LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
1:0 za juve, ma nema potrebe ni pisati to se zna
skripar-
2015-08-09
Sieg heil bratescorpion wrote:2:0 za Juve
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
i ja sam u dilemi 1 ili 2-0 ali ipak skromnost je vrlina skromnih ;)
skripar-
2015-08-09
Sieg heil brate. Veceras navijamo protiv nogometnog zla iz smrdljive katalonijeHeinrich_Himmler wrote:Sieg heil bratescorpion wrote:2:0 za Juve
Veceras CAST VJERA ODANOST NEKORUMPIRANOST I SVETOST KONTRA BAGRE....
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Visca endova mater
2015-09-13
End1899 wrote:Heinrich_Himmler wrote:Visca endova mater
Jel bracala jos nosi titulu najvece budaletine ili
2015-09-13
još od 1987. otkad je izašo iz čmaraHeinrich_Himmler wrote:End1899 wrote:Heinrich_Himmler wrote:Visca endova mater
End- Posts : 21177
2015-08-25
Postolje mu je osigurano...Heinrich_Himmler wrote:End1899 wrote:Heinrich_Himmler wrote:Visca endova mater
Guest- Guest
aj kakav dozivljaj. 3 najgluperde na jednom mestu, puse jedan drugome ispod stola...
Guest- Guest
Ne kradi mi baze, nesrico...
:p
:p
Last edited by fridrih_niche on 11/4/2017, 20:14; edited 1 time in total (Reason for editing : Hjk)
Guest- Guest
There has been an explosion by the Borussia Dortmund team bus ahead of the Champions League quarter-final first leg against Monaco.
A Dortmund statement said: “At our bus departure, an incident has occurred. One person was injured. More information to follow.”There are unconfirmed reports that the person injured is Dortmund defender Marc Bartra.
Bild was reporting that the Spaniard was injured and on the way to hospital.
End- Posts : 21177
2015-08-25
jalnirajko wrote:dati putinu odriješene ruke
i pustiti ratka djenerala iz haskog kazamata...
Guest- Guest
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50