"Ubij Srbina"
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: "Ubij Srbina"
Vučić je klaun no dobro mu ide diplomacija i zavaravanje masa no vec sam to par puta rekao da jednom ce morat i otic s vlasti a tek onda pocima šou program jer ce ispast da je ispraznija državnu kasu i čao đaci.Beli wrote:to mu je strategija, u beogradu navijacke grupe-u unutrasjnosti lokalne siledzije...
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
RayMabus wrote:Vučić je klaun no dobro mu ide diplomacija i zavaravanje masa no vec sam to par puta rekao da jednom ce morat i otic s vlasti a tek onda pocima šou program jer ce ispast da je ispraznija državnu kasu i čao đaci.Beli wrote:to mu je strategija, u beogradu navijacke grupe-u unutrasjnosti lokalne siledzije...
vucic je daleko od klovna. on je inteligentni psihopata koji sa svojim kartelom, koga predvodi zajedno sa batom, terorise celu srbiju. evo sta je o tome rekao jeremic:
https://twitter.com/jeremic_vuk/status/840165404668510208
Guest- Guest
Slabo pratim te detalje ...i onako mi netreba puno da nekoga psihološki .....šta je.Beli wrote:RayMabus wrote:Vučić je klaun no dobro mu ide diplomacija i zavaravanje masa no vec sam to par puta rekao da jednom ce morat i otic s vlasti a tek onda pocima šou program jer ce ispast da je ispraznija državnu kasu i čao đaci.Beli wrote:to mu je strategija, u beogradu navijacke grupe-u unutrasjnosti lokalne siledzije...
vucic je daleko od klovna. on je inteligentni psihopata koji sa svojim kartelom, koga predvodi zajedno sa batom, terorise celu srbiju. evo sta je o tome rekao jeremic:
https://twitter.com/jeremic_vuk/status/840165404668510208
Ambiciozni patološki lažov bez memorije od jucer.
2014-04-11
jastreb wrote:Budalo!
mozda, ali ti si lazov, zato sto pokusavas da prodas metaforicnu kenjazu i rijecanima kao srbima,
koja u ovom kontkestu treba da bude " igrokaz " a ne realnost. da, ovo je repriza naci realnosti
na hr tribinama. ubij srbina, u bilo kom kontekstu znaci to sto pise i to sto je izgovoreno,
simbolizuje poklic kojim se poziv na ubijanje srba.
Guest- Guest
Glup si ...je tocno je da se to skandira nažalost al u ovom slucaju to ima jednu drugu konotaciju.pizzon wrote:jastreb wrote:Budalo!
mozda, ali ti si lazov, zato sto pokusavas da prodas metaforicnu kenjazu i rijecanima kao srbima,
koja u ovom kontkestu treba da bude " igrokaz " a ne realnost. da, ovo je repriza naci realnosti
na hr tribinama. ubij srbina, u bilo kom kontekstu znaci to sto pise i to sto je izgovoreno,
simbolizuje poklic kojim se poziv na ubijanje srba.
2014-04-11
Air Serbia projekat, smanjio posetu Srbiji a svaka poseta je nosila novac.RayMabus wrote:Vučić je klaun no dobro mu ide diplomacija i zavaravanje masa no vec sam to par puta rekao da jednom ce morat i otic s vlasti a tek onda pocima šou program jer ce ispast da je ispraznija državnu kasu i čao đaci.Beli wrote:to mu je strategija, u beogradu navijacke grupe-u unutrasjnosti lokalne siledzije...
Ranije sa Easyjet se moglo tamo i vamo za 60 eura, dok sada Air Serbia trazi oko 200.
Easyjet bio pun, dok sa Air Serbia kad sam isao, poluprazna.
On se hvali a napravio je stetu u milijardama eura.
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Nadam se da izgubi vlast, iako nema ko da ga zameni.
2014-08-25
pa on će svakako izgubiti vlast, ukoliko ga izaberete za predsjednika srbije...
2015-08-08
Reklamiraju WIFI koji u avionu nema a ni ova vina nisam video, osim nekih sendvica u celofanu, koje im vracaju nazad.
2014-08-25
BMK za Vučića , pa vi ga birate ne mi , imamo dovoljno problema i sa svojim klošarima na vlasti.
2014-04-11
ČOVEK ODNEO TELEVIZOR NA SERVIS JER SVE VREME PRIKAZUJE SAMO VUČIĆA
[size=18]društvo
12/03/2017
Autor: Nenad Milosavljević
[/size]
[size=18]društvo
12/03/2017
Autor: Nenad Milosavljević
[/size]
2014-08-25
Ponovit ću kako su BBB u Zagrebu svojevremeno dočekali Armadu također ćirilićnim natpisom i transparaentom na kojem je bio srp i čekić.
Armada je originalno uzvratila: Jučer Croatia, danas Dinamo, sutra Jugoslavija.
Armada je originalno uzvratila: Jučer Croatia, danas Dinamo, sutra Jugoslavija.
Za Pižona, svu forumsku četničad i njihove jatake!pizzon wrote:Na utakmici u Splitu uzvikivano "Ubij Srbina"
NAVIJAČ, koji je u subotu upao sa sjevera na travnjak poljudskog stadiona i s hvataljkom za pirotehniku pojurio za sucem, 22-godišnji je Dominik Mamić iz Cerića kraj Vinkovaca.
ae
sin tezaka iz velog varaosa podno merjana justo
nije cudno da me nervoza uhvati kad 3 dana u komadu provedem u "ko to more platit" splitu
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Hrvatski i ukrajinski navijači pevali na utakmici "Ubij, ubij, Srbina"
» Hrvati i Ukrajinci skandirali UBIJ SRBINA! Velika bruka na meču Lige Evrope
» Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
» Hrvati ne mogu bez " ubij srbina "
» Srbin Srbinu u Hrvatskoj viče "Ubij Srbina
» Hrvati i Ukrajinci skandirali UBIJ SRBINA! Velika bruka na meču Lige Evrope
» Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
» Hrvati ne mogu bez " ubij srbina "
» Srbin Srbinu u Hrvatskoj viče "Ubij Srbina
Page 5 of 5