Dr. Hase : Hribara treba smijenti, DORH neka utvrdi odgovornost Obuljen
Page 1 of 10
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Dr. Hase : Hribara treba smijenti, DORH neka utvrdi odgovornost Obuljen
Hribara treba smijenti, DORH neka utvrdi odgovornost Obuljen
Izvor: Marko Prpic/PIXSELL
Autor teksta:
Gostujući u Točki na tjedan povjesničar, bivši ministar kulture i HDZ-ov zastupnik, Zlatko Hasanbegović komentirao je negativan nalaz državne revizije o radu HAVC-a.
Državni ured za reviziju dao je nepovoljno mišljenje o radu Hrvatskog audiovizualnog centra u 2015. godinu, a na svojim internetskim stranicama objavio je cjelovito izvješće o obavljenoj reviziji u HAVC-u, kojom su obuhvaćeni financijski izvještaji i poslovanje.
VEZANA VIJEST
U reviziji se navodi kako je tijekom 2015. ravnatelj Hrvoje Hribar raspolagao sredstvima na temelju zaključenih ugovora, u iznosima iznad 50.000 kuna, bez odluke Upravnog odbora, a za iznose iznad 200.000 kuna bez suglasnosti osnivača, Ministarstva kulture, te da Upravni odbor Centra nije odlučivao o Financijskom planu i godišnjem obračunu za tu godinu, što nije u skladu s odredbama Zakona i Statuta.
"To je karika koja je nedostjalaa, sve je jasno. Hribar mora biti smijenjenm a DORH podnijeti sve istrage. Ovo je vrsta moralne zadovoljštine koju sam doživio jer je državna revizija potrvdila sve što sam govorio", komentirao je Hasanbegović.
Na pitanje što bi trebala učiniti ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek, odgovara."Siguran sam da će postupiti na jedini odgovoran način - smjena Hribara".
Bivši ministar je mišljenja da se treba istražiti odgovornost svih iz upravnog odbora HAVC-a, pa i Obuljen: "Odgovornost svih aktera i upravnog odbora HAVC-a mora biti istražena."
Izvor: Marko Prpic/PIXSELL
Autor teksta:
N1 Hrvatska
Gostujući u Točki na tjedan povjesničar, bivši ministar kulture i HDZ-ov zastupnik, Zlatko Hasanbegović komentirao je negativan nalaz državne revizije o radu HAVC-a.
Državni ured za reviziju dao je nepovoljno mišljenje o radu Hrvatskog audiovizualnog centra u 2015. godinu, a na svojim internetskim stranicama objavio je cjelovito izvješće o obavljenoj reviziji u HAVC-u, kojom su obuhvaćeni financijski izvještaji i poslovanje.
VEZANA VIJEST
- Nepovoljno mišljenje revizije o poslovanju HAVC-a
U reviziji se navodi kako je tijekom 2015. ravnatelj Hrvoje Hribar raspolagao sredstvima na temelju zaključenih ugovora, u iznosima iznad 50.000 kuna, bez odluke Upravnog odbora, a za iznose iznad 200.000 kuna bez suglasnosti osnivača, Ministarstva kulture, te da Upravni odbor Centra nije odlučivao o Financijskom planu i godišnjem obračunu za tu godinu, što nije u skladu s odredbama Zakona i Statuta.
"To je karika koja je nedostjalaa, sve je jasno. Hribar mora biti smijenjenm a DORH podnijeti sve istrage. Ovo je vrsta moralne zadovoljštine koju sam doživio jer je državna revizija potrvdila sve što sam govorio", komentirao je Hasanbegović.
Na pitanje što bi trebala učiniti ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek, odgovara."Siguran sam da će postupiti na jedini odgovoran način - smjena Hribara".
Bivši ministar je mišljenja da se treba istražiti odgovornost svih iz upravnog odbora HAVC-a, pa i Obuljen: "Odgovornost svih aktera i upravnog odbora HAVC-a mora biti istražena."
Eroo- Posts : 79063
2016-07-22
Re: Dr. Hase : Hribara treba smijenti, DORH neka utvrdi odgovornost Obuljen
Jedan je dr Hase.
Hase was right.
Čovječe pazi da ne prođeš malen ispod zvijezda...dr Hase vodi o tome računa.
Što bi se reklo, na kraju se pare broje.
Što bi se reklo, na kraju se pare broje.
Ne treba sad tu previse obracati paznju na ovakvo ponasanje.
Valja ici dalje.
Valja ici dalje.
dijagram-
2015-08-09
S kuglom oko noge se ne može daleko stići...
marcellus wrote:Hase was right.
moram se složiti.
