Trump će svakog tjedna objavljivati prekršaje koje su počinili imigranti
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Trump će svakog tjedna objavljivati prekršaje koje su počinili imigranti
debotoijusto wrote:mutava baštarda wrote:pogledajte švedistanska rješenja u ime političke korektnosti pa onda recite što je gore.debotoijusto wrote:Gnječ wrote:Eroo wrote:Ispravno.
a šta ako ispadne da više prekšaja rade amerikanci a ne imigranti?
jednostavno
ta statistika nece ici u javnost a ako netko zatrzi das mu jedan kat suhoparnih papira neka sam trazi
nakon 6mj. papirologije...
nema tu sretnih rjesenja , dokidanje prava zbog privida sigurnosti ili ili sved. nama nepojmljiva sloboda covjeka kao pojedinca
kotac povijesti ne moze natrag , mnogi misle buljeci u njega da se vrti u natrag no to opticka iluzija
osobno umjesto zida biram slobodu protoka , kod nas se mnogo lelece a 30% gradjana HR nije nikada vidjelo nekoga iz egzoticnih/crnca live
ja jesam i ne samo ove normalne crnce koje vidiš svaki dan. ove što sam vidio bio sam s njima na pol metra bili su crni ko krbun ko ugljen jebote nisam znao gdje gledat a da ih ne uvrijedim sve crno a oči bijele baš ono kontrast jaja su mi se stisla na moment.
Guest- Guest
Gnječ wrote:debotoijusto wrote:mutava baštarda wrote:pogledajte švedistanska rješenja u ime političke korektnosti pa onda recite što je gore.debotoijusto wrote:Gnječ wrote:
a šta ako ispadne da više prekšaja rade amerikanci a ne imigranti?
jednostavno
ta statistika nece ici u javnost a ako netko zatrzi das mu jedan kat suhoparnih papira neka sam trazi
nema tu sretnih rjesenja , dokidanje prava zbog privida sigurnosti ili ili sved. nama nepojmljiva sloboda covjeka kao pojedinca
kotac povijesti ne moze natrag , mnogi misle buljeci u njega da se vrti u natrag no to opticka iluzija
osobno umjesto zida biram slobodu protoka , kod nas se mnogo lelece a 30% gradjana HR nije nikada vidjelo nekoga iz egzoticnih/crnca live
ja jesam i ne samo ove normalne crnce koje vidiš svaki dan. ove što sam vidio bio sam s njima na pol metra bili su crni ko krbun ko ugljen jebote nisam znao gdje gledat a da ih ne uvrijedim sve crno a oči bijele baš ono kontrast jaja su mi se stisla na moment.
bravo zlato tetino
jos ako si ga dodirnuo spadas u 37% gradjana HR
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
debotoijusto wrote:
U naredbi nije specificirano hoće li se objavljivati samo zločini koje počine ilegalni imigranti, ili će se popis odnositi na sve imigrante, čak i one koji u SAD-u žive legalno.
što indexovom novinaru nije jasno, piše illegal immigrants
a legalni imigrant je prva dama, npr.
za neuke, da objasnimo razliku između legalnog i ilegalnog imigranta, ista je kao razlika između prijatelja kojeg si pozvao na večeru u svoju kuću i provalnika
druga stvar što se političarima i holivudskim zvijezdama jebe za to, oni žive iza visokih zidova, ne puštaju bilo koga u svoje kuće pa ni u kvartove, ali smatraju da drugi to moraju raditi, i da moraju svoju zemlju dijeliti s ljudima kojima nitko nije odobrio biti tamo.
Kao što je privatna kuća privatna, tako javni prostor u SAD za koji se političarima jebe isto tako nije javno dobro cijelog svijeta, ubange iz kameruna i pedra iz meksika, nego je privatno vlasništvo poreznih obveznika SAD i oni imaju puno moralno pravo tražiti da se to zaštiti. Jer oni plaćaju porez u SAD, ceste, parkovi, policija koja čuva građane, rasvjeta, sve su to oni platili i nije svačije.
Nacionalne granice su postale sprdačina, ako država nije u stanju zaštiti granice onda ne treba niti postojati.
Kao što je privatna kuća privatna, tako javni prostor u SAD za koji se političarima jebe isto tako nije javno dobro cijelog svijeta, ubange iz kameruna i pedra iz meksika, nego je privatno vlasništvo poreznih obveznika SAD i oni imaju puno moralno pravo tražiti da se to zaštiti. Jer oni plaćaju porez u SAD, ceste, parkovi, policija koja čuva građane, rasvjeta, sve su to oni platili i nije svačije.
