Otac može tužiti liječnika koji je izveo pobačaj čak i u slučaju incesta i silovanja
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Otac može tužiti liječnika koji je izveo pobačaj čak i u slučaju incesta i silovanja
Kao prvo, incest je također ljubav, vi koji ste protiv djece kao prdukta incesta ste protiv ljubavi i napretka, katotalibani i zadrti...
Drugo, ubojstvo je ubojstvo, amen
Drugo, ubojstvo je ubojstvo, amen
n_razbojnik- Posts : 11441
2014-04-15
Re: Otac može tužiti liječnika koji je izveo pobačaj čak i u slučaju incesta i silovanja
Američka udruga za ljudska prava (ACLU), organizacija koja je stala u zaštitu brojnih ljudi koji su bili zaustavljeni na ulasku u SAD nakon što je Trump donio zabranu ulaska državljana 7 zemalja, oštro je reagirala tvrdeći kako se time stvara novo pravo - pravo supruga ili člana obitelji da tuži liječnika.
Kao treće, ljuckopravna udruga protiv ljuckih prava...ugasit a savezni novac namjenjen istima dati KKKu , oni barem imaju neke stavove
Kao treće, ljuckopravna udruga protiv ljuckih prava...ugasit a savezni novac namjenjen istima dati KKKu , oni barem imaju neke stavove
2014-04-15
Naivnjoook jedan..Regoč wrote:Zašto bi pal na sudu? Zar je otac manje roditelj nego majka? Nisu li muškarci i žene ravnopravni?
Guest- Guest
ne znamo ni ti, ni ja, ali ja malo bolje mogu zamislit..Regoč wrote:Da, nije diete krivo. Znam da je trudnoća kao ishod silovanja psihički teško podnošljiva, ali silovatelj će za koju godinu (u nas pet do sedam, ovisno kako se ponaša) na slobodu, a ubija se diete koje ničemu nije krivo. Posvajanje je bolja opcija.maggie13 wrote:I u slučaju incesta ili silovanja?
Naravno da se zrtvi mora ostavit izbor.
2014-04-12
e ja bih ovako..ako je zrtva silovana pa zatrudnjela,majka ima stresove i psihicke poremecaje,drzava da preuzme brigu o djetetu,ako ga majke ne zeli.Fuk sit,offce na broju..jel
Guest- Guest
Ubojstvom diete postaje žrtva kojoj nema pomoći.maggie13 wrote:ne znamo ni ti, ni ja, ali ja malo bolje mogu zamislit..Regoč wrote:Da, nije diete krivo. Znam da je trudnoća kao ishod silovanja psihički teško podnošljiva, ali silovatelj će za koju godinu (u nas pet do sedam, ovisno kako se ponaša) na slobodu, a ubija se diete koje ničemu nije krivo. Posvajanje je bolja opcija.maggie13 wrote:I u slučaju incesta ili silovanja?
Naravno da se zrtvi mora ostavit izbor.
Dio s posvajanjem nije sporan. Druga strana problematizira samu trudnoću, zašto bi ju žena izniela kad uopće nije htjela biti trudna. Jasno da nije, ali veće je zlo još i diete ubiti.pismejker wrote:e ja bih ovako..ako je zrtva silovana pa zatrudnjela,majka ima stresove i psihicke poremecaje,drzava da preuzme brigu o djetetu,ako ga majke ne zeli.Fuk sit,offce na broju..jel
Tako svi kažu. Štoviše, navodno su žene zakinute. Kako sad odjednom zakon ide protiv otca?pismejker wrote:Naivnjoook jedan..Regoč wrote:Zašto bi pal na sudu? Zar je otac manje roditelj nego majka? Nisu li muškarci i žene ravnopravni?
Do slova se slazem.Zene moraj urazumijeti da NIJE KRIVO DIJETE.ako ce siolovatelja za joojca besiti,nemam nis protiv,podrsku moju imaju.No moraju razumijeti da ni to dijete nije htjelo sigurno biti napravljeno u cinu silovanja..Regoč wrote:Dio s posvajanjem nije sporan. Druga strana problematizira samu trudnoću, zašto bi ju žena izniela kad uopće nije htjela biti trudna. Jasno da nije, ali veće je zlo još i diete ubiti.pismejker wrote:e ja bih ovako..ako je zrtva silovana pa zatrudnjela,majka ima stresove i psihicke poremecaje,drzava da preuzme brigu o djetetu,ako ga majke ne zeli.Fuk sit,offce na broju..jel
Guest- Guest
Po difoltu zene imaju bolju poziciju,u zakonima,posvuda.Regoč wrote:Tako svi kažu. Štoviše, navodno su žene zakinute. Kako sad odjednom zakon ide protiv otca?pismejker wrote:Naivnjoook jedan..Regoč wrote:Zašto bi pal na sudu? Zar je otac manje roditelj nego majka? Nisu li muškarci i žene ravnopravni?
