LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: LIGA PRVAKA
Stvarno je Rakitić sjebao gol. Nakon što suigrač izgubija loptu, kreće opasna kontra PSG i Rakitić radi prekršaj blizu centra igrališta da zaustavi akciju.Ne znam što mu je bilo da napravi takvu kobnu glupost, prekršaj i još na centru da zaustavi opasnu kontru?!? Nakon toga ubačaj, duga lopta koju obrana Barce ne prati kao ni Cavania i eto gol. No Rakitić je kriv jer je napravio prekršaj na centru, a tamo se prekršaj NIKAD, ali baš NIKAD ne smije napraviti!!!
Guest- Guest
Kad se nisam sprdo. Rekao sam do 85. Min barca 3-0
Pucaj si u glavu. Ko kaže da je kriv radi faula? Kriv je jer je loše ispratio kmicu i zagradio pa je ovaj preko njega odigrao povratnu na Cavanija.amper1950 wrote:Stvarno je Rakitić sjebao gol. Nakon što suigrač izgubija loptu, kreće opasna kontra PSG i Rakitić radi prekršaj blizu centra igrališta da zaustavi akciju.Ne znam što mu je bilo da napravi takvu kobnu glupost, prekršaj i još na centru da zaustavi opasnu kontru?!? Nakon toga ubačaj, duga lopta koju obrana Barce ne prati kao ni Cavania i eto gol. No Rakitić je kriv jer je napravio prekršaj na centru, a tamo se prekršaj NIKAD, ali baš NIKAD ne smije napraviti!!!
Guest- Guest
Koje 3 lige ima Rakitić?fridrih_niche wrote:Raketa > Modrić
Zovi Raketu za trofeje!
3 sezone - 3 lige
Druker ima 0 od 10...
;)
Dare wrote:veceras 0:5...
Dare wrote:sutra igra, a zna se ko posle večeras više ne igra...
scorpion wrote:PSG je prošao još prije 3 tjedna, sutra će se odigrat tekma formalnosti radi
scorpion wrote:Upravo tolike šanse ima Barcelona koliko im je i dato: 0%
scorpion wrote:Jebote, uopće mi nije ni malo žao što sam ispao glup
Heinrich_Himmler wrote:Umro je vecnowitzki wrote:End na aparatima
Mater rekla doktorima da iskljuce aparate
End- Posts : 21177
2015-08-25
Barca osvaja treću ligu zaredom...scorpion wrote:Koje 3 lige ima Rakitić?fridrih_niche wrote:Raketa > Modrić
Zovi Raketu za trofeje!
3 sezone - 3 lige
Druker ima 0 od 10...
;)
Guest- Guest
Hahahahahaha...End1899 wrote:Dare wrote:veceras 0:5...Dare wrote:sutra igra, a zna se ko posle večeras više ne igra...scorpion wrote:PSG je prošao još prije 3 tjedna, sutra će se odigrat tekma formalnosti radiscorpion wrote:Upravo tolike šanse ima Barcelona koliko im je i dato: 0%scorpion wrote:Jebote, uopće mi nije ni malo žao što sam ispao glupHeinrich_Himmler wrote:Umro je vecnowitzki wrote:End na aparatima
Mater rekla doktorima da iskljuce aparate
Brutala!
Guest- Guest
Ende nadi.moju prognozu...
Vincent Vega wrote:PSG može do kraja, moćni su. Rekao sam prije par mjeseci da će se dizat kako vrijeme prolazi. Emery je majstor za ova natjecanja.
2015-08-25
Ajde veseli se mali spermenko, veseli se. Nemoj spominjat sudačke pogurance, nego se raduj. Barcelona nije složila priliku kako treba, ali su ih sudački vjetar u leđa i invaliditet igrača PSG pustili da prođe. To ne mijenja činjenicu da je Barcelona kurac od momčadi i da je ovo samo mazanje očiju.
Nešto kao 2012/2013 kad su se vratili poritiv Milana, pa dobili po bubrezima od Bayerna
Nešto kao 2012/2013 kad su se vratili poritiv Milana, pa dobili po bubrezima od Bayerna
ne kmeči mostarče, pokrij se dekicom i natapaj dres suzama
2015-08-25
Jel igrao messi jučer? Vidio sam ga jednom kad je pucao penal i kad je nabio loptu iz slobodnog u živi zid. Jel izašao poslije toga?
muckodjubre wrote:U prvih 20min 2-0 za barcu...onda Cavani fula zicer,a messi penal...u 83..min umtiti za 3-0 i krece pakao u kojem kao pobjednik izlazi...
svi smo znali da barca prolazi, nema potrebemuckodjubre wrote:Ende nadi.moju prognozu...
2015-08-25
Evo da se niče ne muči trszeci
messi je jučer sam sebe podredio cijeloj ekipi kao pravi kapetan i lider, uvijek okružen najmanje trojicom da bi ostali mogli do prilika. sad zamisli samo da je messi imao onoliko prostora kao neymar, bilo bi 10:1.
2015-08-25
Pa tako i Ronaldo isto, zato u zadnje vrijeme ne zabija. Okružen je trojicom, ali otvara prostor Benzemi, Morati i ostalim
Ma mislija san na naše prepucavanje Modrić - Raketa di si ti napisa kako je Modrić medju 8 ekipa, a di je Raketa haha...muckodjubre wrote:Evo da se niče ne muči trszeci
Na to san mislija...
:D
Guest- Guest
Ne pizdi, nesrico...scorpion wrote:Pa tako i Ronaldo isto, zato u zadnje vrijeme ne zabija. Okružen je trojicom, ali otvara prostor Benzemi, Morati i ostalim
:D
CR je posta igrač manje na terenu, praktički je gotov sa ozbiljnim balunom...
To čak i ti moraš vidit...
A Messi jos uvik vuče 2-3 lika na sebe i tako otvara prostor Neymaru i ostalima...
;)
Guest- Guest
A što Messi nije smio pucat penal jučer, nego je dao Neymaru? Kakav minijaturan igrač, sigurno mu se ukazao Chelsea
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 46 of 50