LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
Zanimljivija utakmica danas je Borussia - Benfica. PSG danas dolazi na izlet.
Guest- Guest
U soku su jer nije bio ni na klupi...iznenađujuce od zidaneaEnd1899 wrote:mene čudi da ne postoji nijedan članak o modriću danas, ovo se ne pamti godinama. izgleda da se polako i sigurno šaltaju na kovu jer su svi u šoku jer nije igrao.fridrih_niche wrote:Cudi me da i Demo nije napisa kako je Luka dirigira utakmicom...
:8)
Svakako, svakako...Dare wrote:dace SIN kada treba, ipak se radi o najvecem svih vremena...
Guest- Guest
Bez Ramosa bi sinoć ispa glatko 'najbolji hrvatski igrač svih vrimena'...muckodjubre wrote:[size=36]Luka je među 8 najboljih ekipa s realom,a ti se mozes pojesti od muke jer ti je ramos pokopao tracak nade da ces se moci naslađivati modricevom ispadanju [/size]fridrih_niche wrote:Barca dobiva u hendi, Messi daje bar jedan gol i PSG prolazi...
Btw. kako ovi Pederkovi masturbatori na spominju jos jednu fantastičnu utakmicu njihovog idola?
Cudi me da i Demo nije napisa kako je Luka dirigira utakmicom...
A ovako, ako izvuku iole ozbiljnijeg protivnika, ce mu kraj bit u četvrtfinalu...
Iz kupa su ispali, a liga ide Barci...
Znaci da ce Raketa u 3 sezone bit 3 puta prvak, lol...
A jos ako slučajno Barca večeras prodje (u sta ne virujen), ti ćeš suicid napravit...
Guest- Guest
32 godine, a nikad ligu nije osvojia...End1899 wrote:mene čudi da ne postoji nijedan članak o modriću danas, ovo se ne pamti godinama. izgleda da se polako i sigurno šaltaju na kovu jer su svi u šoku jer nije igrao.fridrih_niche wrote:Cudi me da i Demo nije napisa kako je Luka dirigira utakmicom...
Runner up Druker...
<3
Guest- Guest
Kme kmeee...ne bi ispali jer je Napoli dao samo 1 golfridrih_niche wrote:Bez Ramosa bi sinoć ispa glatko 'najbolji hrvatski igrač svih vrimena'...muckodjubre wrote:[size=45]Luka je među 8 najboljih ekipa s realom,a ti se mozes pojesti od muke jer ti je ramos pokopao tracak nade da ces se moci naslađivati modricevom ispadanju [/size]fridrih_niche wrote:Barca dobiva u hendi, Messi daje bar jedan gol i PSG prolazi...
Btw. kako ovi Pederkovi masturbatori na spominju jos jednu fantastičnu utakmicu njihovog idola?
Cudi me da i Demo nije napisa kako je Luka dirigira utakmicom...
A ovako, ako izvuku iole ozbiljnijeg protivnika, ce mu kraj bit u četvrtfinalu...
Iz kupa su ispali, a liga ide Barci...
Znaci da ce Raketa u 3 sezone bit 3 puta prvak, lol...
A jos ako slučajno Barca večeras prodje (u sta ne virujen), ti ćeš suicid napravit...
Kme kmeee kmeeeeeefridrih_niche wrote:32 godine, a nikad ligu nije osvojia...End1899 wrote:mene čudi da ne postoji nijedan članak o modriću danas, ovo se ne pamti godinama. izgleda da se polako i sigurno šaltaju na kovu jer su svi u šoku jer nije igrao.fridrih_niche wrote:Cudi me da i Demo nije napisa kako je Luka dirigira utakmicom...
Runner up Druker...
<3
Mourinho came to Chelsea in 2004 and won the league 2005 and 2006.
Wenger in 2005 - building the team
Ferguson won the league 2007, 2008, 2009
Wenger in 2007, 2008, 2009... still building the team
Ancelloti came to Chelsea in 2009 and won the league in 2010.
Wenger in 2010... still building the team
Roberto Mancini came to Man city in 2010and won the league in 2012.
Wenger in 2012... still building the team
Pellegrini came to Man city in 2013 and won the league in 2014.
Wenger in 2014... still building the team
Mourinho came back to Chelsea in 2013 and won the league in 2015.
Wenger in 2015... still building the team
Claudio Ranieri came to Leicester city in 2015 and won the league in 2016
Wenger in 2016... still building the team
Antonio Conte came to Chelsea in 2016 and already taking the EPL by storm until 2017.
Wenger in 2017... still building the team
Wenger are you building the Ark of Noah?
Dno dna je konačno dotaknuto. Svima je oko Arsenala i više nego dosta ovog što im uprava i trener rade godinama.
Guest- Guest
Demo protiv Rakete nema nista za razliku od nicea koji kmeci radi realova prolaza,razina kmečanja 8 tudora
Ono sa Barcom i ovo sa Realom ( s tim da je dobro završilo) samo potvrđuje da nema tog igrača, koji će sam bez pomoći suigrača riješiti i dobiti utakmicu. To nije mogao Messi u Parizu niti CR u Napulju. Uz učešće cijele momčadi Messi može biti prevaga i igrač koji rješava utakmice solo akcijama (ali ne sam!).
Modrićev doprinos sinoć nije bio na očekivanom nivou iz jednostavnog razloga što niti CR, niti Benzema niti Balle nisu odradili svoj dio defanzivnog posla pa su i Kross i Modrić bili pod većim pritiskom.