Guest- Guest
pismejker wrote:Do slova se slazem.Zene moraj urazumijeti da NIJE KRIVO DIJETE.ako ce siolovatelja za joojca besiti,nemam nis protiv,podrsku moju imaju.No moraju razumijeti da ni to dijete nije htjelo sigurno biti napravljeno u cinu silovanja..Regoč wrote:Dio s posvajanjem nije sporan. Druga strana problematizira samu trudnoću, zašto bi ju žena izniela kad uopće nije htjela biti trudna. Jasno da nije, ali veće je zlo još i diete ubiti.pismejker wrote:e ja bih ovako..ako je zrtva silovana pa zatrudnjela,majka ima stresove i psihicke poremecaje,drzava da preuzme brigu o djetetu,ako ga majke ne zeli.Fuk sit,offce na broju..jel
Otkud onda kuka i motika da su podjarmljene?pismejker wrote:Po difoltu zene imaju bolju poziciju,u zakonima,posvuda.Regoč wrote:Tako svi kažu. Štoviše, navodno su žene zakinute. Kako sad odjednom zakon ide protiv otca?pismejker wrote:Naivnjoook jedan..Regoč wrote:Zašto bi pal na sudu? Zar je otac manje roditelj nego majka? Nisu li muškarci i žene ravnopravni?
Da se utvrdi pozicija..Sigurnosti nikad napretek,a zene vole sigurnost u svemu..Regoč wrote:Otkud onda kuka i motika da su podjarmljene?pismejker wrote:Po difoltu zene imaju bolju poziciju,u zakonima,posvuda.Regoč wrote:Tako svi kažu. Štoviše, navodno su žene zakinute. Kako sad odjednom zakon ide protiv otca?pismejker wrote:Naivnjoook jedan..Regoč wrote:Zašto bi pal na sudu? Zar je otac manje roditelj nego majka? Nisu li muškarci i žene ravnopravni?
Guest- Guest
Mudre su one. Zato su i opstale tisućljećima.pismejker wrote:Da se utvrdi pozicija..Sigurnosti nikad napretek,a zene vole sigurnost u svemu..Regoč wrote:Otkud onda kuka i motika da su podjarmljene?pismejker wrote:Po difoltu zene imaju bolju poziciju,u zakonima,posvuda.Regoč wrote:Tako svi kažu. Štoviše, navodno su žene zakinute. Kako sad odjednom zakon ide protiv otca?pismejker wrote:
Naivnjoook jedan..
Mozemo zamisliti i sam zivot de djece koja su u silovanjima rodjena.Gledao sam jedan film gdje su srbi tijekom DR-a drzali mlade cure i konstantno ih silovali,dok nisu zatrudnjele,potom ih drzali u zarobljenistvu do 4-5 mjeseca i jednostavno pustili doma..20 jirs after,mogu misliti kako je toj sirotoj djeci,ali i majkama..
Guest- Guest
ne treba zenama zamjeriti..Fizicki su slabije,u sustini tijekom povijesti,drustvo grublje prema njima,i zato sad mogu razumijeti da pokusavaju iskoristiti svaku sansu da si poboljsaju poziciju...no,ne treba ipak da ulecu tamo gdje mogu samo stetu izgenerirati..Regoč wrote:Mudre su one. Zato su i opstale tisućljećima.pismejker wrote:Da se utvrdi pozicija..Sigurnosti nikad napretek,a zene vole sigurnost u svemu..Regoč wrote:Otkud onda kuka i motika da su podjarmljene?pismejker wrote:Po difoltu zene imaju bolju poziciju,u zakonima,posvuda.Regoč wrote:
Tako svi kažu. Štoviše, navodno su žene zakinute. Kako sad odjednom zakon ide protiv otca?
Guest- Guest
Ni lako ni silovanim ženama, ni njihovoj djeci, ali zlo ne treba povećavati ubijanjem te djece.
ej-Men..nemam sto dodati..Regoč wrote:Ni lako ni silovanim ženama, ni njihovoj djeci, ali zlo ne treba povećavati ubijanjem te djece.
Guest- Guest
djeca bas nicemu nis ukriva..
Guest- Guest
Imam rjesenje i za ovu priliku..POJAS NEVINOSTI,dobro,nij za cuvanje nevinosti,nego picije od navalentnih moškijah..
ajd ga ovdje gurni siledžijo..!!!
ajd ga ovdje gurni siledžijo..!!!
Guest- Guest
jebiga fetus nema ljuckih prava, nema pravobraniteljica za fetuse ni međunarodna udruga za brigu o fetusima...ono je škart i tako će završitiRegoč wrote:Ni lako ni silovanim ženama, ni njihovoj djeci, ali zlo ne treba povećavati ubijanjem te djece.
2014-04-15
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» PEREIRA: Svećenik koji je ušutkao one koji upozoravaju da Međugorje može biti opasno! Da, može…
» Za razliku od Možemo! koji sa sedam mandata može što želi, Mosta koji može vladati državom, mi sa svojih 16 ne možemo ništa’
» 500 mladih liječnika ne može se zaposliti jer nema natječaja
» Grubnić: Najveća mi je životna želja da postanem otac, no u mom slučaju...
» Batarelo "ne može spavati i dobio je vrućicu" kad je čuo da Kujundžić ne želi zabraniti pobačaj
» Za razliku od Možemo! koji sa sedam mandata može što želi, Mosta koji može vladati državom, mi sa svojih 16 ne možemo ništa’
» 500 mladih liječnika ne može se zaposliti jer nema natječaja
» Grubnić: Najveća mi je životna želja da postanem otac, no u mom slučaju...
» Batarelo "ne može spavati i dobio je vrućicu" kad je čuo da Kujundžić ne želi zabraniti pobačaj
Page 2 of 6