LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
A sutra ces se i ti osjecat kao i End danasnowitzki wrote:E sad ces vidjet kako se uzvrat igra, od 90 minuta, 75 ce prelezat djubrentini a ne ko onaj cirkus kolorado od parisa
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ne plaši se, sutra najveći svih vremena piša po drž. projektu iz minkena...
Guest- Guest
Ja sam se pomirio radi one alzirske prevare na klupi da ce real ispast, ako ne-super
nowitzki-
2014-04-27
Alzirske prevare od trenera, inace se zna da je za mene zidane najveci nogometas svih vremena
Ali kao trener je kurcina nad kurcinama
Ali kao trener je kurcina nad kurcinama
nowitzki-
2014-04-27
Klasa higuain opeg nestqo u velikoj utakmici
nowitzki-
2014-04-27
Ali je rodjeni pobednik, tako da i uz skromno trenersko znannje ima rezultate...
Guest- Guest
nowitzki wrote:E sad ces vidjet kako se uzvrat igra, od 90 minuta, 75 ce prelezat djubrentini a ne ko onaj cirkus kolorado od parisa
Guest- Guest
Ima kad kroos svaku utakmicu gadja ramosa u glavu, takvo iskustvo imam i jaPrele wrote:Ali je rodjeni pobednik, tako da i uz skromno trenersko znannje ima rezultate...
nowitzki-
2014-04-27
Jebeš ti trenera koji nikad nema neki plan B, i koji ne može iznenaditi,zaigrati drugačije. Ova Barcelona uvik igra isto, i ako nalete na momčad koji je defanzivno dobra imaju probleme. Što im vridi 65 % posjeda lopte. Umisto da tu izvuku remi ili minimalan poraz,oni s tri komada u svojoj bez gola u protivničkoj mreži. Iako je u nogometu sve moguće,Juventus nije PSG!
Guest- Guest
To govoriš na početku svake sezoneoperw wrote:kao što rekoh na početku sezone, Juventus osvaja
Guest- Guest
Juventus je po statistikama i rezultatima najveći klub svih vremena. smiješno je prozivat farsu za plan B osim čestitat na časnom porazu bolje se nije moglo.amper1950 wrote:Jebeš ti trenera koji nikad nema neki plan B, i koji ne može iznenaditi,zaigrati drugačije. Ova Barcelona uvik igra isto, i ako nalete na momčad koji je defanzivno dobra imaju probleme. Što im vridi 65 % posjeda lopte. Umisto da tu izvuku remi ili minimalan poraz,oni s tri komada u svojoj bez gola u protivničkoj mreži. Iako je u nogometu sve moguće,Juventus nije PSG!
Guest- Guest
Zato svaki trener koji je u barceloni poslije postane predmet sprdnje, rijkard, tata martino, tito vilanova (pokoj mu u dusi), prevariolaamper1950 wrote:Jebeš ti trenera koji nikad nema neki plan B, i koji ne može iznenaditi,zaigrati drugačije. Ova Barcelona uvik igra isto, i ako nalete na momčad koji je defanzivno dobra imaju probleme. Što im vridi 65 % posjeda lopte. Umisto da tu izvuku remi ili minimalan poraz,oni s tri komada u svojoj bez gola u protivničkoj mreži. Iako je u nogometu sve moguće,Juventus nije PSG!
Enrique igleasias jr nakon tjedan dana dobio otkaz u romi, nema tamo trener veze sa ekipom
Sve to messi poslozi kako ce se igrat i ko ce igrat
Last edited by nowitzki on 11/4/2017, 22:47; edited 1 time in total
nowitzki-
2014-04-27
operw wrote:Juventus je po statistikama i rezultatima najveći klub svih vremena. smiješno je prozivat farsu za plan B osim čestitat na časnom porazu bolje se nije moglo.amper1950 wrote:Jebeš ti trenera koji nikad nema neki plan B, i koji ne može iznenaditi,zaigrati drugačije. Ova Barcelona uvik igra isto, i ako nalete na momčad koji je defanzivno dobra imaju probleme. Što im vridi 65 % posjeda lopte. Umisto da tu izvuku remi ili minimalan poraz,oni s tri komada u svojoj bez gola u protivničkoj mreži. Iako je u nogometu sve moguće,Juventus nije PSG!
Guest- Guest
barca kakva god da je bila loša opet je trebala dobiti penal i crveni za mandžu i bila bi komplet druga priča.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Barcelonin plan b je mito i korupcija, to im je u povjesti kluba najunosniji plan b bio
nowitzki-
2014-04-27
čuj francova pioniranowitzki wrote:Barcelonin plan b je mito i korupcija, to im je u povjesti kluba najunosniji plan b bio
End- Posts : 21177
2015-08-25
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 42 of 50