LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
Dominacja primere i bundes lige...
Barcelona je večeras napravila pravo malo čudo, izvukla se iz bezdana i prošla dalje nakon što je do 88. minute imala tri gola zaostatka. Stručnjaci kažu da je za ovo bila manja vjerojatnost nego da Bernardić dobije izbore ili Kolinda ispadne pametna.
“Do 85. nismo imali rješenje za obranu PSG-a, ali onda je trener rekao da povučemo takozvani Dinamov manevar. On se sastoji od toga da padamo u šesnaestercu kao Nijemci pred Staljingradom”, otkrio je nakon utakmice novinarima Leo Messi.
Taktika je urodila plodom. Nakon prvog sumnjivog, Barceloni je u 90-oj minuti dosuđen i drugi sumnjivi jedanaesterac.
“To je bilo maestralno, u najboljoj Soudanijevoj maniri. Kapa do poda. Gdje je većinu utakmice proveu Su – Su – Suarez”, objavio je komentator talijanske Gazete.
Španjolska Marca donosi izjavu Dinamovog Soudanija.
On je, kažu, zgrožen onim što je vidio.
“Onako hrabro pasti, to je strašno opasno. Pao je kao da ga je pokosio Jerko Leko, a ne kao da je sam pao. Svaka čast”, komentirao je Soudani.
Sprdex ^^
“Do 85. nismo imali rješenje za obranu PSG-a, ali onda je trener rekao da povučemo takozvani Dinamov manevar. On se sastoji od toga da padamo u šesnaestercu kao Nijemci pred Staljingradom”, otkrio je nakon utakmice novinarima Leo Messi.
Taktika je urodila plodom. Nakon prvog sumnjivog, Barceloni je u 90-oj minuti dosuđen i drugi sumnjivi jedanaesterac.
“To je bilo maestralno, u najboljoj Soudanijevoj maniri. Kapa do poda. Gdje je većinu utakmice proveu Su – Su – Suarez”, objavio je komentator talijanske Gazete.
Španjolska Marca donosi izjavu Dinamovog Soudanija.
On je, kažu, zgrožen onim što je vidio.
“Onako hrabro pasti, to je strašno opasno. Pao je kao da ga je pokosio Jerko Leko, a ne kao da je sam pao. Svaka čast”, komentirao je Soudani.
Sprdex ^^
3 gola u pet minuta šta da čovjek kaže na to nego mogu pod ruku sa arsenalom. uefalona standardno kao na milijunašu zovi penal. možda najgore od svega je da čmarsa uopće nije igrala nešto dobro sa izgrađenim akcijama ili nešto plus bez messija kojeg sam u 2 utakmice vidio na penalu i slobodnom. psg se usrao sa pacerskim golovima, autogolovima i nepotrebnim bunkerom čim su mali otišli naprijed ziceri.. tužno za gledat
koliko je bracali danas skočio tlak vjerojatno je u licu crven kao dres najvećeg kluba
za penale se slažem ali zaleđa kod 6. gola nije bilomocni majmun wrote:nisam ni gledao beusana, smucilo mi se kakvo je sudjenje lose bilo u prvom pol, a ovo na kraju ona 2 penala i gol iz zaleđa za 6-1 su sramota nad sramotamaZiil Los Dii ! wrote:Cek vi pusite te beusanove besmislene elaboracije?
isto kao 2005. kad se šutilo kad je milan zabio čisti gol za 4-0 i poništen je... a ovdje ima gomilu situacija sto su sudjene u korist uefalone
skripar-
2015-08-09
Ako več budu toliko bezobrazni pa ne ugase klub, onda UEFA treba reagirat i zabranit im nastup u ligi prvaka na 20 godinabafalo wrote:3 gola u pet minuta šta da čovjek kaže na to nego mogu pod ruku sa arsenalom. uefalona standardno kao na milijunašu zovi penal. možda najgore od svega je da čmarsa uopće nije igrala nešto dobro sa izgrađenim akcijama ili nešto plus bez messija kojeg sam u 2 utakmice vidio na penalu i slobodnom. psg se usrao sa pacerskim golovima, autogolovima i nepotrebnim bunkerom čim su mali otišli naprijed ziceri.. tužno za gledat
operw wrote:veliki klubovi jeli uvijek imaju sreće, mazi ih rezultat, sretni golovi, malo i suci, no to je sve dio tog pobjedničkog mentaliteta, da je psg večeras imao drugačiji pristup ništa od ovog nebi se dogodilo.
