 of 33