Barclays EPL 2016/2017
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Barclays EPL 2016/2017
fridrih_niche wrote:To je način varanja o Kini...
Jer uz ovakvu prevaru, ovaj sta ih udari mora plaćat lijekove i njegu oštećenog i to do kraja života...
Zato varaju na svakom koraku perfidnom i užasnom glumom...
Nesto ala Luka Modrić na porezu...
:D
u rusiji zato svaki auto ima kameru...
Guest- Guest
Najveci lopovi:Bracala wrote:fridrih_niche wrote:4.-i razlog objašnjava sve o 'najvecem' klubu...Ziil Los Dii ! wrote:http://www.fourfourtwo.com/features/15-reasons-why-everyone-hates-manchester-united
;)
rece simpatizer najlopovskijeg kluba svih vremena, posle djubrentusa...
1. Real
2. Juve
3. Dinamo
4. United
Nisan simpatizer ovih klubova...
;)
Guest- Guest
Ironija je sto su klubovi koje ti simpatiziras gori po tome..barca cija vecina igraca i predsjednici su malo malo u sudnici
Milan koji je vise puta u serie a kaznjavan za namjestanje od juventusa
"Sveti" hajduk i torcida koji su jedni drugima alibi za sranja ,savrsena simbioza
Jedino se slazem za klub koji je izumio fergie time
Milan koji je vise puta u serie a kaznjavan za namjestanje od juventusa
"Sveti" hajduk i torcida koji su jedni drugima alibi za sranja ,savrsena simbioza
Jedino se slazem za klub koji je izumio fergie time
Nisam simpatizer Barce, nego Messija...
Sta nije čudno, jer kad vidin najvećeg svih vrimena na terenu, to se mora cijenit...
AC Milan je ima svoje grijehe i sve je pošteno platija, te je zasluženo najveci klub na svitu iako sad prolazi kroz teži period...
A Hajduk je oličenje poštenja, ideal kojem se triba težit...
Sveti klub nogometa...
<3
Sta nije čudno, jer kad vidin najvećeg svih vrimena na terenu, to se mora cijenit...
AC Milan je ima svoje grijehe i sve je pošteno platija, te je zasluženo najveci klub na svitu iako sad prolazi kroz teži period...
Sveti klub nogometa...
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Najveci lopovi:Bracala wrote:fridrih_niche wrote:4.-i razlog objašnjava sve o 'najvecem' klubu...Ziil Los Dii ! wrote:http://www.fourfourtwo.com/features/15-reasons-why-everyone-hates-manchester-united
;)
rece simpatizer najlopovskijeg kluba svih vremena, posle djubrentusa...
1. Real
2. Juve
3. Dinamo
4. United
Nisan simpatizer ovih klubova...
;)
simpatizer si cerge, a ona je najgore lopovsko udruzenje (nakon djubrentusa)...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:A Hajduk je oličenje poštenja, ideal kojem se triba težit...
Sveti klub nogometa...
<3
Guest- Guest
barcelona je superman i batman nogometa, jedini koji su u stanju boriti se protiv najvećih lopova iz centra madrida, a i onih čija je baza u Zurichu. kako ono kaže, mes ke un klub
End- Posts : 21177
2015-08-25
End1899 wrote:barcelona je superman i batman nogometa, jedini koji su u stanju boriti se protiv najvećih lopova iz centra madrida, a i onih čija je baza u Zurichu. kako ono kaže, mes ke un klub
ti si glupavi ciganin
Guest- Guest
aj opet malo govori po ciganski, ciganu :D ne moraš se ustručavat svi znamo da si čergar.
2015-08-25
Bracala wrote:fridrih_niche wrote:A Hajduk je oličenje poštenja, ideal kojem se triba težit...
Sveti klub nogometa...
<3
End1899 wrote:barcelona je superman i batman nogometa, jedini koji su u stanju boriti se protiv najvećih lopova iz centra madrida, a i onih čija je baza u Zurichu. kako ono kaže, mes ke un klub
fridrih_niche wrote:Nisam simpatizer Barce, nego Messija...
Sveti klub nogometa...
<3
Kako budaletina opet spominje Hajduk gori misleći da će tisuća puta ponovljena laž ispasti istina
Guest- Guest
Omg barcu proslavili ovrebo,cakir i slicniEnd1899 wrote:barcelona je superman i batman nogometa, jedini koji su u stanju boriti se protiv najvećih lopova iz centra madrida, a i onih čija je baza u Zurichu. kako ono kaže, mes ke un klub
Nije ni cudo sto im je drugi naziv uefalona
Ziil Los Dii ! wrote:Omg barcu proslavili ovrebo,cakir i slicniEnd1899 wrote:barcelona je superman i batman nogometa, jedini koji su u stanju boriti se protiv najvećih lopova iz centra madrida, a i onih čija je baza u Zurichu. kako ono kaže, mes ke un klub
Nije ni cudo sto im je drugi naziv uefalona
nista bolja, cak i gora je ona kriminalna organizacija iz torina, koju ti podrzavas.
ne zovu ih za dzabe robentus, ili na nasim podrucjima djubrentus.
najvece legende tog smrdljivog kluba su rizzoli, busacha, rossi i ostala govna koja je nekada moggi placao, a danas to nastavlja smrdljivi homoseksualac cmarotta...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Nisam simpatizer Barce, nego Messija...
Sveti klub nogometa...
<3
zastrasujuce
Predsjednik Atletico Madrida Enrique Cerezo za španjolske je medije kazao kako je Manchester United mali klub, prenosi portal 101 Great Goals.
“Manchester United? To je mali klub”.
2015-08-25
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Similar topics
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» HNL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017
» Barclays EPL 2016/2017