veliki klubovi uvijek pobjeđuju, zato Juventus ima najviše trofeja, uz real najveći klub prošlog stoljeća stoljetna utrka koja se nastavlja i dalje
i mrtva trka trolanja se nastavlja...End vs Operw...:D
darth_vader-
2014-04-17
"Izgubili smo 6:1, za to sigurno nisu krivi suci. Moramo sada naći snage i podići se kao momčad. Moramo biti muškarci. Prihvatiti odgovornost za ovaj poraz, ne se izvlačiti na suce" završio je Verratti...
sitting_bull-
2015-09-28
Ovo samo Bracali i Realovim masturbatorima nije jasno haha...sitting_bull wrote:"Izgubili smo 6:1, za to sigurno nisu krivi suci. Moramo sada naći snage i podići se kao momčad. Moramo biti muškarci. Prihvatiti odgovornost za ovaj poraz, ne se izvlačiti na suce" završio je Verratti...
:D
Guest- Guest
Stavi sam sebi onu cigansku pismu o plakanju i udri ispod deke hahafaga...
<3
<3
Guest- Guest
Jel' igrala puževa Raketa sinoć ?
Je, dobio je žuti karton i kriv je za gol PSG-a.
Jel' igrao Blesi sinoć ?
Je, zabio je gol iz poklonjenog penala.
Ova Barcelona, koja jučer čak nije ni odigrala nešto posebno, prošla je radi fenomenalnog Neymara. Daleko najbolji igrač Barcelone, onaj razvikani Blesi nije mu ni do koljena. I još nešto, fantastičan potez trenera Barcelone kada je u 84. minuti izvadio puža Raketu i nakon toga je Barca zabila 3 gola. Iako je naš, ali bio je daleko daleko najslabiji igrač Barcelone. Da je ranije promijenjen PSG bi popio 10 komada. Odmah do njega bio je Blesi, koji je opet pokazao da je veliki igrač za male utakmice. O PSG-u je bespotrebno trošiti riječi, mali klubić, uvijek bio i uvijek će to osatati. Ovo nebi izgubio ni Hrvatski dragovoljac.
Je, dobio je žuti karton i kriv je za gol PSG-a.
Jel' igrao Blesi sinoć ?
Je, zabio je gol iz poklonjenog penala.
Ova Barcelona, koja jučer čak nije ni odigrala nešto posebno, prošla je radi fenomenalnog Neymara. Daleko najbolji igrač Barcelone, onaj razvikani Blesi nije mu ni do koljena. I još nešto, fantastičan potez trenera Barcelone kada je u 84. minuti izvadio puža Raketu i nakon toga je Barca zabila 3 gola. Iako je naš, ali bio je daleko daleko najslabiji igrač Barcelone. Da je ranije promijenjen PSG bi popio 10 komada. Odmah do njega bio je Blesi, koji je opet pokazao da je veliki igrač za male utakmice. O PSG-u je bespotrebno trošiti riječi, mali klubić, uvijek bio i uvijek će to osatati. Ovo nebi izgubio ni Hrvatski dragovoljac.
Zeko-
2015-08-26
Nevjerovatno koliko ova Barcelona ovisi o Rakitiću. Ostavio ga je u prvoj utakmici u Parizu na klupi, u čas 4:0 za PSG. Sad od prve minute, odmah opsada, posjed i golovi.
Guest- Guest
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50