LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
Neovisno o ideologiji...vracala zasto pises na cro forumu ?
Zar se toliko gadis svojim zemljacima da si azil potrazio u lijepoj nasoj?
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Zato sto je zvijerkic wrote:
ne znam zasto je zvijer dobio zuti bah..
Navlaci se za katalonski okot
Ili dok je OLUJA mela stoku sa kucnog praga...u reziji ante gotovine a ciji sam vojnik i ja bioPrele wrote:Za razliku od pavelića koji je uzeo tozla pobega, a ostavio njegove ustaše da ih stogne zaslužena kazna po slovenačkim i austrijskim obroncima...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
ne može messi toliko namjestit koliko ovi amateri mogu profulat
End- Posts : 21177
2015-08-25
Kica mozda prckam da je iz krajine..ali je govno rasisticko koje nazalost mrzi zelene vise od trofaznihPrele wrote:@mici
Forumotion, koliko znam nije hrvatski.
Ziil Los Dii ! wrote:Neovisno o ideologiji...vracala zasto pises na cro forumu ?
Jer usprkos svim njegovima manama mi ga volimo i prihvacamo...
MOCNI HRVATI
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Pa nije bio penal, lopta prvo u grudi pa u ruku chiellinija. Vidi se da se razumeš u oravila kao marica u kriv kurac.
Guest- Guest
Tko te sto pitaEnd1899 wrote:ma nije penal
Slobodno sudacko uvjerenje
Kao 5x za barcu protiv psga
@opancaru iz kragujevca m3tztli mi je alter ..ni ne znas mi originalni nick a duze sam na forumu od tebe..o tempora o mores
Sve nas zato je i unistio onaj slavni forum da dobije na vaznosti ova smlatina od forumaPrele wrote:Ionako me je kic molionda dodjem ovde, mesecima...
2015-09-13
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
koja krađa, sad bi bilo 3-1 i igrač manje.. ali ko te pita
End- Posts : 21177
2015-08-25
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
@mici
Dobro, i kakve veze ima sada tvoj originalni nick i to koliko si dugo na forumu?
Dobro, i kakve veze ima sada tvoj originalni nick i to koliko si dugo na forumu?
Guest- Guest
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 50