LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
Verratti: "The beginning of the game is going to be very hard, with a quick opening 30 minutes which will be fundamental to our chances."
Marco Verratti: "They will attack from everywhere, I think. If all of the Barcelona players play at 100%, we will really have to fight. "
Verratti: "For them, scoring 4 goals at home is almost normal. They are going to leave spaces, and we must take advantage of them."
Verratti: "We do not now think we are better than Barça. That would be the worst thing to do.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Na sredini terena Matuidi, Rabiot i Verratti moraju opet uništiti protivnika na sredini terena kao u prvoj utakmici, dati loptu Barceloni da igra i brzom tranzicijom riješiti stvar kao Heynckes prije 4 godine u polufinalu s Bayernom. Provjeren recept, a Emery je istu stvar radio u prvoj utakmici + okomitost. Utakmica neće biti dosadna, to je najbitnije.
Guest- Guest
opet ovaj švabo izmišlja recepte na temelju dvije utakmice, a zanemaruje 30 trofeja u zadnjih nekoliko godina, prokužio si sistem bravo, samo okomito i direktno, to ne zna niti verratti, niti julian draxler, niti ostalih milijun igrača i trenera.
2015-08-25
hahahaha, ne znam glupanderu ciganski, po kom osnovu gajiš optimizam? pa nije ti ovo primera gde vam se svi sklanjaju, bog ti majku jebo cigansku...
Guest- Guest
https://www.facebook.com/TrollFootballMedia/videos/645770168959685/
Zaboravljate jednu bitnu stvar, pogotovo ti amper. Barcelona nema tu sredinu koju spominješ, a nema ni obranu. Ne kažem ja da je nemoguće nadoknadit 4:0, ali treba se zapitat šta je dovelo do toga da bude u prvoj tekmi čak 4:0?! Fora je u tome što barcelona ima samo napad, a sve iza je teški propuh. Njima večeras samo prijeti da stradaju još gore, ovisi kako će se PSG postavit.sat2 wrote:Teško, ali ne i nemoguće ...amper1950 wrote:Naravno, no nisu bili na razini. Kažem, PSG će zato morati biti na razini u Barceloni. Svaka čast Messi-u i društvu,ali kad imaš ovakvu prednost sve je na tebi, ako Barca uspije ovo okrenuti onda se i u PSG moraju zapitati!sat2 wrote:Jbg ... pitalo se u Parizu nešto i Barcelonu ..., ali odgovora nije bilo!amper1950 wrote:Barca sigurno može to napraviti, ali s druge strane tribaju se i poklopiti neke stvari. I protivnika se nešto pita, ako PSG odigra pametno ovu utakmicu, 100 % bez velikih grešaka, Barca nema šanse. No s druge strane, ako ne bude tako, ako ne budu 100 % onda Barca ima šansu za podvig.sat2 wrote:Zato ja Barcelonu ne bih još otpisivao ... Sa dobrim blokom u sredini (uz doprinos zadnje linije- pravi Pique) i razigranim Messiem i punim doprinosom (bez sebičnosti) Neimara i Suareza ne isključujem golijadu i možda 5:0 ili 6:1 za Barcelonu!!!
Barcelona sa ovom ekipom nema šta tražit. Messi, Suarez i Neymar neće sami zabit 5 golova, a i da hoće, ne mogu spriječit da ne prime makar 3 komada od PSG-a.
Da skratimo priču. Barcelona večeras ima šanse isto koliko i krme u Teheranu
kopile tursko od kurvetine začeto, meni na listiću piše f+2, a sve ostalo je bonus jebo ti delija mrtvu materDare wrote:hahahaha, ne znam glupanderu ciganski, po kom osnovu gajiš optimizam? pa nije ti ovo primera gde vam se svi sklanjaju, bog ti majku jebo cigansku...
2015-08-25
End1899 wrote:kopile tursko od kurvetine začeto, meni na listiću piše f+2, a sve ostalo je bonus jebo ti delija mrtvu materDare wrote:hahahaha, ne znam glupanderu ciganski, po kom osnovu gajiš optimizam? pa nije ti ovo primera gde vam se svi sklanjaju, bog ti majku jebo cigansku...
hahahhahahahaha, začeće od majke.
ahahahhahahahah, novi hit majke mi.
glupost gluposti...
rokni se, bolidu ciganski...
Guest- Guest
scorpion wrote:
ako čerga ima šanse kao krme u teheranu, znači da prolazi ko iz pičke...
ko bi dirao tamo prase, majke ti?
Guest- Guest
operw wrote:farsa večeras ima šanse ko i neven ciganović kad se naguzi bracali
znači nema šanse da dobije ono što traži, hahahhahahaha-koji autošamar...
Guest- Guest
kad će više ti zdrastveni problemi, mislim svi znamo da te stari gejara napucao sidom samo ne mogu više dočekat da ciganin crkne
2015-08-25
End1899 wrote:kad će više ti zdrastveni problemi, mislim svi znamo da te stari gejara napucao sidom samo ne mogu više dočekat da ciganin crkne
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ti si od pustih knock outa dobio parkinsonovu bolest i sizofreniju... toliko smo te izlostavljali da te sto psihijatara nemoze oporavit.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Pa ja sam i reka da je sve na PSG-u, jer oni nisu neki klub s začelja, imaju kvalitetu i prednost 4:0, ako uspiju to propustiti krivicu prvo trebaju tražiti kod samih sebe!scorpion wrote:Zaboravljate jednu bitnu stvar, pogotovo ti amper. Barcelona nema tu sredinu koju spominješ, a nema ni obranu. Ne kažem ja da je nemoguće nadoknadit 4:0, ali treba se zapitat šta je dovelo do toga da bude u prvoj tekmi čak 4:0?! Fora je u tome što barcelona ima samo napad, a sve iza je teški propuh. Njima večeras samo prijeti da stradaju još gore, ovisi kako će se PSG postavit.sat2 wrote:Teško, ali ne i nemoguće ...amper1950 wrote:Naravno, no nisu bili na razini. Kažem, PSG će zato morati biti na razini u Barceloni. Svaka čast Messi-u i društvu,ali kad imaš ovakvu prednost sve je na tebi, ako Barca uspije ovo okrenuti onda se i u PSG moraju zapitati!sat2 wrote:Jbg ... pitalo se u Parizu nešto i Barcelonu ..., ali odgovora nije bilo!amper1950 wrote:
Barca sigurno može to napraviti, ali s druge strane tribaju se i poklopiti neke stvari. I protivnika se nešto pita, ako PSG odigra pametno ovu utakmicu, 100 % bez velikih grešaka, Barca nema šanse. No s druge strane, ako ne bude tako, ako ne budu 100 % onda Barca ima šansu za podvig.
Barcelona sa ovom ekipom nema šta tražit. Messi, Suarez i Neymar neće sami zabit 5 golova, a i da hoće, ne mogu spriječit da ne prime makar 3 komada od PSG-a.
Guest- Guest
"Kaže žena mužu: danas je dan žena,očekujem iznenađenje...
Kaže muž njoj: šta i ti misliš da će Barcelona proć?"
Ahahahahahahahahahahahshsga umra san!
Ahahahahahahahahahahahshsga umra san!
Guest- Guest
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 34 of 50