LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
Beli wrote:Vincent Vega wrote:Svaki tjedan za lopove penal i crveni jedan.
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
Imali su kurac od ovce, a ne kvalitet. Cech na golu i Drogba u napadu i šleper pun sreće.scorpion wrote:Nije jasno nekome ko se ne razumije u nogomet. Srece su imali dosta, ali bez kvaliteta koji su imali, ispali bi u grupiVincent Vega wrote:Tak se i Chelsea krumpirao i na kraju su na takav način i osvojili LP, a da i dan danas nikom nije jasno kako.
Guest- Guest
muckodjubre wrote:Svi ce moliti boga za leicester...sevillu kostali promasaji iz 1. i glupi nasri,odmah nakon zutog u 1.p sam znao da ce dobiti i.2.
ne kmeci demo. lester ih je ubijao ovu utakmicu i sasvim posteno su prosli. nema govora o nekoj sreci.
Guest- Guest
scorpion wrote:Kako bi volio da par bude Real-Leicester. Mozete li zamislit kmecanje enda? Neprocjenjivo
Guest- Guest
Vincent Vega wrote:Imali su kurac od ovce, a ne kvalitet. Cech na golu i Drogba u napadu i šleper pun sreće.scorpion wrote:Nije jasno nekome ko se ne razumije u nogomet. Srece su imali dosta, ali bez kvaliteta koji su imali, ispali bi u grupiVincent Vega wrote:Tak se i Chelsea krumpirao i na kraju su na takav način i osvojili LP, a da i dan danas nikom nije jasno kako.
i bankela u odbrani...
Guest- Guest
No penal, no fun...End1899 wrote:ne može rubentus bez crvenoga i penala
Volija bi Barca - Juve, jer Real dobija Leicestera...
Voli Perez teledirigirani ždrijeb vise nego na žlicu jest...
;)
Guest- Guest
A Unitedu već 5 godina...Beli wrote:lester u prvom pokusaju uspe ono sto malom cmarsenalu ne polazi za rukom vec 10 godina...
Guest- Guest
Storia di una grande lopovi...Vincent Vega wrote:Svaki tjedan za lopove penal i crveni jedan.
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:A Unitedu već 5 godina...Beli wrote:lester u prvom pokusaju uspe ono sto malom cmarsenalu ne polazi za rukom vec 10 godina...
2014. godine united igrao 1/4 finale sa cmayernom...
i tako dan za danom-niche krene forumski dan sa autosamarom.
Guest- Guest
Najgori osvajač LP ikad...Vincent Vega wrote:Tak se i Chelsea krumpirao i na kraju su na takav način i osvojili LP, a da i dan danas nikom nije jasno kako.
;)
Guest- Guest
To ce i bit tako 100 %...scorpion wrote:Kako bi volio da par bude Real-Leicester. Mozete li zamislit kmecanje enda? Neprocjenjivo
Real uvik ima najlakši ždrijeb, a prvak Engleske je outsider u društvu velikih momaka...
;)
Guest- Guest
I ko zna kad ce mali klub sa Old Traffordu opet doc tu, lol...Beli wrote:fridrih_niche wrote:A Unitedu već 5 godina...Beli wrote:lester u prvom pokusaju uspe ono sto malom cmarsenalu ne polazi za rukom vec 10 godina...
Okvirno san reka, nisan isa ciljano na broj...
Jer počnen li izvlačit tvoje greške u navođenju podataka malo ce mi bit 24 h u danu...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:I ko zna kad ce mali klub sa Old Traffordu opet doc tu, lol...Beli wrote:fridrih_niche wrote:A Unitedu već 5 godina...Beli wrote:lester u prvom pokusaju uspe ono sto malom cmarsenalu ne polazi za rukom vec 10 godina...
Okvirno san reka, nisan isa ciljano na broj...
Jer počnen li izvlačit tvoje greške u navođenju podataka malo ce mi bit 24 h u danu...
;)
svakako, svakako...
nije ni poceo dan, nice vracen na fabricka podesavanja...
Guest- Guest
Ma jel ozbiljno? A Lampard, Terry, Ivanović... ništa? Chelsea je imao momčad koja je mogla osvojit (uz sreću) i to se i dogodiloVincent Vega wrote:Imali su kurac od ovce, a ne kvalitet. Cech na golu i Drogba u napadu i šleper pun sreće.scorpion wrote:Nije jasno nekome ko se ne razumije u nogomet. Srece su imali dosta, ali bez kvaliteta koji su imali, ispali bi u grupiVincent Vega wrote:Tak se i Chelsea krumpirao i na kraju su na takav način i osvojili LP, a da i dan danas nikom nije jasno kako.
Chelsea - najgori osvajač ikad!
Doslovno su ih sve ekipe u knock out fazi izdominirale...
;)
;)
Guest- Guest
Koliko ih je pobijedilo Chelsea u knoc out fazi? Chelsea je i grupu prošao u zadnjoj utakmici protiv Valencije, gdje im je samo pobjeda igrala. U čemu je problem?fridrih_niche wrote:Doslovno su ih sve ekipe u knock out fazi izdominirale...
;)
Cak i benfika i napoli. Da benfika nije doma ostecena za penal ispo bi chelsea...a da o barci i bayernu ne pricam,ono sto je barca fulala u 2 tekme je cudo neviđenofridrih_niche wrote:Chelsea - najgori osvajač ikad!
;)
Napoli ih je bija pojea...
Al zato volimo balun...
Zbog tih čuda koja se nekad dogode...
;)
Al zato volimo balun...
Zbog tih čuda koja se nekad dogode...
;)
Guest- Guest
A tek Bayern u finalu? I onda majstor kaže da je tu sve realno što su osvojili. Nek su, treba imat sreće, ali su najgora ekipa poslije Juvea koja je osvojila.
Guest- Guest
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50