"Ubij Srbina"
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: "Ubij Srbina"
Sad ti može Baja Maki Kninđa snimt novi videospot i ubacit ovo ( ovu scenografiju ) u pjesmu : Morem plovi jedna mala barka.Serbinho-3 wrote:Ne znaju ni cirilicu a pisu kao...........ono E i A nije onako, vec ' vako e /a.........
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Zapravo, Vi Srbi se sramite činjenice da ste zapravo Hrvati...Iknar je gay wrote:Svi ste vi iskompleksirani katolički Srbi koji se stidite svog porijekla,od tuda sve te frustracije sa Srbima.Ako su Turčinu(čitaj katoliku) ruke krvave do lakta,onda su poturici do ramena,da bi se dokazao u novoj vjeri.
red wolf-
2016-02-10
Ovime je dokazao da je BMK kudikamo popularniji od MPT,a o čemu sam još na pokojnom net.hr forumu pokrenuo i debatu.RayMabus wrote:Sad ti može Baja Maki Kninđa snimt novi videospot i ubacit ovo ( ovu scenografiju ) u pjesmu : Morem plovi jedna mala barka.Serbinho-3 wrote:Ne znaju ni cirilicu a pisu kao...........ono E i A nije onako, vec ' vako e /a.........
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sloboda. Malo prije si na drugoj temi pisao kako svak može biti što želi i da se granice trebaju rušiti.red wolf wrote:Zapravo, Vi Srbi se sramite činjenice da ste zapravo Hrvati...Iknar je gay wrote:Svi ste vi iskompleksirani katolički Srbi koji se stidite svog porijekla,od tuda sve te frustracije sa Srbima.Ako su Turčinu(čitaj katoliku) ruke krvave do lakta,onda su poturici do ramena,da bi se dokazao u novoj vjeri.
2014-04-22
To je problem vas Srba...Sloboda bi vas slomila...Zato živite laž...Tako vam je lakše...jastreb wrote:Sloboda. Malo prije si na drugoj temi pisao kako svak može biti što želi i da se granice trebaju rušiti.red wolf wrote:Zapravo, Vi Srbi se sramite činjenice da ste zapravo Hrvati...Iknar je gay wrote:Svi ste vi iskompleksirani katolički Srbi koji se stidite svog porijekla,od tuda sve te frustracije sa Srbima.Ako su Turčinu(čitaj katoliku) ruke krvave do lakta,onda su poturici do ramena,da bi se dokazao u novoj vjeri.
red wolf-
2016-02-10
Dobro,što ti želiš???red wolf wrote:To je problem vas Srba...Sloboda bi vas slomila...Zato živite laž...Tako vam je lakše...jastreb wrote:Sloboda. Malo prije si na drugoj temi pisao kako svak može biti što želi i da se granice trebaju rušiti.red wolf wrote:Zapravo, Vi Srbi se sramite činjenice da ste zapravo Hrvati...Iknar je gay wrote:Svi ste vi iskompleksirani katolički Srbi koji se stidite svog porijekla,od tuda sve te frustracije sa Srbima.Ako su Turčinu(čitaj katoliku) ruke krvave do lakta,onda su poturici do ramena,da bi se dokazao u novoj vjeri.
S jedne strane spočitavaš Srbima kako "žive laž",a ne navodiš niti o kakvoj se to laži radi,a s druge strane promoviraš,odobravaš i propagiraš najveće moguće laži,proglašavajući ih istinom.
Primjerice onu o tzv rodnoj ideologiji,gdje neki Haso,ako sebi utuvi u glavu da je Fata,može biti (i) Fata???!!!
Što ti uopće hoćeš?
2014-04-22
Ja više volim kad se šire noge.Ground Biscuits wrote:nek se ljubv širi
2014-04-22
Da budeš slobodan!jastreb wrote:Dobro,što ti želiš???red wolf wrote:To je problem vas Srba...Sloboda bi vas slomila...Zato živite laž...Tako vam je lakše...jastreb wrote:Sloboda. Malo prije si na drugoj temi pisao kako svak može biti što želi i da se granice trebaju rušiti.red wolf wrote:Zapravo, Vi Srbi se sramite činjenice da ste zapravo Hrvati...Iknar je gay wrote:Svi ste vi iskompleksirani katolički Srbi koji se stidite svog porijekla,od tuda sve te frustracije sa Srbima.Ako su Turčinu(čitaj katoliku) ruke krvave do lakta,onda su poturici do ramena,da bi se dokazao u novoj vjeri.
S jedne strane spočitavaš Srbima kako "žive laž",a ne navodiš niti o kakvoj se to laži radi,a s druge strane promoviraš,odobravaš i propagiraš najveće moguće laži,proglašavajući ih istinom.
Primjerice onu o tzv rodnoj ideologiji,gdje neki Haso,ako sebi utuvi u glavu da je Fata,može biti (i) Fata???!!!