Rasprave o tome tko je bolji .. CR ili Messi mogu biti samo navijačke i prema nogometnom ukusu ... no, i statistički i dojmom mislim da je Messi za koplje iznad CR-a! Bez obzira na konačni učinak užitak je gledati Messia kako se igra nogometa!
Modrićev doprinos sinoć nije bio na očekivanom nivou iz jednostavnog razloga što niti CR, niti Benzema niti Balle nisu odradili svoj dio defanzivnog posla pa su i Kross i Modrić bili pod većim pritiskom.
Rasprave o tome tko je bolji .. CR ili Messi mogu biti samo navijačke i prema nogometnom ukusu ... no, i statistički i dojmom mislim da je Messi za koplje iznad CR-a! Bez obzira na konačni učinak užitak je gledati Messia kako se igra nogometa!
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:Ono sa Barcom i ovo sa Realom ( s tim da je dobro završilo) samo potvrđuje da nema tog igrača, koji će sam bez pomoći suigrača riješiti i dobiti utakmicu. To nije mogao Messi u Parizu niti CR u Napulju. Uz učešće cijele momčadi Messi može biti prevaga i igrač koji rješava utakmice solo akcijama (ali ne sam!).
Kad se odmakneš iz močvare i hr nogometa, možeš napisati ok post!
Guest- Guest
Zato ja Barcelonu ne bih još otpisivao ... Sa dobrim blokom u sredini (uz doprinos zadnje linije- pravi Pique) i razigranim Messiem i punim doprinosom (bez sebičnosti) Neimara i Suareza ne isključujem golijadu i možda 5:0 ili 6:1 za Barcelonu!!!
sat2-
2015-09-28
amper1950 wrote:
Kad se odmakneš iz močvare i hr nogometa, možeš napisati ok post!
sat2-
2015-09-28
Barca sigurno može to napraviti, ali s druge strane tribaju se i poklopiti neke stvari. I protivnika se nešto pita, ako PSG odigra pametno ovu utakmicu, 100 % bez velikih grešaka, Barca nema šanse. No s druge strane, ako ne bude tako, ako ne budu 100 % onda Barca ima šansu za podvig.sat2 wrote:Zato ja Barcelonu ne bih još otpisivao ... Sa dobrim blokom u sredini (uz doprinos zadnje linije- pravi Pique) i razigranim Messiem i punim doprinosom (bez sebičnosti) Neimara i Suareza ne isključujem golijadu i možda 5:0 ili 6:1 za Barcelonu!!!
Guest- Guest
Jbg ... pitalo se u Parizu nešto i Barcelonu ..., ali odgovora nije bilo!amper1950 wrote:Barca sigurno može to napraviti, ali s druge strane tribaju se i poklopiti neke stvari. I protivnika se nešto pita, ako PSG odigra pametno ovu utakmicu, 100 % bez velikih grešaka, Barca nema šanse. No s druge strane, ako ne bude tako, ako ne budu 100 % onda Barca ima šansu za podvig.sat2 wrote:Zato ja Barcelonu ne bih još otpisivao ... Sa dobrim blokom u sredini (uz doprinos zadnje linije- pravi Pique) i razigranim Messiem i punim doprinosom (bez sebičnosti) Neimara i Suareza ne isključujem golijadu i možda 5:0 ili 6:1 za Barcelonu!!!
sat2-
2015-09-28
Naravno, no nisu bili na razini. Kažem, PSG će zato morati biti na razini u Barceloni. Svaka čast Messi-u i društvu,ali kad imaš ovakvu prednost sve je na tebi, ako Barca uspije ovo okrenuti onda se i u PSG moraju zapitati!sat2 wrote:Jbg ... pitalo se u Parizu nešto i Barcelonu ..., ali odgovora nije bilo!amper1950 wrote:Barca sigurno može to napraviti, ali s druge strane tribaju se i poklopiti neke stvari. I protivnika se nešto pita, ako PSG odigra pametno ovu utakmicu, 100 % bez velikih grešaka, Barca nema šanse. No s druge strane, ako ne bude tako, ako ne budu 100 % onda Barca ima šansu za podvig.sat2 wrote:Zato ja Barcelonu ne bih još otpisivao ... Sa dobrim blokom u sredini (uz doprinos zadnje linije- pravi Pique) i razigranim Messiem i punim doprinosom (bez sebičnosti) Neimara i Suareza ne isključujem golijadu i možda 5:0 ili 6:1 za Barcelonu!!!
Guest- Guest
Teško, ali ne i nemoguće ...amper1950 wrote:Naravno, no nisu bili na razini. Kažem, PSG će zato morati biti na razini u Barceloni. Svaka čast Messi-u i društvu,ali kad imaš ovakvu prednost sve je na tebi, ako Barca uspije ovo okrenuti onda se i u PSG moraju zapitati!sat2 wrote:Jbg ... pitalo se u Parizu nešto i Barcelonu ..., ali odgovora nije bilo!amper1950 wrote:Barca sigurno može to napraviti, ali s druge strane tribaju se i poklopiti neke stvari. I protivnika se nešto pita, ako PSG odigra pametno ovu utakmicu, 100 % bez velikih grešaka, Barca nema šanse. No s druge strane, ako ne bude tako, ako ne budu 100 % onda Barca ima šansu za podvig.sat2 wrote:Zato ja Barcelonu ne bih još otpisivao ... Sa dobrim blokom u sredini (uz doprinos zadnje linije- pravi Pique) i razigranim Messiem i punim doprinosom (bez sebičnosti) Neimara i Suareza ne isključujem golijadu i možda 5:0 ili 6:1 za Barcelonu!!!
sat2-
2015-09-28
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 33 of 50