LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
za 3C gimnazijeVincent Vega wrote:U kojem rangu si igrao?scorpion wrote:A jbg šta ću Nekad baš razmišljam, da sam postao nogometaš i to neki poznati, vjerojatno bi me svi mrzili kao i njega. I ovako su me večinom mrzili (čak i suigrači)fridrih_niche wrote:Skorpijo, izbriši zadnji post da ti ko ne vidi haha...:D
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
muckodjubre wrote:za 3C gimnazijeVincent Vega wrote:U kojem rangu si igrao?scorpion wrote:A jbg šta ću Nekad baš razmišljam, da sam postao nogometaš i to neki poznati, vjerojatno bi me svi mrzili kao i njega. I ovako su me večinom mrzili (čak i suigrači)fridrih_niche wrote:Skorpijo, izbriši zadnji post da ti ko ne vidi haha...:D
Guest- Guest
Niče zvan Bergkamp malog baluna.fridrih_niche wrote:End1899 wrote:fridrih_niche wrote:1. Messi
2. Cile
3.
4.
5. Zidane
6. Maradona
7. van Basten
8. Ronaldo
9. Pele
10. Bajdo
<3
E da san se ozbiljnije bavija balunom i bija bi tu negdi...
:D
Bas san pokuša povuc neku paralelu izmedju sebe i poznatih nogometaša...
I u suglasnosti sa svojim prikama san skonta da ne bi bija tip igrača ka van Basten...
Pa čak ni Henry, s kojim iman dosta sličnosti, ne samo po broju dresa ni stilu igre...
Najviše bi slicija na svog drugog idola: Dennisa Bergkampa...
Isti, al isti mot imamo...
Golovi, asisti, tehnika, vizija...
Sad cu ti zalipit njegov video i bar pola golova koje je zabija ili asistira san u dlaku izvea na malonogometnim terenima Splita i Dalmacije...
Guest- Guest
Prošao sam sve niže kategorije: pionire, juniore i kadete. Za seniore nisam nikad ni igrao
Bolje mu je da stane dok mu je na vrime!muckodjubre wrote:ti se samo ukopavaš još dublje
Guest- Guest
Moj idol!End1899 wrote:ne bi se htio hvalit, ali ja sam johan cruyff.
ili barem pokušavam biti, ali ovo je za mene vrh i tome težim kad god se dotaknem lopte.
vječna slava i hvala najvećem genijalcu u povijesti nogometa.
Zbog njega san nosija br. 14...
<3
On, Marco i Dennis...
;)
Guest- Guest
Nisan se triba derat...muckodjubre wrote:da s eskupe na igralištu u glas bi vriskali
niče"ja sam bergkamp,ja sam bergkam"...Škorpija "ja sam krisitna,kristina sam ja,prvi sam rekao...",a end "ja sam modrić,ja sam hrvatski cruyff..."
Ima san navijače koji su to radili haha...
Vise me ljudi gledalo nego Dinama u LP...
Guest- Guest
Veći san talent bija od oba rodjaka i to kažu svi, a oni su napravili respektabilne karijere...muckodjubre wrote:nije problem trčati za lopto već kud ćemo se petljati među ove klase haha...a jesu se nakitili rekao bi čovjek da su igrali ako ne u HNLu onda barem u 2.ligiZiil Los Dii ! wrote:To su one kapi za oci ?muckodjubre wrote:pored takvih klasa nemam ja šta drugo osim sjesti u birc na hladni heineken od 0.25Ziil Los Dii ! wrote:muckodjubre wrote:da s eskupe na igralištu u glas bi vriskali
niče"ja sam bergkamp,ja sam bergkam"...Škorpija "ja sam krisitna,kristina sam ja,prvi sam rekao...",a end "ja sam modrić,ja sam hrvatski cruyff..."
I muckovski mocna gorila MM
Al ni meni se vise ne da trcati za loptom,vise volim sjesti i popiti pivo,ali ono vece
Tako da znaš da ne seren...
Guest- Guest
Udrite vi po Quakeu...kic wrote:Ziil Los Dii ! wrote:Isse djece
my words
Burn!