Guest- Guest
Kad Slovenac kaže da se "složio" (zložil!)to znači da je tresno...Noor wrote:marcellus wrote:Hase was right.
moram se složiti.
2016-07-22
Eroo wrote:Kad Slovenac kaže da se "složio" to znači da je tresno...Noor wrote:marcellus wrote:Hase was right.
moram se složiti.
res? :)
Guest- Guest
zares.Noor wrote:Eroo wrote:Kad Slovenac kaže da se "složio" to znači da je tresno...Noor wrote:marcellus wrote:Hase was right.
moram se složiti.
2016-07-22
ne glede na to, kolikokrat padem, vedno bom vstalaEroo wrote:zares.Noor wrote:Eroo wrote:Kad Slovenac kaže da se "složio" to znači da je tresno...Noor wrote:marcellus wrote:Hase was right.
moram se složiti.
Guest- Guest
Čim manjkrat, čim manjkrat, soseda...Če enkrat padeš se šteje za slučaj, dvakrat je že nerodnost...Noor wrote:ne glede na to, kolikokrat padem, vedno bom vstalaEroo wrote:zares.Noor wrote:Eroo wrote:Kad Slovenac kaže da se "složio" to znači da je tresno...Noor wrote:
moram se složiti.
2016-07-22
Ima tu poprilično ekipe na aparatima zbog toga što je hase u pravu, ne znam jel bi stali svi u jedan post, od debota na dalje.
Guest- Guest
PS:Eroo wrote:Čim manjkrat, čim manjkrat, soseda...Če enkrat padeš se šteje za slučaj, dvakrat je že nerodnost...Noor wrote:ne glede na to, kolikokrat padem, vedno bom vstalaEroo wrote:zares.Noor wrote:Eroo wrote:
Kad Slovenac kaže da se "složio" to znači da je tresno...
Moram pojasniti, da ne bi bio neshvaćen ispravno.
slov. nerodnost, neroda = hrv. šeprtljavost, šeprtlja...
Nerodnost na hrv. znači nešto sasvim drugo.
2016-07-22
Hase ustaša smijenjen, Karamarko ruski špijun smijenjen...ima'l još netko da bi dig'o glavu kontra Borga i partije?
Mogu oni sada srati, jesmo'l vam rekli...a djaba...iskrižani za sva vremena
2014-04-15
Ovo je tek manja zaprjeka. Jugosloveni jašu dalje.
n_razbojnik wrote:Hase ustaša smijenjen, Karamarko ruski špijun smijenjen...ima'l još netko da bi dig'o glavu kontra Borga i partije?
i to što kažeš, partija je borg, otpor je džaba
hase promatra i cilja...sve mu ide na ruku...a ovi drugi sve nervozniji...htjeli su ga ukloniti a uklanjaju se oni koji su njega htjeli ukloniti...hase rules
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
...mada ova izjava u svezi obuljenke direktan prst u oko plenkiju..a bice ih sve vise s vremenom...
2015-09-08
realno plenki bi mogao polomiti zube na obuljenki i dalicki u vladi....sve je izvjesnije da je obuljenka itekako umijesana u skandal sa havc-om ko i dalicka u svezi ine...i tu ce ga za jaja drzat desno krilo u hdz-u...dokazi su tu nema sad ignore..sve drugo je falsifikat i zatvaranje ociju na kriminal..
2015-09-08
Page 1 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Oštar odgovor Obuljen Koržinek: Neka Srbija ne poseže za hrvatskim teritorijem
» Orešković: Postoji investitor koji želi uložiti u Slavoniju, no treba surađivati s DORH-om
» Hase humoristicno cimnuo Pupovca:Ako Pupovac vjeruje da je ovo danas NDH-a prije povlacenja u Srb i dizanja ustanka neka izadje iz koalicije sa HDZ-om i povice svoje doministre,drzavne tajnike'
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» Trumpu nužno treba neka vanjskopolitička pobjeda i Adem Vuchiqi će morati donijeti odluku
» Orešković: Postoji investitor koji želi uložiti u Slavoniju, no treba surađivati s DORH-om
» Hase humoristicno cimnuo Pupovca:Ako Pupovac vjeruje da je ovo danas NDH-a prije povlacenja u Srb i dizanja ustanka neka izadje iz koalicije sa HDZ-om i povice svoje doministre,drzavne tajnike'
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» Trumpu nužno treba neka vanjskopolitička pobjeda i Adem Vuchiqi će morati donijeti odluku
Page 1 of 10