LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
i neke budale imaju obraza porediti ga sa najbolji veznjakom današnjice, lukom modrićem...
Guest- Guest
Direktor policije Michael Stein je dodao: "Status igrača Bartre se promijenio tijekom večeri iz lakše ozlijeđenog u ozbiljno ozlijeđenog."
Španjolski branič je odmah prevezen u bolnicu i u trenutku obraćanja medijima je bio na operaciji ruke na kojoj je slomio radijus i malene koščice
Španjolski branič je odmah prevezen u bolnicu i u trenutku obraćanja medijima je bio na operaciji ruke na kojoj je slomio radijus i malene koščice
Guest- Guest
amper1950 wrote:Direktor policije Michael Stein je dodao: "Status igrača Bartre se promijenio tijekom večeri iz lakše ozlijeđenog u ozbiljno ozlijeđenog."
slomljena mu je podlaktica i bukvalno izrešetana ruka komadima stakla.
Guest- Guest
sva sreća da su neymar i suarez bili nešto bolji kako si samo glup štakoruPrele wrote:i neke budale imaju obraza porediti ga sa najbolji veznjakom današnjice, lukom modrićem...
End- Posts : 21177
2015-08-25
jedno slovo nije napisano o penalu i crvenom, još uvijek traje kompenzacija od 2009.
2015-08-25
kakve su to male kvote na bayern? šta si kladionice umišljaju da mogu podcjenjivat real?
koji je k taj bayern da je toliki favorit?
koji je k taj bayern da je toliki favorit?
Guest- Guest
Veceras karanje bavaraca. Sigurno jos nisu zaboravili kako ih je sin prosli put isprskao u sred Munchena
kako gluperda upija šeme od mentora gluperde nišanskoga, majku vam cigansku glupu vama su svi sinovi
2015-08-25
scorpion-
2014-04-18
karlo je za alžirskog srećkovića doktor nauke ali ne igraju treneri pa bi trebalo bit zanimljivo
kod jednog nije birao sredstvanowitzki wrote:Messi je smjenio vise trenera u svojoj karijeri nego predsjednik palerma
End1899 wrote:kako gluperda upija šeme od mentora gluperde nišanskoga, majku vam cigansku glupu vama su svi sinovi
nisanim ti i gadjam u kevinu picku, gluperdo ciganska...
Guest- Guest
Interesantno je kako si zaboravio da je kroz povijest vise puta po picki dobiio real od bayerna nego obrnuto...scorpion wrote:Veceras karanje bavaraca. Sigurno jos nisu zaboravili kako ih je sin prosli put isprskao u sred Munchena
A lik koji je peder jer nije u dtanju napravit dite ni jednoj od svojih picaka veceras se nece ni vidit
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kako mislis manchesterski sin..... ta nije li se deklarirani peder krivio i kmecao da zeli u real i da mu je u unitedu kao u zatvoru... manchesterski sinovi su GIGGS SCHOLES GARY NEVILLE KOJI SU DO KRAJA OSTALI UZ SVIJ KLUB A NE POBJEGLI ODMAH KAO PICKEscorpion wrote:Manchesterski sin, siptaru glupi iz Zagorja
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Vojvodo brate, znas da si mi drag i da te postujem, ali veceras smo na suprotnim stranama
Ma samo ti uzivaj nogomet je samo igra...
2015-09-13
Dva giganta koji nisu 100% cisti ali ni blizu nisu drzavnom projektu iz humske koji su najvece zlo u svijetu sportsPrele wrote:sudar 2 drzavna projekta...
2015-09-13
Tako je. Mi smo braca po ideologijiHeinrich_Himmler wrote:Ma samo ti uzivaj nogomet je samo igra...
SIEG HEILscorpion wrote:Tako je. Mi smo braca po ideologijiHeinrich_Himmler wrote:Ma samo ti uzivaj nogomet je samo igra...
2015-09-13
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50