LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
Sieg heil
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Sieg heil
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ovo je dokaz da bundes liga zdere pa prosere premier ligu. Rapsodija jednog od dva najveca svjetska kluba. UBER ALLESS
2015-09-13
SS
2015-09-13
Pisanje po englezima no ionako su englezi samo trening njemcima
2015-09-13
vojvodo na čemu si ti u arsenal nema veze sa engleskom ne znam jel imaju jednog engkeza tamo. sramota od kluba...
man utd i čelsi su ozbiljni englezi nažalost u krizi ali iduće godine se vraćaju
bayern jedan od kandidata za titulu čim su se riješili utega kako je guardiola unazadio perfektno složen stroj najveći fail u povijesti nogometa
napoli s obzirom na sve dobar rezultat. cr izdominirao 5-6 asistencija.. messi igrač utakmice
man utd i čelsi su ozbiljni englezi nažalost u krizi ali iduće godine se vraćaju
bayern jedan od kandidata za titulu čim su se riješili utega kako je guardiola unazadio perfektno složen stroj najveći fail u povijesti nogometa
napoli s obzirom na sve dobar rezultat. cr izdominirao 5-6 asistencija.. messi igrač utakmice
šta je bilo 99edesert_fox wrote:Pisanje po englezima no ionako su englezi samo trening njemcima
Pobjeda gospodskog kluba nad gospodskim klubon
2015-09-13
Al u svakom slucaju englezi su inferiorni za njemcebafalo wrote:šta je bilo 99edesert_fox wrote:Pisanje po englezima no ionako su englezi samo trening njemcima
2015-09-13
Al u pravu si vidi se koliko Karleto vridi ako usporedis sa onin zlocincem
2015-09-13
pa jesu ali arsenal je kao i nacionalan tim luzeri treba napravit odmak od man utd koji su englezi ali imaju više njemački mentalitet i zato jesu takva veličina
Bafalo i roger i schumi sve ti je to superiorni arijevski gen.
Koliko je svijet izgubio 1945
Koliko je svijet izgubio 1945
2015-09-13
scorpion-
2014-04-18
scorpion-
2014-04-18
Mocni scorpija prorok...odmah je rekao da ce lipse biti krmetu u teherani nego arsenalu u munchenu
2015-09-13
To ti je kao Luftwaffe vs RAF. Britishi nemaju šanse protiv superiornog nadčovjekadesert_fox wrote:Mocni scorpija prorok...odmah je rekao da ce lipse biti krmetu u teherani nego arsenalu u munchenu
Ovo ni sam velikan ljudskog roda neprezaljeni dr.Josef Goebbels nebi bolje napisao.scorpion wrote:To ti je kao Luftwaffe vs RAF. Britishi nemaju šanse protiv superiornog nadčovjekadesert_fox wrote:Mocni scorpija prorok...odmah je rekao da ce lipse biti krmetu u teherani nego arsenalu u munchenu
Slava mu vjecna pocivaj u miru vjecni ministre
2015-09-13
http://www.index.hr/sport/clanak/najpodcjenjeniji-igrac-je-junak-reala-nitko-ne-razumije-nogomet-kao-on-/950850.aspx
Koji je ovome kurac?
Koji je ovome kurac?
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
REAL je preokretom s 3:1 pobijedio Napoli i uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka dočekuje u sjajnoj poziciji.
Luka Modrić ponovno je bio među najbolje ocijenjenima, a posebno su ga nahvalili novinari madridskog AS-a.
"Real igra u ritmu kojeg nameće Hrvat. Gledati ga kako rukovodi igrom je nešto čudesno. Daje dinamiku igri momčadi i sjajno se razumije s Jamesom. Upravo je iz njegovog talenta i borbenosti Kolumbijca proizašao preokret nakon primljenog pogotka", stoji u tekstu AS-a.
Za Squawku, Eurosport i Calciomercato je najbolji: "Odradi posao kao nitko drugi na svijetu"
U svojoj analizi utakmice Squawka je navela da je Modrić uz Tonija Kroosa, strijelca drugog gola, bio najbolji na travnjaku.
"Vodio je igru Reala. Ne dobije uvijek priznanje koje zaslužuje, ali njegova igra je presudna za Real. On je srce Zidaneove momčadi."
Eurosport ga je izdvojio kao najboljeg igrača utakmice uz Kroosa. Obojica su dobili ocjenu 7,5.
"Svoj posao odradi kao nitko drugi na svijetu - tiho, sveprisutno i nikada dosadno. Diktira zakone u sredini terena i najpouzdaniji je igrač momčadi."