Što ti uopće hoćeš?
red wolf-
2016-02-10
makar bile i rutave...;) ili kak vi velite runjave...jastreb wrote:Ja više volim kad se šire noge.Ground Biscuits wrote:nek se ljubv širi
2015-08-08
Sad bi još i birali...michaellcmacha wrote:makar bile i rutave...;) ili kak vi velite runjave...jastreb wrote:Ja više volim kad se šire noge.Ground Biscuits wrote:nek se ljubv širi
2014-04-22
kraljevski, kako parlaju cirilicu.
vidi se da im je to maternji jezik...
Guest- Guest
Ja sam cuo za tog Baju Malog Mindzu, pardon Knindzu, mada ne znam pesme a za ovu prvi put cujem i vidim.jastreb wrote:Ovime je dokazao da je BMK kudikamo popularniji od MPT,a o čemu sam još na pokojnom net.hr forumu pokrenuo i debatu.RayMabus wrote:Sad ti može Baja Maki Kninđa snimt novi videospot i ubacit ovo ( ovu scenografiju ) u pjesmu : Morem plovi jedna mala barka.Serbinho-3 wrote:Ne znaju ni cirilicu a pisu kao...........ono E i A nije onako, vec ' vako e /a.........
Torcida zna vise i prate vise od Srba te pesme Cetnicke ili sta vec da jeste.
Cetnici Torcida.
Serbinho-3- Posts : 27695
2014-08-25
to je stara cetnicka pjesma...jastreb wrote:To se ne odnosi na same Srbe,već na navijače Rijeke,koje glupani iz Torcide i BBB uvijek povezuju sa Srbima.
Transparent "Morem plovi jedna mala barka" (inače poznata pjesma Baje Malog Knindže)odnosi se na Riječane koji su (oko 1.000 njih) došli u Split brodom.
Ne seri,kad ne znaš.
2016-11-17
Einstein, cirilica je pismo, nije jezik....Beli wrote:kraljevski, kako parlaju cirilicu.
2016-11-17
Nažalost, vi ste izgubljeni slučaj...I nema više tko da vas spasi...
red wolf-
2016-02-10
Serbinho-3 wrote:Ja sam cuo za tog Baju Malog Mindzu, pardon Knindzu, mada ne znam pesme a za ovu prvi put cujem i vidim.jastreb wrote:Ovime je dokazao da je BMK kudikamo popularniji od MPT,a o čemu sam još na pokojnom net.hr forumu pokrenuo i debatu.RayMabus wrote:Sad ti može Baja Maki Kninđa snimt novi videospot i ubacit ovo ( ovu scenografiju ) u pjesmu : Morem plovi jedna mala barka.Serbinho-3 wrote:Ne znaju ni cirilicu a pisu kao...........ono E i A nije onako, vec ' vako e /a.........
Cetnici Torcida.
prodala se picketina, eno ga peva na sns skupu jebo mu pas mater alkoholicarsku.
a kleo sam se u njega...
Guest- Guest
pa rekoh ja da si ti naš domaći... Mirkove pjesme su ti drage srcu, ipak je on opjevao tvoje kmindžice...:)))Beli wrote:Serbinho-3 wrote:Ja sam cuo za tog Baju Malog Mindzu, pardon Knindzu, mada ne znam pesme a za ovu prvi put cujem i vidim.jastreb wrote:Ovime je dokazao da je BMK kudikamo popularniji od MPT,a o čemu sam još na pokojnom net.hr forumu pokrenuo i debatu.RayMabus wrote:Sad ti može Baja Maki Kninđa snimt novi videospot i ubacit ovo ( ovu scenografiju ) u pjesmu : Morem plovi jedna mala barka.Serbinho-3 wrote:Ne znaju ni cirilicu a pisu kao...........ono E i A nije onako, vec ' vako e /a.........
Cetnici Torcida.
prodala se picketina, eno ga peva na sns skupu jebo mu pas mater alkoholicarsku.
a kleo sam se u njega...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
michaellcmacha wrote:pa rekoh ja da si ti naš domaći... Mirkove pjesme su ti drage srcu, ipak je on opjevao tvoje kmindžice...:)))Beli wrote:Serbinho-3 wrote:Ja sam cuo za tog Baju Malog Mindzu, pardon Knindzu, mada ne znam pesme a za ovu prvi put cujem i vidim.jastreb wrote:Ovime je dokazao da je BMK kudikamo popularniji od MPT,a o čemu sam još na pokojnom net.hr forumu pokrenuo i debatu.RayMabus wrote:
Sad ti može Baja Maki Kninđa snimt novi videospot i ubacit ovo ( ovu scenografiju ) u pjesmu : Morem plovi jedna mala barka.
Cetnici Torcida.
a kleo sam se u njega...
zare i goci su jos neokaljani...
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Hrvatski i ukrajinski navijači pevali na utakmici "Ubij, ubij, Srbina"
» Hrvati i Ukrajinci skandirali UBIJ SRBINA! Velika bruka na meču Lige Evrope
» Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
» Hrvati ne mogu bez " ubij srbina "
» Srbin Srbinu u Hrvatskoj viče "Ubij Srbina
» Hrvati i Ukrajinci skandirali UBIJ SRBINA! Velika bruka na meču Lige Evrope
» Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
» Hrvati ne mogu bez " ubij srbina "
» Srbin Srbinu u Hrvatskoj viče "Ubij Srbina
Page 3 of 5