Nacionalne granice su postale sprdačina, ako država nije u stanju zaštiti granice onda ne treba niti postojati.
marcellus wrote:druga stvar što se političarima i holivudskim zvijezdama jebe za to, oni žive iza visokih zidova, ne puštaju bilo koga u svoje kuće pa ni u kvartove, ali smatraju da drugi to moraju raditi, i da moraju svoju zemlju dijeliti s ljudima kojima nitko nije odobrio biti tamo.
otvaras opasnu polemiku
dakle po tebi je HR moje tvoje itd. a ne bosanskih hrvata i dijaspore
ili to vazi samo za USA ?
2014-04-12
debotoijusto wrote:marcellus wrote:druga stvar što se političarima i holivudskim zvijezdama jebe za to, oni žive iza visokih zidova, ne puštaju bilo koga u svoje kuće pa ni u kvartove, ali smatraju da drugi to moraju raditi, i da moraju svoju zemlju dijeliti s ljudima kojima nitko nije odobrio biti tamo.
otvaras opasnu polemiku
dakle po tebi je HR moje tvoje itd. a ne bosanskih hrvata i dijaspore
ili to vazi samo za USA ?
važi za sve
bosanski hrvati naravno imaju državljanstvo, i dijaspora, a ako nemaju moraju na ulazu u zemlju pokazati dokumente, vizu, nešto, i u svakom trenutku im se može i smije otkazati boravak u zemlji. Oni koji ilegalno uđu u zemlju ili borave u njoj nakon isteka vize moraju biti kažnjeni i protjerani, neovisno jesu li dijaspora ili ne.
Meksikanci su u Teksasu, Novom Meksiku, Arizoni, Kaliforniji bili prije Amerikanaca..i to je bio Meksiko sve do 1848. godine...i tamo negdje od 1865. godine se ta granica izmedju Meksika i USA prelazi kako god ko hoce u oba pravca...i sad se on eto kao sjetio da to zaustavi...a mnogo jaci predsjednici prije njega to nisu uspjeli...
2016-11-17
debotoijusto wrote:Gnječ wrote:debotoijusto wrote:mutava baštarda wrote:pogledajte švedistanska rješenja u ime političke korektnosti pa onda recite što je gore.debotoijusto wrote:
jednostavno
bravo zlato tetino
jos ako si ga dodirnuo spadas u 37% gradjana HR
ma sad da ispričam kako se to desilo u reali bilo bi smiješno ali onda mi niti malo nije bilo do zajebancije jer eto ukratko ja i još jedan lik otišli u Italiju na neki međunarodni velesajam turizma egzotičnih zemalja ajd mene to zanimaju sve te daleke nepoznate zemlje pa da vidimo šta ima možda nešto i kupim i tako mi doprašili do tog njihovog štanda sve zatvoreno i ti crnci unutra u njihovim nošnjama ono fiksiraju me očima ko lavovi bilo mi malo neugodno i ja pokušavam s njima stupit u kontakt nekako znam nekoliko jezika i snać ću se ja pa krenem talijanski nula bodova krenem engleski nula bodova probam francuski, španjolsi njemački opet nula bodova ovi me i dalje fiksiraju očima ozbiljni i šute. vidim tamo par koplja htio kupit jedno koplje i kažem ovom mom liku šta je bio samnom onako šotovoče na hrvatskom jebo ti to šta ćemo sad? a ovi crnci čuli šta pričam i odjednom svi krenu klimati glavama osmjeh od uha do uha bijeli zubi i govore oni meni JEBO JEBO... a mene panika počela hvatat mislim si majku mu jebem ovi će nas razguzit silovat u pizdu materinu ajd Gnječ pomalo u rikverc pozdravi ekipu i put pod noge. i tako je i bilo ja njima idem u rikverc i govorim na svidenje have a nice day i tako a oni umukli tužno me gledaju.
jebote.
onda nakon x godina čitam neku knjigu i pročitam da na svahiliju JEBO odnosno YEBO znači HELLO, ZDRAVO.
pas mater i jebo.
Guest- Guest
govinda wrote:Meksikanci su u Teksasu, Novom Meksiku, Arizoni, Kaliforniji bili prije Amerikanaca..i to je bio Meksiko sve do 1848. godine...
bili su i hrvati katolici u Bosni prije Turaka.
al to ti je kad ne spriječiš ilegalnu imigraciju iz muslimanskih zemalja... na kraju te protjeraju iz tvoje
Ovo nije prvi put da je predsjednik Trump izrazio žaljenje što Amerika nije silom zaplijenila iračko naftno bogatstvo, unatoč kritikama da bi takav potez predstavljao kršenje međunarodnog prava, odnosno ratni zločin."Trebali smo zadržati naftu kad smo se povukli (iz Iraka). I znate, to je vrlo zanimljivo. Da smo uzeli naftu, ne bi imali ISIS, jer oni se održavaju pomoću nafte. Tako zarađuju novce", ispalio je Trump u intervjuu za ABC. ISIS je prema procjeni američkog ministarstva financija zaradio 500 milijuna $ od prodaje nafte i plina samo u 2015.
