"Ubij Srbina"
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: "Ubij Srbina"
BBB i Torcida Riječane smatraju Srbima,pa otuda i transparent i uzvici.pizzon wrote:jastreb wrote:Budalo!
ne kenjaj, m.z. ne priznaje te kenjaz
Sa pravim Srbima to nema veze.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ok.Ovo je pomalo neozbiljno.Od kud tebi ili bilo kome drugom pravo određivati koji su pravi Srbi a koji krivi ?jastreb wrote:BBB i Torcida Riječane smatraju Srbima,pa otuda i transparent i uzvici.pizzon wrote:jastreb wrote:Budalo!
To je isto kao kada netko pravi razlike među Hrvatima,pa kaže mi smo pravi Hrvati,Hercegovci nisu ili kad Heregovci misle kako su zapravo oni pravi Hrvati više od onih rođenih u Hrvatskoj.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Eto vidiš,I onda će opet jastreb kazat kako su Riječanji manje vrijedni Srbi od ostalih.mocni majmun wrote:
2015-07-23
Nisam u to ulazio,iako sam ovdje više puta istaknuo kako Janjevci nemaju veze sa Hrvatima,a što sam potkrijepio i znanstvenim analizama.Iknar je gay wrote:Ok.Ovo je pomalo neozbiljno.Od kud tebi ili bilo kome drugom pravo određivati koji su pravi Srbi a koji krivi ?jastreb wrote:BBB i Torcida Riječane smatraju Srbima,pa otuda i transparent i uzvici.pizzon wrote:jastreb wrote:Budalo!
To je isto kao kada netko pravi razlike među Hrvatima,pa kaže mi smo pravi Hrvati,Hercegovci nisu ili kad Heregovci misle kako su zapravo oni pravi Hrvati više od onih rođenih u Hrvatskoj.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kakve to ima veze,ako se Janjevci osjećaju Hrvatima i vjeruju da to jesu,onda tko im može uskratiti to pravo.Isto tako je i s Riječanima,ako se oni osjećaju Srbima zašto im uskraćivati njihovo pravo.jastreb wrote:Nisam u to ulazio,iako sam ovdje više puta istaknuo kako Janjevci nemaju veze sa Hrvatima,a što sam potkrijepio i znanstvenim analizama.Iknar je gay wrote:Ok.Ovo je pomalo neozbiljno.Od kud tebi ili bilo kome drugom pravo određivati koji su pravi Srbi a koji krivi ?jastreb wrote:BBB i Torcida Riječane smatraju Srbima,pa otuda i transparent i uzvici.pizzon wrote:jastreb wrote:Budalo!
Pa i Dubrovčani su najčišći katolički Srbi,ali se time ne hvale.
2015-07-23
Svi ste vi iskompleksirani katolički Srbi koji se stidite svog porijekla,od tuda sve te frustracije sa Srbima.Ako su Turčinu(čitaj katoliku) ruke krvave do lakta,onda su poturici do ramena,da bi se dokazao u novoj vjeri.
2015-07-23
Iknar je gay wrote:Svi ste vi iskompleksirani katolički Srbi koji se stidite svog porijekla,od tuda sve te frustracije sa Srbima.Ako su Turčinu(čitaj katoliku) ruke krvave do lakta,onda su poturici do ramena,da bi se dokazao u novoj vjeri.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Bome kad je idiot i tebi uspio dignuti živac onda je jasno o kakvom se imbecilu radi.jastreb wrote:Kakve to veze ima sa temom???pizzon wrote:Atletski savez Srbije je dobio zeleno svetlo za izgradnju novog stadiona
Iz Evropske atletske federacije smo dobili informaciju da ukoliko sagradimo stadion iza bloka 45 do 2021. godine, imamo velike šanse da dobijemo organizaciju Evropskog atletskog prvenstva na otvorenom 2024.godine – rekao je Vučić.
bice, uz B. pomoc
Ti si totalno odlepio.
Bedak jedan!
Guest- Guest
Ja neznam tko je s time opterecen .....osim tebe.Iknar je gay wrote:Svi ste vi iskompleksirani katolički Srbi koji se stidite svog porijekla,od tuda sve te frustracije sa Srbima.Ako su Turčinu(čitaj katoliku) ruke krvave do lakta,onda su poturici do ramena,da bi se dokazao u novoj vjeri.
2014-04-11
Ovo je stvarno melodična i milozvučna pjesma.RayMabus wrote:Iknar je gay wrote:Svi ste vi iskompleksirani katolički Srbi koji se stidite svog porijekla,od tuda sve te frustracije sa Srbima.Ako su Turčinu(čitaj katoliku) ruke krvave do lakta,onda su poturici do ramena,da bi se dokazao u novoj vjeri.
2015-07-23
Šta ja imam s tim ? Nisam ni katolik,ni pravoslavac a boga mi ni Turčin.RayMabus wrote:Ja neznam tko je s time opterecen .....osim tebe.Iknar je gay wrote:Svi ste vi iskompleksirani katolički Srbi koji se stidite svog porijekla,od tuda sve te frustracije sa Srbima.Ako su Turčinu(čitaj katoliku) ruke krvave do lakta,onda su poturici do ramena,da bi se dokazao u novoj vjeri.
2015-07-23
Opterecen si necim pa misliš da su i drugi ....vec sam reako šta mislim o tim parolama Ubij il nešto nekoga samo šta je druge nacionalnosti itd itd itd ...Hajduk ce dobit kaznu al Torcidu boli kuraz ....Iknar je gay wrote:Šta ja imam s tim ? Nisam ni katolik,ni pravoslavac a boga mi ni Turčin.RayMabus wrote:Ja neznam tko je s time opterecen .....osim tebe.Iknar je gay wrote:Svi ste vi iskompleksirani katolički Srbi koji se stidite svog porijekla,od tuda sve te frustracije sa Srbima.Ako su Turčinu(čitaj katoliku) ruke krvave do lakta,onda su poturici do ramena,da bi se dokazao u novoj vjeri.
... no da su im spustili vrhunski ....jesu.
2014-04-11
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
bolesno...
rijeka izgubila 2 boda protiv uvijek neugodnog hajduka u fantasticnoj atmosferi
torcida izgubila zdrav razum , ponovo
rijeka izgubila 2 boda protiv uvijek neugodnog hajduka u fantasticnoj atmosferi
torcida izgubila zdrav razum , ponovo
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
Živeće ćirilica dok je Torcide.RayMabus wrote:A onda kažu ....da čirilica izumire.
Ne znaju ni cirilicu a pisu kao...........ono E i A nije onako, vec ' vako e /a.........
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
Sad ti može Baja Maki Kninđa snimt novi videospot i ubacit ovo ( ovu scenografiju ) u pjesmu : Morem plovi jedna mala barka.Serbinho-3 wrote:Ne znaju ni cirilicu a pisu kao...........ono E i A nije onako, vec ' vako e /a.........
2014-04-11
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Hrvatski i ukrajinski navijači pevali na utakmici "Ubij, ubij, Srbina"
» Hrvati i Ukrajinci skandirali UBIJ SRBINA! Velika bruka na meču Lige Evrope
» Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
» Hrvati ne mogu bez " ubij srbina "
» Srbin Srbinu u Hrvatskoj viče "Ubij Srbina
» Hrvati i Ukrajinci skandirali UBIJ SRBINA! Velika bruka na meču Lige Evrope
» Pogledajte sramotno skandiranje Hrvata i Albanaca:Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina"
» Hrvati ne mogu bez " ubij srbina "
» Srbin Srbinu u Hrvatskoj viče "Ubij Srbina
Page 2 of 5