LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
Nevjerovatno koliko ova Barcelona ovisi o Rakitiću. Ostavio ga je u prvoj utakmici u Parizu na klupi, u čas 4:0 za PSG. Sad od prve minute, odmah opsada, posjed i golovi.
Guest- Guest
Ovo treba gurnuti pod nos kmečavcima u HNL-u.sitting_bull wrote:"Izgubili smo 6:1, za to sigurno nisu krivi suci. Moramo sada naći snage i podići se kao momčad. Moramo biti muškarci. Prihvatiti odgovornost za ovaj poraz, ne se izvlačiti na suce" završio je Verratti...
Guest- Guest
Nadam se da su igrači Cibalije gledali utakmicu, vidili kako igrači PSG prihvaćaju poraz i da im više nikad neće pasti na pamet da kmeće kad Soudani izvede svoj kaskaderski let u 90-oj...
Guest- Guest
Inače, ovo što rade Jeličić i Beusan je gadljivo i licemjerno. Da je jedan od ovih penala dosuđen za Dinamo bio bi show u studiju, a da se Dinamu dosude dva ovakva u jednoj utakmici bila bi revolucija i pozivanje na skidanje glava svima od tajnice do predsjednika. Njima su sad ovakvi penali odjednom regularni.
Guest- Guest
Ne znam što je s Beusanom i Jeličićem, kakav je to kriterij?!? I kako uopće mogu dizati se na noge npr. za slučaj u Vinkovcima. Dobro, tamo se kontakt nije vidio, ali jest čuo!
Guest- Guest
rakitić je klasa nad klasama, biti dio ovakve jučerašnje utakmice je nešto šta mali druker i prevara može samo sanjati, jedna utakmica je veća od njegove cijele karijere.amper1950 wrote:Nevjerovatno koliko ova Barcelona ovisi o Rakitiću. Ostavio ga je u prvoj utakmici u Parizu na klupi, u čas 4:0 za PSG. Sad od prve minute, odmah opsada, posjed i golovi.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Pusti ti Cibaliu, njih su pokrali i protiv Hajduka, kradu ih stalno. Znaš ti na koje kmečavce sam mislio. One koji doma ne pređu centar pa se vade na normalan duel na centru igrališta.amper1950 wrote:Nadam se da su igrači Cibalije gledali utakmicu, vidili kako igrači PSG prihvaćaju poraz i da im više nikad neće pasti na pamet da kmeće kad Soudani izvede svoj kaskaderski let u 90-oj...
Guest- Guest
A messi je odigrao utakmicu kakvu ronaldo nikada nije dok messi ima takvih na desetkeEnd1899 wrote:rakitić je klasa nad klasama, biti dio ovakve jučerašnje utakmice je nešto šta mali druker i prevara može samo sanjati, jedna utakmica je veća od njegove cijele karijere.amper1950 wrote:Nevjerovatno koliko ova Barcelona ovisi o Rakitiću. Ostavio ga je u prvoj utakmici u Parizu na klupi, u čas 4:0 za PSG. Sad od prve minute, odmah opsada, posjed i golovi.
Halo glupsone. Penal u Vinkovcima nije bio, to sam rekao par puta. Da se ovakva dva penala sude za Dinamo pola Hrvatske bi tri dana pozivalo na linč.amper1950 wrote:Ne znam što je s Beusanom i Jeličićem, kakav je to kriterij?!? I kako uopće mogu dizati se na noge npr. za slučaj u Vinkovcima. Dobro, tamo se kontakt nije vidio, ali jest čuo!
Guest- Guest
Pa u Parizu je igrao Gomes, Rakitić ga zaminija u 72-oj kad je već bilo 4:0. Onda je preselija na klupu, Raketa se vratija u sastav i Barca šamara protivnike s 5,6 golova (Sporting, Celta, PSG), Rakitić proigrava, razigrava, zabija golove...End1899 wrote:rakitić je klasa nad klasama, biti dio ovakve jučerašnje utakmice je nešto šta mali druker i prevara može samo sanjati, jedna utakmica je veća od njegove cijele karijere.amper1950 wrote:Nevjerovatno koliko ova Barcelona ovisi o Rakitiću. Ostavio ga je u prvoj utakmici u Parizu na klupi, u čas 4:0 za PSG. Sad od prve minute, odmah opsada, posjed i golovi.
Guest- Guest
tako kažu činjenice...amper1950 wrote:Pa u Parizu je igrao Gomes, Rakitić ga zaminija u 72-oj kad je već bilo 4:0. Onda je preselija na klupu, Raketa se vratija u sastav i Barca šamara protivnike s 5,6 golova (Sporting, Celta, PSG), Rakitić proigrava, razigrava, zabija golove...End1899 wrote:rakitić je klasa nad klasama, biti dio ovakve jučerašnje utakmice je nešto šta mali druker i prevara može samo sanjati, jedna utakmica je veća od njegove cijele karijere.amper1950 wrote:Nevjerovatno koliko ova Barcelona ovisi o Rakitiću. Ostavio ga je u prvoj utakmici u Parizu na klupi, u čas 4:0 za PSG. Sad od prve minute, odmah opsada, posjed i golovi.
2015-08-25
Raketa > Modrić
Zovi Raketu za trofeje!
3 sezone - 3 lige
Druker ima 0 od 10...
Raketa u <3
Nas najbolji igrač, klasa nad klasama...
Igrat u ovakvoj Barci i bit važan igrač je vrh...
;)
Zovi Raketu za trofeje!
3 sezone - 3 lige
Druker ima 0 od 10...
Raketa u <3
Nas najbolji igrač, klasa nad klasama...
Igrat u ovakvoj Barci i bit važan igrač je vrh...
;)
Guest- Guest
Raketa je izisao pri rezu 3-1. Ako cemo se drzati takvih cinjenica onda je barca s njim na terenu bila daleko od prolaza i tek ulaskom gomesa umjesto rakete su zabili 3 gola
Iden nać par tvojih prognoza...muckodjubre wrote:Raketa je izisao pri rezu 3-1. Ako cemo se drzati takvih cinjenica onda je barca s njim na terenu bila daleko od prolaza i tek ulaskom gomesa umjesto rakete su zabili 3 gola
:D
Guest- Guest
Nađi. Fulao sam strijelca,rekaosam umtiti daje gol
Solidan je bio Rakitić sve u svemu, ali da su ispali, on bi bio tragičar. Kriv je za gol.
Guest- Guest
bolje od bracale, autošamari na najjačefridrih_niche wrote:Iden nać par tvojih prognoza...muckodjubre wrote:Raketa je izisao pri rezu 3-1. Ako cemo se drzati takvih cinjenica onda je barca s njim na terenu bila daleko od prolaza i tek ulaskom gomesa umjesto rakete su zabili 3 gola
:D
2015-08-25
Stvarno je Rakitić sjebao gol. Nakon što suigrač izgubija loptu, kreće opasna kontra PSG i Rakitić radi prekršaj blizu centra igrališta da zaustavi akciju.Ne znam što mu je bilo da napravi takvu kobnu glupost, prekršaj i još na centru da zaustavi opasnu kontru?!? Nakon toga ubačaj, duga lopta koju obrana Barce ne prati kao ni Cavania i eto gol. No Rakitić je kriv jer je napravio prekršaj na centru, a tamo se prekršaj NIKAD, ali baš NIKAD ne smije napraviti!!!
Guest- Guest
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 50