:p
Guest- Guest
Nadimak je ipak bija van Basten!Vincent Vega wrote:Niče zvan Bergkamp malog baluna.fridrih_niche wrote:End1899 wrote:fridrih_niche wrote:1. Messi
2. Cile
3.
4.
5. Zidane
6. Maradona
7. van Basten
8. Ronaldo
9. Pele
10. Bajdo
<3
E da san se ozbiljnije bavija balunom i bija bi tu negdi...
Bas san pokuša povuc neku paralelu izmedju sebe i poznatih nogometaša...
I u suglasnosti sa svojim prikama san skonta da ne bi bija tip igrača ka van Basten...
Pa čak ni Henry, s kojim iman dosta sličnosti, ne samo po broju dresa ni stilu igre...
Najviše bi slicija na svog drugog idola: Dennisa Bergkampa...
Isti, al isti mot imamo...
Golovi, asisti, tehnika, vizija...
Sad cu ti zalipit njegov video i bar pola golova koje je zabija ili asistira san u dlaku izvea na malonogometnim terenima Splita i Dalmacije...
B-)
Guest- Guest
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=388276791544303&id=254760404895943&pnref=story
evo još malo :D
evo još malo :D
End- Posts : 21177
2015-08-25
Pa to san odma reka...
Messi navuče 2-3 igrača, a ovi ostane 1 na 1 i radi lom...
;)
Messi navuče 2-3 igrača, a ovi ostane 1 na 1 i radi lom...
;)
Guest- Guest
i sad je barcelona podređena dikatoru messiju :D
samo svojim postavljenjem je riješio kompletnu utakmicu, to može samo najveći svih vremena
samo svojim postavljenjem je riješio kompletnu utakmicu, to može samo najveći svih vremena
End- Posts : 21177
2015-08-25
fridrih_niche wrote:Veći san talent bija od oba rodjaka i to kažu svi, a oni su napravili respektabilne karijere...muckodjubre wrote:nije problem trčati za lopto već kud ćemo se petljati među ove klase haha...a jesu se nakitili rekao bi čovjek da su igrali ako ne u HNLu onda barem u 2.ligiZiil Los Dii ! wrote:To su one kapi za oci ?muckodjubre wrote:pored takvih klasa nemam ja šta drugo osim sjesti u birc na hladni heineken od 0.25Ziil Los Dii ! wrote:
I muckovski mocna gorila MM
Al ni meni se vise ne da trcati za loptom,vise volim sjesti i popiti pivo,ali ono vece
ma nisi hteo, vec si na malofudbalskim turnirima uvideo svoju velicinu i talenat pa nisi hteo da smaras druge...
Guest- Guest
http://www.germanijak.hr/vijesti/sudac-utakmice-barcelonapsg-vise-nece-suditi-ligu-prvaka/28826
sad je kasno nakon što je bartomeu posolio ispod stola
sad je kasno nakon što je bartomeu posolio ispod stola
Guest- Guest
moze da ne sudi do kraja zivota, on je svoje odradio. sve mu balijsko jebem...
Guest- Guest
Klasa!Beli wrote:fridrih_niche wrote:Veći san talent bija od oba rodjaka i to kažu svi, a oni su napravili respektabilne karijere...muckodjubre wrote:nije problem trčati za lopto već kud ćemo se petljati među ove klase haha...a jesu se nakitili rekao bi čovjek da su igrali ako ne u HNLu onda barem u 2.ligiZiil Los Dii ! wrote:To su one kapi za oci ?muckodjubre wrote:
pored takvih klasa nemam ja šta drugo osim sjesti u birc na hladni heineken od 0.25
ma nisi hteo, vec si na malofudbalskim turnirima uvideo svoju velicinu i talenat pa nisi hteo da smaras druge...
<3
Guest- Guest
niche da si došao kod maminja na probu, možda bi te progurao do reprezentacije i prodao u milan
Guest- Guest
^^operw wrote:niche da si došao kod maminja na probu, možda bi te progurao do reprezentacije i prodao u milan
Zato je i jalan na mamicija ..a uzea mu rodju ^^
Page 11 of 50 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 30 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 50