LIGA PRVAKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: LIGA PRVAKA
Demina taktika mi je preočajna, ono, ne mos falit...End1899 wrote:niče za koga sad navijamo, hoćemo ostat uz PSG, a može i "demonski taktika" uvijek za pobjednike
:D
Primjenit cu Bracala/Skorpija/Bafalo taktiku...
Sa jednog velikana na drugog...
Bayern!
B-)
Guest- Guest
Jebote, uopće mi nije ni malo žao što sam ispao glup
Mislim si PSG najviše što može jest izvuč remi sa golovima. Još nisam ni gledao tekme. Reko jebeš ovo kad se sve zna, odo ja u teretanu. Vratim se i zaboravio za tekme, upalim facebook, kad prva slika neka sprdnja na barcelonu. Odem ne rezultate piše 4:0 Ustanem, odem do kupatila, umijem se, vratim se, kad opet piše 4:0 Ni dalje ne kužim na koju foru je PSG dobio 4:0, ali nije ni važno. Bitno da sakupljači željeza mogu pakirat kofere i nastavak lige prvaka mogu gledat u miru
Mislim si PSG najviše što može jest izvuč remi sa golovima. Još nisam ni gledao tekme. Reko jebeš ovo kad se sve zna, odo ja u teretanu. Vratim se i zaboravio za tekme, upalim facebook, kad prva slika neka sprdnja na barcelonu. Odem ne rezultate piše 4:0 Ustanem, odem do kupatila, umijem se, vratim se, kad opet piše 4:0 Ni dalje ne kužim na koju foru je PSG dobio 4:0, ali nije ni važno. Bitno da sakupljači željeza mogu pakirat kofere i nastavak lige prvaka mogu gledat u miru
Pitanje je bilo osvaja li Barcelona ili Real. Sad znamo da će Real bit prvi klub koji će obranit naslov lige prvaka.
Bayern će se oporavljat od revolucije barem još 2-3 godine, Atletico je propao, a Juventus trenutno nema taj kvalitet. Znači Real 12
Bayern će se oporavljat od revolucije barem još 2-3 godine, Atletico je propao, a Juventus trenutno nema taj kvalitet. Znači Real 12
da je barem to, želim ti to, ali ti jednostavno jesi glup do iznemoglosti, jbg nemaš sreće.scorpion wrote:Jebote, uopće mi nije ni malo žao što sam ispao glup
End- Posts : 21177
2015-08-25
Sutra ćemo znat nešto više o tomefridrih_niche wrote:Neće ti ni Real puno bolje proć...
Pomor velikih je na repertoaru...
;)
ajde dečko pomakni miša u gornji desni kut, stavi strelicu na "log out" i lijevi klikEnd1899 wrote:da je barem to, želim ti to, ali ti jednostavno jesi glup do iznemoglosti, jbg nemaš sreće.scorpion wrote:Jebote, uopće mi nije ni malo žao što sam ispao glup
Sieg heil brate vojvododesert_fox wrote:Sieg heil brate skripare
skripar-
2015-08-09
fridrih_niche wrote:Sad cu se ka i pojedini beskičmenjaci samo prisaltat na drugi klub...Bracala wrote:Kakvo punjenje kučke ciganske. Niche i spermenko natapaju hrb suzama pušeći jedan drugom ispod stola...
B-)
darth_vader-
2014-04-17
skripar wrote:Sieg heil brate vojvododesert_fox wrote:Sieg heil brate skripare
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Sutra najtrofejniji europski klub predvođen najboljim hrvatskim igracem svih vremena,zlatokosim dalmatincem produktom najvecega hrvatskoga kluba dinama mora osvjetlati obraz španjolske lige
Ovako se ni u Sjevernoj Koreji ne dodvoravaju Kim Jong Kurcu Palcu...
darth_vader-
2014-04-17
Rastavil ih PSG na proste faktore. Nisam mislil da budu ih baš tak spotrli. Imal Cavani daje i pobjeda PSG-a i hendikep na Benficu, umalo.
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
End1899 wrote:niče za koga sad navijamo, hoćemo ostat uz PSG, a može i "demonski taktika" uvijek za pobjednike
ti imas svog celavog, ciganskog homosa-mada i njemu se smesi slicna sudbina kada ga bura iz knezevine bude oduvala...
Guest- Guest
i ja, ako pobijede danas...fridrih_niche wrote:Od malih nogu sam za Bayern!
<3
End- Posts : 21177
2015-08-25
kakvo silovanje male čmarcekurvice dajte broj plavog telefona prije nego se drkači objese
messi igrač utakmice asistenciju za drugi gol priznajem ronaldo može samo sanjat
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 50