LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
A tek Bayern u finalu? I onda majstor kaže da je tu sve realno što su osvojili. Nek su, treba imat sreće, ali su najgora ekipa poslije Juvea koja je osvojila.
Guest- Guest
i da barcina nijedna titula nije realna... kakav debil je naš mostaracVincent Vega wrote:I onda majstor kaže da je tu sve realno što su osvojili.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Niste mi odgovorili. Koliko ekipa je pobijedilo Chelsea?
Imate veliku nesrecu pa se savrseno sjecam te sezone. Napoli i Benfica su klosarski klubovi koji nikako nisu mogli izbacit Chelsea. Nadigrali ih, a izgubili 1:4, jebena logika.
Znaci ovako: Napoli treba 2 gola da prodje, Benfica treba 2 gola da prodje, Barcelona trzeba 2 gola da prodje. Daj se pokrijte dekom
Imate veliku nesrecu pa se savrseno sjecam te sezone. Napoli i Benfica su klosarski klubovi koji nikako nisu mogli izbacit Chelsea. Nadigrali ih, a izgubili 1:4, jebena logika.
Znaci ovako: Napoli treba 2 gola da prodje, Benfica treba 2 gola da prodje, Barcelona trzeba 2 gola da prodje. Daj se pokrijte dekom
A Boga ti draga, jel ti se treba crtat. Chelsea u zadnje tri utakmice nije izlazio iz mišje rupe, imali su lude sreće i zato su osvojili, a ne po nekoj igri ili kvaliteti.
Guest- Guest
To kako ti govoris ispada da je i Dinamo mogao osvojit, samo nije imao srece. Srece ima svaka momcad koja osvoji (neka vise, neka manje). Ali ne mozes osvojit jer si samo imao srece.
istina, prvo moraš imat sreće ko loreal, a kad ni to nije dosta, onda još pokradeš malo u finalu i to je recept.
2015-08-25
pokrali ste vi arsenal u finalu 2006. onaj gol belletija iz zaleđa i protiv milana čisti gol sheve poništen na camp nouEnd1899 wrote:istina, prvo moraš imat sreće ko loreal, a kad ni to nije dosta, onda još pokradeš malo u finalu i to je recept.
i juventus 2015. čisti penal na pogbi kod 1-1
Guest- Guest
Mocni majmune stavi i onaj penal protiv alavesa sta im je sudjen u 90 minuti
Boze dragi kakve kradje
Boze dragi kakve kradje
nowitzki-
2014-04-27
3 dana je prošlo od betisa, a kad pogledaš i dugo je trajalo da simpatizeri loreala, najveće poštenjačine i pravednici, druge prozivaju za sudačke odluke.
2015-08-25
Bože dragi, jel ima jedna kanta LP koju je barcelona osvojila, a da nije uprljana krađama i lopovlucima? Ah da, ima ona iz 1992. ali to ga se ne sjećam jer sam bio u jaslicama. Čekamo tominja da kaže jel sve bilo čisto 1992.?
chelsea, kako god da je došao do titule bar ju nije ukrao kao farsa, ili real protiv Juventusa
Guest- Guest
operw wrote:chelsea, kako god da je došao do titule bar ju nije ukrao kao farsa, ili Juventus
Guest- Guest
jel van persie čuo zvižduk?
Pep Guardiola: "Fasten your seat belts and enjoy the ride''.
2015-08-25
Brzo ga je primio..njeznoEnd1899 wrote: Pep Guardiola: "Fasten your seat belts and enjoy the ride''.
polako danas, tempiraj formu nakon onih izljeva u prvoj utakmici
2015-08-25
ToucheEnd1899 wrote:polako danas, tempiraj formu nakon onih izljeva u prvoj utakmici
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 19 of 50