Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
Po stranice teksta, a nigdi osvrt na ono sta san napisa...muckodjubre wrote:Las palmas je jedna od najlosijih gostujucih ekipa i...zato je zizu postedio najboljeg hrvatskoga igraca svih vremena,a uostalom zadnju tekmu je zadobio sitnu ozljedu u jednoom trenu je sepao i mislio sam da ce traziti zamjenu..fridrih_niche wrote:Luka je igra prvu utakmicu protiv Las Palmasa paje bija nevidljiv...Zeko wrote:Normalno da ima kad Real, bez Luke, nema nikakvu igru. Upravo je nevjerojatno koliko Real ovisi o Luki.muckodjubre wrote:vidjelo se od početka da je las palma opasan i ima igru...
Zato ih je Las Palmas i tad odera...
Tvoje i Demine laži o Prevari ne prolaze...
;)
Real je kostao mlak ulaz i podcijenjicanje protivnika...nema labavo,ako ne stisnes od prve na 100% kao agresivni gorila kola odu nizbrdo
Demo, dostojan si sabora...
:D
Guest- Guest
Eto, ti si se osvrnija na ono sta san napisa, kad već Demo nije...amper1950 wrote:fridrih_niche wrote:Zeko wrote:
Luka je igra prvu utakmicu protiv Las Palmasa paje bija nevidljiv...
;)
Svih 90 minuta.
Btw. Modrić je ove sezone propustija čak 10 utakmica u ligi, a u tih 10 utakmica Real nijednom nije izgubija, dok s druge strane s njim u sastavu je izgubija 2 utakmice.
Najlakše pisati gluposti
Ta floskula o Realovoj ovisnosti o Drukeru je jedna velika laž, naravno...
Tako se naricalo da je Real popusija ono prvenstvo, jer je Lukica Drukica bija out...
Nema veze sta su bili zaredali sa 10 pobjeda dok je Prevara bija ozljeđen...
Last edited by fridrih_niche on 2/3/2017, 10:34; edited 1 time in total (Reason for editing : Hjk)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Eto, ti si se osvrnija na ono sta san napisa, kad već Demo nije...amper1950 wrote:fridrih_niche wrote:Zeko wrote:
Luka je igra prvu utakmicu protiv Las Palmasa paje bija nevidljiv...
;)
Svih 90 minuta.
Btw. Modrić je ove sezone propustija čak 10 utakmica u ligi, a u tih 10 utakmica Real nijednom nije izgubija, dok s druge strane s njim u sastavu je izgubija 2 utakmice.
Najlakše pisati gluposti
Ta floskula o Realovoj ovisnosti o Drukeru je jedna velika laž, naravno...
Tako se naricalo da je Real popusija ono prvenstvo, jer je Lukica Drukica bija out...
Nema veze sta san zaredali sa 10 pobjeda dok je Prevara bija ozljeđen...
Najlakše pisati gluposti i neistine zasnovane nekim svojim osobnim dojmom, dok mnogi nemaju veze s nogometom i njegovim razumijevanjem.
I da sad postaviš pitanje gdje se vidi takva ovisnost Reala o modriću, kojim je on to potezima, golovima, asistencijama, pa i po samoj sveukupnoj igri to pokaza, nećeš dobiti neki normalan odgovor.
Ko što sam rekao, propustio je 10 utakmica u ligi i Real nije nijednom izgubija, odigra je 14 utakmica i izgubili su dvije utakmice.
10 neodigrani prema 14 odigranih je čak i neki relevantan podatak (nije sad da je odigra 20, a propustija 2-3 tad nebi bija) da pogledaš što je momčad radila i kako igrala bez tog igrača,a kako s njim.
Luka Modrić, španjolsko prvenstvo.
10 utakmica u kojima nije nastupija, 7 pobjeda i 3 nerješena, Real osvojio 76,667 % bodova od mogućih 100 %14 utakmica u kojima je nastupija, 10 pobjeda, 2 nerješena i 2 poraza, Real osvojio 76,19 % bodova od mogućih 100 %.
Da je istina da toliko ovise o njemu, sigurno postotak osvojenih bodova nebi bio gotovo jednak (čak je s njima malo, malo manji) nego bi razlika bila puno očitija na stranu utakmica koje je on igrao.