I Calciomercato piše da je nogometni dirigent bio najbolji i da ga je uživanje gledati, dok Corriere piše da je Hrvat pravi vođa momčadi i da je prvi put pogriješio tek u 91. minuti utakmice.
"Samo rijetki mogu ovo što i Modrić!"
Modriću se naklonio i novinar David Amoyal, oduševljen njegovom predstavom protiv talijanske momčadi.
"Modrić je apsolutno veličanstven. Samo su rijetki mogli kontrolirati utakmicu poput njega, a da ne zabiju pogodak."
Ma kakav BBC, Real ima novi veliki trio"
Arjun Pradeep, novinar koji uglavnom piše o Juventusu i koji je zbog toga s posebnom pažnjom gledao utakmicu Napolija, ostao je očaran sinoćnjim Modrićevim nastupom.
"Kroos i Modrić su odveli Real do pobjede, posebno Modrić. On je jedan od najboljih veznjaka u ovom stoljeću. Besprijekorna mentalna brzina..."
Vezni red Reala, slažu se svi, dobio je utakmicu pa španjolski mediji pišu da je najbitniji trio Reala trenutno MCK (Modrić, Casemiro, Kroos).
Luka Modrić ponovno je bio među najbolje ocijenjenima, a posebno su ga nahvalili novinari madridskog AS-a.
"Real igra u ritmu kojeg nameće Hrvat. Gledati ga kako rukovodi igrom je nešto čudesno. Daje dinamiku igri momčadi i sjajno se razumije s Jamesom. Upravo je iz njegovog talenta i borbenosti Kolumbijca proizašao preokret nakon primljenog pogotka", stoji u tekstu AS-a.
Za Squawku, Eurosport i Calciomercato je najbolji: "Odradi posao kao nitko drugi na svijetu"
U svojoj analizi utakmice Squawka je navela da je Modrić uz Tonija Kroosa, strijelca drugog gola, bio najbolji na travnjaku.
"Vodio je igru Reala. Ne dobije uvijek priznanje koje zaslužuje, ali njegova igra je presudna za Real. On je srce Zidaneove momčadi."
Eurosport ga je izdvojio kao najboljeg igrača utakmice uz Kroosa. Obojica su dobili ocjenu 7,5.
"Svoj posao odradi kao nitko drugi na svijetu - tiho, sveprisutno i nikada dosadno. Diktira zakone u sredini terena i najpouzdaniji je igrač momčadi."
I Calciomercato piše da je nogometni dirigent bio najbolji i da ga je uživanje gledati, dok Corriere piše da je Hrvat pravi vođa momčadi i da je prvi put pogriješio tek u 91. minuti utakmice.
"Samo rijetki mogu ovo što i Modrić!"
Modriću se naklonio i novinar David Amoyal, oduševljen njegovom predstavom protiv talijanske momčadi.
"Modrić je apsolutno veličanstven. Samo su rijetki mogli kontrolirati utakmicu poput njega, a da ne zabiju pogodak."
Ma kakav BBC, Real ima novi veliki trio"
Arjun Pradeep, novinar koji uglavnom piše o Juventusu i koji je zbog toga s posebnom pažnjom gledao utakmicu Napolija, ostao je očaran sinoćnjim Modrićevim nastupom.
"Kroos i Modrić su odveli Real do pobjede, posebno Modrić. On je jedan od najboljih veznjaka u ovom stoljeću. Besprijekorna mentalna brzina..."
Vezni red Reala, slažu se svi, dobio je utakmicu pa španjolski mediji pišu da je najbitniji trio Reala trenutno MCK (Modrić, Casemiro, Kroos).
Jučer su koture igre bile vrlo jasne. Modrić i Kroos su se kao dva primarna organizatora u fazi napada pozicionirala dosta široko kako bi, u slučaju da Napoli pritisne suigrače koji se nalazi uz liniju, mogli po primitku lopte uposliti usamljenog beka koji je grlio aut liniju na suprotnoj strani, te tako brzo i efikasno prebaciti težište igre. Obojica su igrali u zoni gdje je uvijek bilo sasvim dovoljno prostora za okrenuti se licem prema suparnikovom golu, i uz takvu klasu kvalitete, nije bilo upitno da će Madriđani kontrolirati ritam i smjer lopte, samim time i utakmice.
Defanzivni vezni Luka Modrić
Defanzivni vezni Luka Modrić
Zeko-
2015-08-26
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 50