Kad ga je novinar upozorio na to, Trump se nije dao pokolebati. "Možete li to vjerovati? Tko su ti kritičari koji to govore? Budale. Ja ih ne zovem kritičari, ja ih zovem budale", odbrusio je.
jos malo trumpologije , da ne otvaram 10 tema
2014-04-12
Pa Bosna vise nije turska, u cemu je problem?marcellus wrote:govinda wrote:Meksikanci su u Teksasu, Novom Meksiku, Arizoni, Kaliforniji bili prije Amerikanaca..i to je bio Meksiko sve do 1848. godine...
bili su i hrvati katolici u Bosni prije Turaka.
2016-11-17
nisu nesto Hrvati mnogo sprecavali ni ugarsku ni austrijsku okupaciju Hrvatske..da ne bi Srba jos bi bili pod AU cizmom, zar ne?marcellus wrote:al to ti je kad ne spriječiš ilegalnu imigraciju iz muslimanskih zemalja... na kraju te protjeraju iz tvoje
2016-11-17
Ajmo, Zmajceki :-)
2014-04-12
debotoijusto wrote:Ovo nije prvi put da je predsjednik Trump izrazio žaljenje što Amerika nije silom zaplijenila iračko naftno bogatstvo, unatoč kritikama da bi takav potez predstavljao kršenje međunarodnog prava, odnosno ratni zločin."Trebali smo zadržati naftu kad smo se povukli (iz Iraka). I znate, to je vrlo zanimljivo. Da smo uzeli naftu, ne bi imali ISIS, jer oni se održavaju pomoću nafte. Tako zarađuju novce", ispalio je Trump u intervjuu za ABC. ISIS je prema procjeni američkog ministarstva financija zaradio 500 milijuna $ od prodaje nafte i plina samo u 2015.Kad ga je novinar upozorio na to, Trump se nije dao pokolebati. "Možete li to vjerovati? Tko su ti kritičari koji to govore? Budale. Ja ih ne zovem kritičari, ja ih zovem budale", odbrusio je.
jos malo trumpologije , da ne otvaram 10 tema
mda, obama je pokrenuo sedam osam ratova radi nafte na bliskom istoku, uključujući siriju koja je smetnja za prijevoz katarske nafte, bacio je lani na muslimane 26 000 bombi, al nebitno
bitno je da će trump naftu proizvoditi u americi od sad
BREAKING NEWS
Trump slams Mexico as leader cancels trip
Donald Trump has hit out at Mexico after its president announced he had cancelled next week's trip to the US.
The US president said meeting Enrique Pena Nieto would be "fruitless" if Mexico didn't treat the US "with respect" and pay for a new border wall.
The diplomatic spat comes a day after Mr Trump unveiled his plan to build a barrier along the Mexico-US border.
Senate Republicans said the US Congress would move ahead with the plan, and it would cost $12bn (£9.5bn) to $15bn.
http://www.bbc.com/news/world-us-canada-38760671
Trump slams Mexico as leader cancels trip
Donald Trump has hit out at Mexico after its president announced he had cancelled next week's trip to the US.
The US president said meeting Enrique Pena Nieto would be "fruitless" if Mexico didn't treat the US "with respect" and pay for a new border wall.
The diplomatic spat comes a day after Mr Trump unveiled his plan to build a barrier along the Mexico-US border.
Senate Republicans said the US Congress would move ahead with the plan, and it would cost $12bn (£9.5bn) to $15bn.
http://www.bbc.com/news/world-us-canada-38760671
Guest- Guest
Kako se nafta proizvodi?marcellus wrote:
2016-11-17
govinda wrote:Kako se nafta proizvodi?marcellus wrote:
2014-04-12
govinda wrote:Kako se nafta proizvodi?marcellus wrote:
e to mene isto zanima jer bi i ja htio proizvodit naftu.
Guest- Guest
Odgovor na to znaju samo trump i marcelus..Gnječ wrote:govinda wrote:Kako se nafta proizvodi?marcellus wrote:
e to mene isto zanima jer bi i ja htio proizvodit naftu.
2016-11-17
frakcijskom destilacijom
crvenkasti-
2014-04-17
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Trump daje Turskoj još samo 2 tjedna da odustane od S-400
» Zašto skoro svakog muškarca odbijaju žene koje pametuju
» Trump opet šokirao: 'Žene koje naprave pobačaj treba kazniti'
» Trump zaprijetio da će državama koje odustanu od dolara uvesti carinu od 100 posto
» Trump od zabrane izuzeo najgore vehabijske terorističke države koje su ujedno i poslovni partneri
» Zašto skoro svakog muškarca odbijaju žene koje pametuju
» Trump opet šokirao: 'Žene koje naprave pobačaj treba kazniti'
» Trump zaprijetio da će državama koje odustanu od dolara uvesti carinu od 100 posto
» Trump od zabrane izuzeo najgore vehabijske terorističke države koje su ujedno i poslovni partneri
Page 2 of 6