Ko što rekoh, najlakše pisati gluposti, da budem malo grublji seruckati
Last edited by amper1950 on 2/3/2017, 10:45; edited 1 time in total
Guest- Guest
u toj sezoni bez njega su srušili rekord pobjeda ili neporaženosti, nisu riječi pisnuli toliko su bili u oblacima i najbolji svih vremena, a onda su naravno došli porazi i traženje opravdanja u odsustvu modrića i onda demo to popuši.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Sve je to čak i Demi jasno, al jebat ga...
Luka je dobar igrač, odličan vodonoša za glavne igrače u Realu...
Al nije toliko bitan koliko nas medijska mašinerija i masturbatori Drukera uvjeravaju...
Evo, statistika Ampera nama, kritičarima Prevare, daje za pravo...
;)
Al nije toliko bitan koliko nas medijska mašinerija i masturbatori Drukera uvjeravaju...
;)
Guest- Guest
najbolji primjer je isco, ovih zadnjih par utakmica je pokazao više nego modrić u cijeloj sezoni, u nikad lošijem realu s nikad gorim pederkom on preuzima odgovornost i sve pokreće, ne možeš to zanemariti.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Blasfemija je Isca uspoređivat sa Drukerom...
Isco je umjetnik, a ne vodonoša...
;)
Isco je umjetnik, a ne vodonoša...
;)
Guest- Guest
Statistiku sam naveja samo da demantiram gluposti o nekoj strašnoj ovisnosti Reala o Modriću kak je jedan napisal, ne da bi priča protiv modrića.
Kad neka momčad ovisi o nekom igraču onda se to vidi tako da on direktno svojim potezima i igrama donosi bodove, pobjede, često spašava, ili pak ako izostane malo veči broj utakmica pa vidiš kako momčad ostvari bitno lošije rezultate nego u utakmicama kad je taj igrač igrao. U gore spomenutom slučaju to nismo vidili.
Kad neka momčad ovisi o nekom igraču onda se to vidi tako da on direktno svojim potezima i igrama donosi bodove, pobjede, često spašava, ili pak ako izostane malo veči broj utakmica pa vidiš kako momčad ostvari bitno lošije rezultate nego u utakmicama kad je taj igrač igrao. U gore spomenutom slučaju to nismo vidili.
Guest- Guest
Nije samo dobar nego je proglasen za najboljega veznoga primere,najjace lige europefridrih_niche wrote:Sve je to čak i Demi jasno, al jebat ga...
;)
zidane prevara i srećković čmarsa nikad gora a on umjesto da pobjegne na plus 10 raspad sistema. jučer ga je ronaldo spasio, prekjučer ramos, sutra će modrić.. ali ne ide to tako
Proglašen je i Pederko za najboljeg na svitu, a svi znamo da to nije točno...muckodjubre wrote:Nije samo dobar nego je proglasen za najboljega veznoga primere,najjace lige europefridrih_niche wrote:Sve je to čak i Demi jasno, al jebat ga...
;)
;)
Guest- Guest
ne, samo ti i tvoj mali ciganski pederko ,,znate''...
Guest- Guest
Nije niti medju 20 najboljih igrača trenutno...
I iz miseca u misec pada za desetak pozicija...
;)
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Nije niti medju 20 najboljih igrača trenutno...
;)
aha, nije ni za hnl...
za ovakve izjave se puca u oko...
Guest- Guest
Isplaci se, bit ce ti lakše...
Barca je sad na vrhu i vise ga neće ispustit...
:8)
Barca je sad na vrhu i vise ga neće ispustit...
:8)
Guest- Guest
svakako, svakako. loreal ima meč manje, plus se clasico igra na bernabeu.
plakaćeš ti posle nove zlatne lopte najvećeg svih vremena...
Guest- Guest
Znači Realu poništi čist gol (ako ne i oba čista gola), da crveni Realu, svira penal za Las Palmas i onda je Las Palmas pokraden. Zašto me ta logika ne čudi od fanova barcelone?
A na račun koga ce sad dobit zlatnu loptu?Bracala wrote:svakako, svakako. loreal ima meč manje, plus se clasico igra na bernabeu.
:^O
Guest- Guest
Naravno. Ovisi i o protivnicima tj.jačiniBracala wrote:statistika je kao bikini...
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Similar topics
» Primera División 2016/2017 (za enda i MODRIĆA)
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 50